Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 720
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честит първи рожден дена на Радина! Да расте здрава, умна и много красива!  Heart Eyes Hug

# 166
Честит Рожден ден на Радина! С Люби и желаем прекрасно детство, много щастие, усмивки и слънчеви дни!

Моето буболече току-що се научи да се катери. Сега аз ще трябва да го уча да слиза  Mr. Green

# 167
Снимките са много хубави - хубави рожденици, хубави гости, хубави майки  Hug
Със Свилен ги разгледахме с удоволствие!  Simple Smile

# 168
  • София
Добро утро!
Бързам да кажа за вчера. На мъж ми му се отвори работа и варианта да дойда беше с такси, с двете деца.  Confused Нещо не ме кефеше тази алтернатива и си останахме вкъщи. Ив, като звънна точно бях приспала Дани до мен на спалнята и нямаше начин, съжалявам!  Hug Ще се реванширам на следващата сбирка, ще си наваксам с виното.  Joy

# 169
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Радина

Снимките от рождения ден на младежите са супер. Ама аз останах с впечетлението, че ще сте на клуб newsm78

# 170
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Още веднъж Голямо Благодаря на всички за сърдечните поздрави Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Да докладвам и аз - вчера си изкарахме страхотно на партито на Ники Mr. Green Децата си играха мощно, мамите и татковците пийвахме,хапвахме и даже си попяхме дружно Mr. Green Mr. Green Mr. Green/ аз,Рик  и Мите на Сту сме новите изгряващи звезди на поп сцената-очаквайте ни Crazy Crazy/. Талибана,любителя на хернии беше в добро,бойно и независимо настроение Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря  ви за страхотните подаръци-Алекс и Ники снощи са ги разопаковали и играли до 22.30 Crazy Crazy Наистина ни беше много хубаво,весело  и спокойно Grinning Grinning Grinning Hug Hug
Снимки имам много,само някой да ме светне как да ги кача,че все пропускам този момент Crazy

Манана, от многото ,забравихме ти тортата, но ето ти повод да ми дойдеш на гости,да похапнем сладка торта Grinning

Нински, и аз още помня момента,в който докторката ми се обажда и ми вика" Марийо, къде си бе жена, аз съм дошла да раждаме,а теб те няма  Crazy Crazy Crazy ...а аз се разхождам в Докторската градинка,пийвам си капучино, и се снимам за последно с големият корем Mr. Green Mr. Green Mr. Green Еххх, спомени,спомени Mr. Green

Честит рожден ден на Радина   bouquet  bouquet  bouquet Да е жива и здрава, и много,много щастлива Grinning Grinning Grinning

# 171
  • София
Честит рожден ден на Радина! Да расте здрава и щастлива, безгрижна и все така усмихната!  bouquet Simple Smile

# 172
  • София/Варна
Честит първи рожден ден на малката Радина!!!

# 173
  • София
Софиянки, записали сте се 18 за общия РД, коментар е дала само Ним на питането ми и най-тържествено ви обещавам, че ако нямам мнение от над 50% от записаните до 16 часа - зарязвам организацията и финансирането и с мои средства!
Насила няма да ви бутам, ей!
  Crossing Arms

# 174
  • София
Никой не казва, че финансираш с твои средства. Аз и на адашката го предложих - утре да се видим и да ви дам парите. Ако се включат и други от неработещите мами, няма да ти дойде нанагорно с финансите.

Плюс че организирането на подобни мероприятия носи винаги главоболие на организиращия и недоволство у околните. Няма как да угодиш на всички, нали си го знаеш?

# 175
  • У дома... някъде
Честит рожден ден на Радина!Да расте здрава и красива!
Андж и аз го чакам този момент с набирането по дивана и луди ще станем Rolling Eyes

# 176
Честит рожден ден на Радина bdbaloni Да расте здрава, обичана и безгрижна  bouquet

Само да кажа, че на Ого тортата беше трепач Mr. Green Mr. Green Mr. Green Деска, прати ми, моля те всики снимки на Ая Praynig

# 177
  • София, Лагера
Добро утро!
Момичета, много благодаря на всички, които дойдоха на партито на Пресиян и Ого! Наистина отпразнувахме подобаващо!

Има една забравена синя шапчица и една сребърна обеца.

Чакаме снимки, а Ноеми какви хубави и играчки показа на дечицата Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз на теб се пробвах да ти отворя очите, Сту  Wink

И още една клюка - на НОеми апартамента е страхотен  Hug Като стигнем до обзавеждане и вътрешен дизайн ша я ползвам за консултант  Grinning
Мерси, Манана  Embarassed, аз имам нужда от терен да се развихря!  Много се гордея с къщата, всичките идеи са си мои, ни списания съм гледала, ни с дизайнер съм се консултирала  bowuu

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 10:56 от Noemy

# 178
  • София
bdbaloni Честит рожден ден на Радина! Да расте щастлива, обичана и безгрижна! baloni bdbaloni

Гледах снимките и се затъжих още повече за вас  Hug Моите девойки са хремави и не са за гостувания. Sad Довечера пак сме на преглед, да видим какво ще каже докторката. Аз пък имам проблем с показалеца на лявата ръка - от две седмици ми забира живеца под нокътя и боли, слагах и ихтиол и йодасепт, ама не минава пущиняка. Сега говорих с хирурга и утре след работа право при него.  Rolling Eyes

# 179
От вчера не съм писала,а вие ще свършите темата,бре  Laughing  Ходихме да си купим монитор,че да си върнем тоя дето го ползвахме,а стария го дадохме на брат ми(той си работеше установихме вчера),ама сега сме с LCD монитор, 19", широкоекранен Party Мойто дете вади два зъба и само мрънка и вдига Т,дано по-скоро излезнат,че ще се побъркам вече.Не спи по цяла нощ( ние също) и съм като зомби сутрин. Tired

Честит Рожден ден на Радина     bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт