Гоблени-16

• 56 907
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
Ще отида да се поразходя до ланарте ище ви обадя какво ново. Thinking

# 436
ketri, браво! Невените ти са супер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама как шиеш, бе момиче, че не ти се изкривява гоблена? Моите каквото и да ги правя, както и да ги изпъвам при гладенето, винаги остават изкривени. Е, скрива се при рамкирането, ама това твоето е направо перфектно изпълнение. Скри ми шапката. Grinning

# 437
Ketri,гоблена е супер,нещо  ми се струва,че шиеш доста бързо! Simple Smile

# 438
# 439
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам тази, но комплектчето и е ирис  ooooh! (него нещо не го намирам  Confused )

# 440
Goody абе през някоя програмка няма ли да стане някоя схема. newsm78

# 441
Goody абе през някоя програмка няма ли да стане някоя схема. newsm78
newsm78 а защо ти е програмка? аз имам схемата на розата  Hug до утре може би ще мога да намеря и ириса в архива  Blush
 Party Party намерих гоооо

# 442
Goody да тези са двете ириса и розите много ми харесват ако ти се намират схеми би ли ми пуснала на и мейла .  kasablanka@dir.bg Heart Eyes

# 443
  • в зоната на здрача
 leonarda ,дай моля те един имейл да ти ги пратя и двете,че ме мързи да ги качвам някъде.... Hug

Момичета ,благодаря ви... Hug

Аааа,дала си...
Последно намерили ги да и ги пратиш...защото аз отивам да вечерям...

# 444
Goody да тези са двете ириса и розите много ми харесват ако ти се намират схеми би ли ми пуснала на и мейла .  kasablanka@dir.bg Heart Eyes
готово  Heart Eyes

# 445
  • варненка от София
Здравче ,може ли да го пипна милото конче много е красив. Марулке ти ли шиеше арабката искам да те питам малкия модел със мънички кръстчета ли го ши или както е по упътването .Абе почнах го както е по схемата но нещо не ми хареса и мисля да ги направя с малки кръстчета.Ох видях едни орхидеи на ланарте ама направо ми грабнаха очичките,ако намеря схемата ще си я истегля . ooooh!

Ших го както е по упътването, през една дупка ших кръстчетата, така трябва да стане, защото после като шиеш лицето и ръцете гобленов бод, нама да се съберат. Не зная дали ме разбра, но съвета ми е да го шиеш по упътването, ето тук я имам готова:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101881&view=1&photo=25

Катеееее, невените са като истински, имам чувството, че на живо и ще миришат, много са готинки. Пък като дойдем в София, ще ме водиш в ателието за рамки, да си рамкирам Арабелката, нали каза, че евтинко било там.

# 446
ketri страхотен е станал -  Mr. Green и много добро темпо  Mr. Green
леонарда - тези ли са? нямам схема, само много ми харесват  Party

Аз я имам  newsm47

# 447
  • в зоната на здрача
Катеееее, невените са като истински, имам чувството, че на живо и ще миришат, много са готинки. Пък като дойдем в София, ще ме водиш в ателието за рамки, да си рамкирам Арабелката, нали каза, че евтинко било там.

Силвеййй,нямаш проблем..теб ще те водя на края на света.. Heart Eyes

Та, понеже другио месец г-жа Марулята пристига..моля за вашите предложения за терен за среща номер 2.

# 448
пази ми я, моооля Confused
че като си знам сеира .... започнатите и недовършени ще станат с три повече  Confused

# 449
Не те подстрекавам ама гоблена не е голям и бързо ще стане Joy smile3505ще я пазя Peace

Общи условия

Активация на акаунт