Кога усетихте за първи път бебо да рита?

• 27 931
  • 394
  •   1
Отговори
# 90
  • София
17 седмица   Wink
Много е вълнуващо. Пожелавам го на всички дами!  Hug

# 91
  • София
17 седмица   Wink
Много е вълнуващо. Пожелавам го на всички дами!  Hug

И аз в 17 седмица се осъзнах, че е малкото човече  Peace Вече всеки ден си го усещам, макар и по 1-2 пъти само  Laughing
Честито, Саксофонче! Laughing

# 92
  • Пловдив
И при мен е първа бременност. Усетих бебочето за пръв път в 15-16 г.с. Плацентата ми е по задната стена и бях малко килограмчета тогава, та може и това да е имало значение... Peace

# 93
  • София
22 г,с, Peace

# 94
Към края на 4-тия месец.

# 95
В 4.5 месец - беше много приятно изживяване.  Heart Eyes

# 96
Миналата седмица - 16-та.

# 97
В края на 4 -ия месец

# 98
аз лично го усетих някъде към 13 декември за първи път...тогавя бях 18-19 г.с. и отначало не бях сигурна то ли е, но след седмица-две "ритниците" се засилиха и разбрах, че няма какво друго да е  Simple Smile много готино изживяване е

# 99
в края на 4 месец

# 100
Здравейте мами! Известно време нямах възможност да влизам във форума - преместихме се от квартира в наш апартамент  Laughing
Вече и аз усещам бебо, пържите два дни се чудех дали е бебо, но на третия знаех че е той, или тя  Laughing
Много приятно чувство  Heart Eyes
Само дето се крие още и неможе да се види пола, за нас няма значение, просто мие любопитно!

# 101
  • София
Някъде към 4 месец го усетих, към края му. Усещанеето беше, хм... неописуемо. Със сигурност няма да го сбъркаш (различава се от обичайните спазми на мускулатурата на стомаха, просто се усеща Човечето...) Ммм, велик момент.  Heart Eyes

# 102
В началото на 4 месец,като къркорене на червата.

# 103
И двата пъти в началото на 4-я месец.  Heart Eyes

# 104
усетих помръдването още в края на 3ти - нач. на 4ти месец. като питах лекарката дали може да е бебто и дали не е рано  Thinking , тя каза, че понеже съм доста слаба, нищо чудно да съм го усетила по-рано. а пък днес.. днес бяха първите истински шутчета  Hug  които даже си се виждаха през коремната стена  Party  а не може и дума да става, че имам корем, по-скоро само леко подуване като от преяждане..

Общи условия

Активация на акаунт