Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 703
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честит рожден ден на Диан, Мартин, Николай, Йоанна, Десислава, Айя! Да растат здрави, щастливи и безгрижни! Hug Heart Eyes

# 31
  • София
Какво става с Магнуто и Никола?

# 32
Момичета много ми стана приятно за поздравите за Айя!
Благодаря ви и ви черпим специално и най-сърдечно!
А ние честитим рождените дни на всички на с минали рождени дни на патерици и празнуващи днес, че отдавна не съм писала.

# 33
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЙЯ, ДИАН, ЙОАНА, МАРТИН,ДЕСИСЛАВА И НИКОЛАЙ.

Ivonska, надявам се скоро да отмине това ти настроение.То наистина една по една започнахме да се връщаме на работа и тези весели, забавни и безгрижни дни от последната година стават все по-малко.

# 34
Честит първи рожден ден на Айя, Йоанна, Десислава, Диан, Мартин и Николай! Здрави и много щастливи!

Каква ужасна мъгла, а аз снощи правех планове за разходка в парка с шейна  Sad

Давид беше много кисел сутринта! От известно време, по-точно от както проходи, никак не му се ляга да спи и съответно очите му се затварят и му се мрънка, но да спи не ще и да чуе! Но аз го притиснах днес и сега е мир и спокойствие в къщи!

Към 3 сме на детски рожден ден и това ще ни е разнообразието за днес! Купихме много интересен подарък - един волан, който издава страхотни звуци - като автомобил! Дава мигачи, свирка, трепери все е едно се движи! Страхотно е!

И аз да питам за Мангуто! Как е Никола?  Praynig и стискаме палци!

Марийката честита ви награда! все така да ви върви в живота!

# 35

Марийката честита ви награда! все така да ви върви в живота!

Mерси,Джиндж,да ви се връща   bouquet  bouquet  bouquet

# 36
  • София
Мими честита ви награда, много сме горди  с вас и още много награди да спечелите.
Цвета малката Миша е много готина на РД и все е усмихната на снимките също като теб.
Ивонска добре дошла в отбора знам много добре как се чувстваш!
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ДА СА ЖИВИ ,ЗДРАВИ И МНОГО ДОБРИ ДЕЦА  Gift

# 37
Честит първи рожден ден на Йоанна, Десислава, Айя, Диан, Мартин и Николай!
Честит празник на патерици и на Рени и Тинти!Да са ви живи и здрави дечицата!

# 38
Честит първи рожден ден на Айя, Йоанна, Десислава, Диан, Мартин и Николай!Да растат здрави!

# 39
  • София
Честит рожден ден на Айя, Йоанна, Деси, Диан, Мартин и Николай! Да растат здрави и щастливи деца!  newsm59

# 40
Днес е голямо затишие тук.Предните дни по няколко страници на ден изписвахме, пък сега едва едва сме направили 2 страници и то от вчера.

# 41
  • Русе
ЧЕСТИТА ГОДИКНА НА ВСИЧКИ ПОРАСТВАЩИ ДНЕС ГОСПОЖИЦИ И ГОСПОДА!

Желая много радостни усмивки и незабравими мигове!
Честито на патерица и на вчерашните рожденици! Да ви се похваля, че ще си имам стоматолог  Grinning Снощи правихме прощъпулник на Дени и тя си хареса конците за зъби  Laughing Сложих й тях, защото тя непрекъснато разнася из къщи някакви четки и пасти за зъби и исках изборът й да е обективен. Да де, ама то го влечало детето  Mr. Green
Изкарахме приятно! Сега Дени спинка, а на мама й остана малко време за форума. Като кача снимки ще свиркам  Mr. Green
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 42
  • София
Честито, Рали! Все се каня да те помоля и забравям - дай линк към снимки на Дени да видя каква е тази прилика и да уточним кой татко кога е ходил в командировки Whistling Joy

Flowerlina, нормално - всички се правят на добри домакини и благоверни съпруги. И като дойде понеделник - гледай какво става! Laughing В това число съм и аз, де - мойто мъж сега отиде да поработи малко. Blush

# 43
....всички се правят на добри домакини и благоверни съпруги. И като дойде понеделник - гледай какво става! Laughing
Не се правим на такива, защото сме си такива.Нали не се съмняваш.

# 44
  • София
Да де, грешка на езика! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт