Януарче иска все да ходи,мама като призрак броди.

• 7 712
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Аз на теб се пробвах да ти отворя очите, Сту  Wink

Че мойте са отворени...широко при това Wink Wink Wink Лошото е, че ги отвори за някои невръстни душици като Ния на Цветомирапи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
Честит първи рожден ден на Радина!

newsm59 newsm59 newsm59

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИНА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Марийката, дано по-бързо да излезнат тези зъби и да се успокои детето, пък вие да се наспите.

Гледах снимките от вчерашното парти с интерес.Децата са невероятни сладури, както и майките им.Всички дечица ми се виждат много пораснали.

# 183
Саше  Praynig

знаеш ли от какво може да е  #Crazy

# 184
  • София
Саше  Praynig
знаеш ли от какво може да е  #Crazy
Ми не - не мога да кажа. Просто един ден ме заболя, тука колегите ми дадоха разни мазила, ама няма подобрения. Дано утре хирурга ме поуспокои, защото всички само ме плашат Confused
По смешното е, че Мими все за тоя пръст ме хваща като тръгва да ходи за ръчички, друг не иска, а аз само стискам зъби и я водя бързичко напред Simple Smile

# 185
bdbaloni Честит рожден ден на Радина! Да расте щастлива, обичана и безгрижна! baloni bdbaloni

Гледах снимките и се затъжих още повече за вас  Hug Моите девойки са хремави и не са за гостувания. Sad Довечера пак сме на преглед, да видим какво ще каже докторката. Аз пък имам проблем с показалеца на лявата ръка - от две седмици ми забира живеца под нокътя и боли, слагах и ихтиол и йодасепт, ама не минава пущиняка. Сега говорих с хирурга и утре след работа право при него.  Rolling Eyes

Sashe,аз имам проблеми с нокътя на големия пръст на крака.Много често ми набираи винаги го оправям с една билка,която майка ми има.Знам й само народното наименование-"дебела мара",взимам едно листенце,обелвам горния слой,слагам го на пръста с лепенка,и след 2-3 дни няма и помен от болежката.Така един нокът беше ми се откъснал и забил нейде из пръста и след 4 дни беше на повърхноста на пръста и го махнах.Пробвала съм и Ихтиол и прочее,но ефект никакъв.

# 186
  • София
....."дебела мара",взимам едно листенце,обелвам горния слой,слагам го на пръста с лепенка,и след 2-3 дни няма и помен от болежката.....
Мими, кажи, моля те, как му е другото име. Или поне как изглежда

# 187
Честит рожден ден, с малко закъснение, на Никола на Магнолиям. Да е жив и здрав, неприятностите да останат в старата година и занапред само щастие, усмивки и безгрижни детски дни!!!

На Радина - честит рожден ден! Да порастне една красива, умна, палава, здрава малка госпожичка!!! newsm59 newsm59 newsm59

Момичета да питам нещо - как обувате обувчици на децата си? При нас е голяма мъка. Крачето й изобщо не стои правилно в обувката и стъпва някакси настрани и те й се събуват. Петата й не застава на стелката, а някак се изкривява на една страна и дефакто обувката е обута до половината  Rolling Eyes 

# 188
....."дебела мара",взимам едно листенце,обелвам горния слой,слагам го на пръста с лепенка,и след 2-3 дни няма и помен от болежката.....
Мими, кажи, моля те, как му е другото име. Или поне как изглежда

Саше , това намери в Гугъла : http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=512&section … d=10&id=00006 и това от архива на форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=64724.0

Явно се казва Дървото на живота.

# 189
  • Велико Търново
Мили, мили момичета  Hug  Hug  Hug
Благодаря ви за топлите пожелания, от Радина имате специални благодарности за картинките - оцени ги всичките с възторжени "ааааааааа"  Grinning
Аз вече почти месец празнувам с всяка една от вас, толкова ми беше вълнуващо като гледам всеки ден нови пораснали бебета, свещички, усмивки и щастие. Да ви се върне стократно всичко, което днес ме накархте да почувствам.  lovekiss  lovekiss  Kissing Heart

# 190
  • София, Лагера
Серене, честита ти рожденичка!!! Много да те радва! Здрава, щастлива и нахилена мома!  Hug

# 191
  • София
Саше, ако имаш под ръка клеева тинктура - чела съм, че помага в подобни случаи да капнеш малко отгоре. Но тъй като е алкохолен извлек на прополиса, не знам дали няма да те смъди, в случай че е открита рана. Thinking

# 192
  • София, Лагера
Саше, аз знам, че и това го наричат Дебела мара...

http://www.zadoma.com/editor/img/f_94170292.jpg

# 193
Честит рожден ден на Радина!
 newsm59Честита първа годинка и на всички дечица, които празнуваха през уикенда! newsm59

# 194
  • София
Честит Рожден Ден на Радина и от мен!
Нека расте здраво, щастливо и умно дете за радост на мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт