Гоблени-16

• 57 244
  • 533
  •   1
Отговори
# 75
Хипатия благодаря  bouquet

# 76
vivi75, bella_, браво на вас  Hug

# 77
ето нещо от преди малко

# 78
  • Съвсем в края на света
Дъмпер, видя ли линковете с кокитата??
Аз пък шия нещо доте беше пуснато тук, ама няма да ви го покажа днес Simple Smile

# 79
в мултито ли кокитата  Winkима готини  Hug мерси

# 80
  • Съвсем в края на света
Не е от мултито, а от любимият сайт на Лейдито Simple Smile
http://loradom2.mylivepage.ru/image/171
http://loradom2.mylivepage.ru/image/254

# 81
той и на мен ми е любим  Confused

# 82
  • Съвсем в края на света
ако искаш да ти преместя картинките някъде да ги видиш??

# 83
vivi75 добре е да не си започнала зодиите да бродираш или с заблуждавам.
Мерси много за инфото за рамките днес ходих и си харесах две. Hug

# 84
Аз пък си харесах това но кога ли ще му дойде ред-тя щерката съвсем ще порасне докато смогна newsm78Но може и за някое внуче да го направя Joy

# 85
ако искаш да ти преместя картинките някъде да ги видиш??
мерси  Hug аз ги виждам  Peace

# 86
Vivi направо си неудържима. Кога ви остава време да шиете. Само на мен ли не ми стига времето  newsm78. Като почна нещо го проточвам мнооооого във времето. То вярно, че ходя на работа през деня, а вечерите ги отделям на детето  Thinking.

# 87
Леле, Кита, как можах да не се сетя и за твоите добичета? Laughing Вярно, че нямате настигане... А това, което казваш за конеца е за започването, нали? Така принципно е редно да се започва, за да няма възли (ако съм разбрала правилно за какво говориш).

Гууди, хич не мога да ти я видя картинката на това, което търсиш, на Ланарте. Има ли я някъде другаде?

Белла, нарочно ме засрамваш, нали?  Crazy Joy Още не съм стигнала до тях, искам да са последни за довършване, и белия цвят също. Но специално за теб утре ще се опитам. И аз съм любопитна дали ще стане. Засърбяха ме бързите пръсти, да не повярвате!  Laughing А мечетата ти са ми мечта...

# 88
  • София /Абсурдистан
Аз се справих с проблемния сайт, вече мога да тегля  Mr. Green Ама за утре не знам дали ще може още  Mr. Green

# 89
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Гууди, хич не мога да ти я видя картинката на това, което търсиш, на Ланарте. Има ли я някъде другаде?

ей я на  Hug аз вече загубих надежда  Confused видях я в е-бей, продаваше се от САЩ и явно потъна някъде  Confused пишеше, че е старо, рядно Ланарте - лимитирана серия

Общи условия

Активация на акаунт