Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 721
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Тюнтютюмюнтюрю, много Ви е хубава гуспойцата!  Heart Eyes Hug

# 151
Днес изкарахме страхотно на РД на Оги и Пресиян!  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenБебетата се забавляваха и майките им също.  Heart Eyes Ниесе прибрахме в 17 часа, Вики не беше спала от 12.30 чак в 21 се предаде. ooooh!
Благодарности на майките им за посрещането, приготовленията и топлото отношение към нас.   bouquet

# 152
  • София
Дотътрихме се...  Crazy Леко овъртолили собствените си режими с 3 РД, за тези на децата - да не говорим!  Crazy Crazy Crazy

Ако некой има сили - да разказва.  Tired Аз само ще резюмирам, че беше много хубаво и видях доста отчетни дружки!  Hug Hug Hug Злоупотребихме с вино и торти.  #Crazy Да са живи и здрави децата, които ни срещнаха!  Heart Eyes

# 153
  • при принцесите
Благодаря и аз на Ноеми и Деси за страхотното парти Simple Smile
Изкарахме чудесно, но да знаете, че се прибрахме от купона с дефект  Grinning
Десислава само върви и клати надолу и нагоре глава, аз и там я забелязах, че така прави. Я да каже бързо кой ни научи на това  Mr. Green

# 154
   Подкрепям Ним.Не виждам нищо лошо в коментирането на режимите.Не ,че има необходимост в това нещо,но пък.....какво толкова,ако някой е казал кога спи бебето му? Rolling Eyes

Щото е безмислено разтъкаване и щото винаги срещите сме го правили към обяд Naughty Naughty Naughty

Ох, голямо празнуване днес...и пиене...и ядене ooooh! ooooh! ooooh!
Чакаме снимки, а Ноеми какви хунави и играчки показа на дечицата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 155
  • София
Мдаааа. Интересно си беше днес.  Blush
И двете партита бяха организирани от домакините с много мерак!  Hug

Благодарим, момичета, за хубавата неделя!

# 156
И аз успях да се включа. Тате приспива Веско  Mr. Green, а аз да кажа, че днес си изкарахме страхотно на всички рождени дни.
Сту утре си чакам парчето торта  Wink
Да докладвам на Джиндж - Ая отказа да целува други мъже, въпреки, че майка й я подстрекаваше непрекъснато  Twisted Evil
А пък моят хубавец през цялото време подреждаше някакви обувки  ooooh!
И още една клюка - на НОеми апартамента е страхотен  Hug Като стигнеме до обзавеждане и вътрешен дизайн ша я ползвам за консултант  Grinning

# 157
Да докладвам на Джиндж - Ая отказа да целува други мъже, въпреки, че майка й я подстрекаваше непрекъснато  Twisted Evil

Ми татьо и вика, че от покръстването е станала хрисима и добра Mr. Green

# 158
  • София/Варна
Благодаря, момичета, че ни уважихте. Благодаря и за прекрасните подаръци.
С Ноеми открихме няколко забравени вещи, но тя ще се включи по-късно за да даде подробности за тях Simple Smile.

Десислава само върви и клати надолу и нагоре глава, аз и там я забелязах, че така прави. Я да каже бързо кой ни научи на това  Mr. Green
Най-вероятно Огнян, той ги прави тия магарии.

Ти изпусна, как Огнян посрещна малката си гостенка с френска целувка. Ама Ая и Ого си имат история още от малките месеци, когато заедно се разхождаха в Южния парк Simple Smile

# 159
  • София
Призовавам към динамичност на темата за общия РД. Времето си минава - ако ще правим нещо, действайте.

# 160
  • при принцесите
Ти изпусна, как Огнян посрещна малката си гостенка с френска целувка. Ама Ая и Ого си имат история още от малките месеци, когато заедно се разхождаха в Южния парк Simple Smile
Чак сега разбирам защо е това голямо плюене и сватосване от страна на мъжките майки.
Ми те мъжете повече в отбора  Mr. Green

# 161
  • София/Варна
От нямане какво да правя качих снимките ми от днес, домързя ме обаче да слагам коментари. Който не си харесва снимката, може да си я затрие от сайта, а който иска да си копира някоя снимка на хартия да ми прати мейл на лични за да му пратя снимките с по-добро качество.

Първото детско парти на Пресиян и Оги

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА.
ДА Е ЗДРАВО ВЕСЕЛО И НЕПОСЛУШНО ДЕТЕ. ДА ПРАВИ ВСЯКА КРАЧКА В ЖИВОТА УВЕРЕНО КАКТО ПРАВИ ДЕТСКИТЕ СТЪПКИ СЕГА   bouquet

# 163
# 164
  • София
Честит Рожден Ден на Радина!
Да расте здрава и красива!

Общи условия

Активация на акаунт