Гоблени-16

• 57 283
  • 533
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Здравейте! Аз също обичам да шия, но не ми остава много време за това. Все пак скоро започнах едно малко гобленче,но не прецених количеството на конците.Оказа се че черното DMC няма да ми стигне.Може ли да ми каже някой къде в Младост мога да си купя конци DMC, защото за тези които си купих ходих чак до сп.Оряхово на Сливница. Предварително благодаря!

# 286
Момичета видях при нас голямата арабка струва 76 лв. и сега не мога да преценя това скъпо ли е или е нормално. Как върви в София например. Thinking

# 287
  • в зоната на здрача
Момичета видях при нас голямата арабка струва 76 лв. и сега не мога да преценя това скъпо ли е или е нормално. Как върви в София например. Thinking
Същата цена е и в София,
но ако си го комплектоваш сама цената отива на половина...
Аз лично така ще направя,ако не се откажа да я шия де.. Wink

Fun .добре дошла... Hug

# 288
Fun добре дошла!  Hug Конци ДМЦ има в младост на пътеките! 2 или 3та след големия магазин на "Стил 99"!  Peace

ако не се откажа да я шия де.. Wink

Ако се откажеш, ще те спася от материала!  Laughing

# 289
  • Sofia
Добро утро гобленарки  Hug Аз след дълго мислене с какво да се захвана реших да е с мечетата на Dimensions...Но понеже ще си комплектовам сама имам питане. Номерата на конците нищо не ми говорят, а и никъде не видях да пише какви са ? Ако са някакви специални дали може да ми кажете схема за преобразуване моля Praynig И отдолу при конците забелязвам, че има термин "комбиниран цвят". Какво означава това?

Eдна приятелка вчера ми каза, че има магазин на ДМЦ на Шишман в София. До 7ма гимназия някъде...Днес ще отида да разуча и ще ви кажа.

# 290
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро гобленарки  Hug Аз след дълго мислене с какво да се захвана реших да е с мечетата на Dimensions...Но понеже ще си комплектовам сама имам питане. Номерата на конците нищо не ми говорят, а и никъде не видях да пише какви са ? Ако са някакви специални дали може да ми кажете схема за преобразуване моля Praynig И отдолу при конците забелязвам, че има термин "комбиниран цвят". Какво означава това?

Eдна приятелка вчера ми каза, че има магазин на ДМЦ на Шишман в София. До 7ма гимназия някъде...Днес ще отида да разуча и ще ви кажа.
номерата на Дайменшънс са само за техните гоблени, трябва ти конвертор към ДМЦ (или друга марка)
ето тук има http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp
 Peace

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 11:05 от Goody

# 291
# 292
  bouquet  bouquet ей, че сме бързиии!
 Hug остава мацката още да не е тръгнала към магазина   bouquet  bouquet

# 293
  • варненка от София
Добро утро гобленарки  Hug Аз след дълго мислене с какво да се захвана реших да е с мечетата на Dimensions...Но понеже ще си комплектовам сама имам питане. Номерата на конците нищо не ми говорят, а и никъде не видях да пише какви са ? Ако са някакви специални дали може да ми кажете схема за преобразуване моля Praynig И отдолу при конците забелязвам, че има термин "комбиниран цвят". Какво означава това?

Комбиниран цвят е обикновено комбинация от два или три цвята, просто трябва да си гледаш легендата, там е обяснено кой цвят се слага и по колко нишки.

# 294
добре дошли на новите попълнения  Hug
ей, много сте бързи  Laughing

# 295
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Аз също обичам да шия, но не ми остава много време за това. Все пак скоро започнах едно малко гобленче,но не прецених количеството на конците.Оказа се че черното DMC няма да ми стигне.Може ли да ми каже някой къде в Младост мога да си купя конци DMC, защото за тези които си купих ходих чак до сп.Оряхово на Сливница. Предварително благодаря!
Отиваш в Младост 1А на пътеките при големия магазин - Стил 99, от там тръгнаш по втората пътека и веднага в ляво има магазин за конци с голяма табела, ще го намериш лесно, има ДМС и Анхор, много добре е зареден. Цената е 85 ст. за бройка. Аз миналата седмица купувах от там. В магазина предлагат и шивашки услуги също.

# 296
  • Sofia
Ей, наистина сте много бързи момичета Peace Аз конвертирах вече цветовете, благодаря ви много  Hug

Марулка, благодаря ти Hug Аз така си и мислех, но понеже не съм шила досега подобни гоблени с крос стич, не бях сигурна. И ми беше странно, че се слагат по нишка от два различни цвята в едно  newsm78

След работа отивам да комплектовам, че тези мечета са страхотни просто, влюбена съм в тях ...

# 297
 newsm78 а какви са мечетата?

# 298
# 299
много са хубави  Laughing спорна работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт