Гоблени-16

• 56 924
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета от София, моля за помощ! Получих подарък гоблен (Мостар) и трябва да го рамкирам. Дайте ми съвет къде се справят добре и бързо? Освен това при шиенето се е изкривил малко - дясната му страна не е под 90 градуса ъгъл, дали при рамкирането може да се опъне така че да се изравни?
Можете да ми пуснете и на лични съвет за ателие. Благодаря ви!

# 361
  • sf
аз рамкирам в Лозенец, ул."Крум Попов"28. ателие" Ванина". не намерих техен сайт, но ето адреса

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=991f545f62024dd71b9c8e2dd3d4c0 … x=0&start.y=0

а изкриявеното ще се оправи при рамкирането  Peace

# 362
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета от София, моля за помощ! Получих подарък гоблен (Мостар) и трябва да го рамкирам. Дайте ми съвет къде се справят добре и бързо? Освен това при шиенето се е изкривил малко - дясната му страна не е под 90 градуса ъгъл, дали при рамкирането може да се опъне така че да се изравни?
в магазина на Аксиома приемат за рамкиране - стават до седмица, правят ги в Пловдив
рамкират и в Бриколаж - има и много ателиета в синята зона след женския пазар (към магазина на ДМЦ)
аз пък си харесах този голчо  Joy от тук http://picasaweb.google.com/hafciarka10/Deszczowo

# 363
  • варненка от София

Много е относително това София, градът е голям и има страшно много ателиета за рамкиране. Бриколажът е скъп, аз лично те ти го прапоръчвам. Много съм доволна от едно малко ателие, което е в Младост до Деница и Мак Донълдс, аз лично само там си рамкирам и съм много доволна, а е и евтинко.

# 364
  • Sofia
Аз тъкмо се мислех да питам за тази малка будка в Младост дали рамкират гоблени,че на табелката пише стъкла,огледала,но гоблени не видях. Може ли малко информация за цените на рамкирането.А този голчо наистина е сладък!

# 365
  • варненка от София
Аз тъкмо се мислех да питам за тази малка будка в Младост дали рамкират гоблени,че на табелката пише стъкла,огледала,но гоблени не видях. Може ли малко информация за цените на рамкирането.А този голчо наистина е сладък!

Рамкират и гоблени, да. За цени не мога да ти кажа, защото си зависи от рамката, дали ще има паспарту или не, много е относително. Ето тази рамка, например ми излезе с монтажа и всичко 18 лв.

# 366
Марулич супер е!  Peace

Дъмпер харесах си ето това, ама няма схема.... Confused На някой да му се намира???  Flutter

# 367
Здравка 79,аз не можах да видя снимката.

# 368
 Thinking Няма ми картинката....  Shocked На предварителния я има.....  ooooh!

Ами сега???  Laughing

# 369
  • варненка от София
Thinking Няма ми картинката....  Shocked На предварителния я има.....  ooooh!

Ами сега???  Laughing

Мммммм, Здравчейййй, то бива голотии, ма чак пък толкоз.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Засрамих се, аз нали съм благопристойна. Flutter

# 370
Този и аз бих го ушила,ако има схема... Simple Smile

# 371
  • в зоната на здрача
Марилич,скъпо са ти взели...у Лозенец във Ванина,е по евтино.
/аз съм вече като рекламно лице на това ателие Crazy/
Най- скъпата ми рамка е 25 лв ,с паспарту и бая ми ти размери...
Ето туи..

А тая мацка,Здравче...много Убави Сици има... Joy Joy,кат мене на млади години... Flutter

# 372
  • sf
ам тия голотии като ги шиете , де ги слагате? щото аз ще ушия 1-2 за спалнята, ама толкоз цици на мъжо няма да му се отразят добре у нас  hahaha

# 373
Някой ще ми даде ли схемата на малката Мадона?

# 374
Някой ще ми даде ли схемата на малката Мадона?

Дай мейл!  Hug Или виж дали ще можеш да ги свалиш оттук!  http://picasaweb.google.com/zdravka79/ovCLcD   Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 12:58 от Здравка79

Общи условия

Активация на акаунт