Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 699
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София, Лагера
Викс, според поговори с шефа какви са перспективите за теб самата в тази фирма. И за развитие (повишение), и финансови. Тогава ще си прецениш.
Ако мислиш, че можеш да се "продадеш" по-скъпо след време, не си струва за зарежеш и учене, и Борката точно сега. Не забравяй, че с магистърска диплома в ръка изглеждаш различно в очите на работодателите.

Шапката няма тюленче, но има ушички и връзки.

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИЯН И РАДИНА!
ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ, УСМИХНАТИ И ПАЛАВИ ДЕЦА!
  bdbaloni bdbaloni bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ! newsm59 newsm59

# 212
Хора шефа се обади да ме вика на работа  Thinking. Ся не знам кво да правя  newsm78 newsm78 newsm78  Sad
Помагайте  smile3506

...или да го отсвириш и да си потърсиш после друга работа. Ако този вариант ти изнася, разбира се.

Пак да попитам: Някой да си е забравил синя поларена шапчица?
Веско  Mr. Green
Дано не си забрави главата някъде това дете, че какъвто е заплес  Mr. Green
И хубаво, че майка му има свестни приятелки, дето не крадат чужди шапки  Wink

# 213
Ноеми нашта шапка е т. синя с тюленче. Да не би да съм я забравила, пък и да не съм разбрала даже  Rolling Eyes
Викс ти май си забрави ботушките на бобчо някъде  newsm78

# 214
  • София
Не  Stop ботушките бяха в клуба, там си ги намерих  Laughing, честно и аз не знам кога и къде ще си загубя главата  ooooh!.

# 215
  • София, Лагера
Хора шефа се обади да ме вика на работа  Thinking. Ся не знам кво да правя  newsm78 newsm78 newsm78  Sad
Помагайте  smile3506

...или да го отсвириш и да си потърсиш после друга работа. Ако този вариант ти изнася, разбира се.

Пак да попитам: Някой да си е забравил синя поларена шапчица?
Веско  Mr. Green
Дано не си забрави главата някъде това дете, че какъвто е заплес  Mr. Green
И хубаво, че майка му има свестни приятелки, дето не крадат чужди шапки  Wink
Манана, то се е видяло, че ще трябва да дойдеш да си я вземеш  Mr. Green Wink

# 216
  • София
Ноеми магистратурата не бих я изоставила. По скоро бих се отказала от работата. Въпроса е, че съм луда и бих опитала да ги съвместявам. Ако лекциите наистина са събота и неделя.  Thinking
Хайде сега едно проучване сред завърналите се на работното поприще   Crazy
1. Съжалявате ли, че почнахте работа?  Rolling Eyes
2. От къде намерихте детегледачка и колко и плащате? Thinking
3. Колко смятате, че трябва да получавам минимум  Tired отгоре, без заплатата на детегледачката, че да си заслужава връщането на работа newsm78?
Тва последното е за да си сверя часовника, че не съм в час има ли смисъл от цялото това упражнение.   newsm78
Ще се радвам да ми отговорят и тези, които не работят, щото съм сигурна, че повечето сте се замисляли над този въпрос.

# 217
Az dnes карах дребния да го снимам за голям и за малки календарчета,ама смо наполовина ще е .В цял ръст като трябваше да го снимат постоянно бягаше и няма как да го спрем.

# 218
  • София
Аз, понеже съм от лудите, които се опитват да съвместяват колкото повече неща, толкова по-добре, ще ти кажа, че те съветвам да пробваш!
Не, не съжалявам, много се радвам даже.
Плащаме 400лв.
Намерих я с обява в Позвънете.
За сега това, което печеля е само опит и професионална реализация.
Ако не очаквам яростна съпротива от страна на мъжа ми, бих записала и докторантура върху двете деца и работата. Ама очаквам такава, така че...отлагам, поне с 1 година, да се стабилизираме поне финансово.
Не се отказвай. Peace

# 219
  • София
Между другото Кайрен, като родихме беше планирала да се връщаш около годинката  Thinking май? Какво мислиш сега по въпроса? Ще се връщаш ли?

# 220
  • София, Лагера
Ноеми магистратурата не бих я изоставила. По скоро бих се отказала от работата. Въпроса е, че съм луда и бих опитала да ги съвместявам. Ако лекциите наистина са събота и неделя.  Thinking
Хайде сега едно проучване сред завърналите се на работното поприще   Crazy
1. Съжалявате ли, че почнахте работа?  Rolling Eyes
2. От къде намерихте детегледачка и колко и плащате? Thinking
3. Колко смятате, че трябва да получавам минимум  Tired отгоре, без заплатата на детегледачката, че да си заслужава връщането на работа newsm78?
Тва последното е за да си сверя часовника, че не съм в час има ли смисъл от цялото това упражнение.   newsm78
Ще се радвам да ми отговорят и тези, които не работят, щото съм сигурна, че повечето сте се замисляли над този въпрос.

Викс, аз също трябва да започна работа от 1 април. Ще се опитам да ти отговоря:
1. Няма да съжалявам, просто сега е моя миг. Шефката ми излиза по майчинство и ще поема нейната работа!!! Това за мен е супер!
2. Ще търся чрез познати, и тук, и евентуално чрез агенция.
3. На този въпрос не мога да отговоря. Всеки си преценява нуждите. На мен това не ми е основен мотив за връщането на работа, въпреки че изплащаме кредита на апартамента.
Много ще ми е мъчно за бебешкия! Много! Само като се замисля и ми се насълзяват очите  Cry От друга страна съм наясно, че когато и да тръгна на работа, все ще е така, сълзите няма да ми се разминат...

# 221
  • София
Клеми в Позвънете ти ли пусна обявата или детегледачката?

# 222
  • София, Лагера
Викс, подкрепям Клеми!  Peace
Още нещо - винаги има връщане назад, ако не ти хареса така.
Според мен човек малко или много се забива като седи в къщи, дано не обидя някого, имам предвид себе си.

# 223
  • София
Аз съм от плужеците, дето много ги мързи и не им се учи повече, въпреки яростната съпротива от всички около мен да ме убедят да завърша магистратура. Tired Основната причина е, че завърших адски ценена и скъпоплатена специалност, която обаче не ме влече грам. Но това е друга тема.

Връща ми се на работа, защото ми писна да съм финансово зависима. Не че някога мъжът ми е казал и гък по темата, но на мен ми е кофти. А аз съм в това положение доста време вече. Нетипично ми е.

Но пък искам да съм до Симона и смятам да се върна на работа есента чак.

За детегледачката - всеки си знае стандарта. Ако работата ти харесва и е перспективна, съответно не искаш да я загубиш, може да се върнеш и за много малко пари над това, което ще плащаш на жената.

Но пък от друга страна, връщайки се на работа, ще ти скочат и разходите, знаеш. Според мен ако детегледачката ти струва 400 лв, няма смисъл да се връщаш за по-малко от 800. Пак казвам - освен ако на всяка цена не държиш да си запазиш мястото и нямаш обещанието, че в обозримо бъдеще, ако се докажеш, ще получиш много повече.

Сложно е. Мен пък сериозно ме грози опасността да ме уволнят, като се върна. За което ще ми трябва и професионална консултация от Ноеми някой ден...

Извинявайте, че стана дълго. Ама аз кратко не мога Joy

# 224
здравейте,колкото до работата аз май-съм единствената,която няма да започне скоро защото твърдо съм решила да гледам Крис до 3г.,жал ми е да го пусна на ясли.А днес купувах с приятелка дрехи за новородено и всички ми се сториха много малки.Не мога да повярвам,че и моето дете е носило такива някога.Та той толкова голям ми изглежда вече. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт