ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 309
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Препоръчайте ми някоя козметичка, за почистване на лице ми трябва   Praynig
На един колега на Анатоли, съпругата има козметичен салон-Пламена се казва, някъде около Цветан Спаов. Ще питам точно-имам няколко познати,които ходят при нея и са доволни.
Има и една друга-Биляна Лилова, на ул. "Бяло море" е студиото. Не я знам как работи.
 Дикси, как е Митаче?

# 61
Препоръчвам. Ренай. Доктор е, работи страхотно. Ще питам за точния адрес на козметичното й студио и ще ти го кажа, ако те интересува.

Интересува ме. Прати ми на лични адрес, телефон, каквото имаш  Peace

На един колега на Анатоли, съпругата има козметичен салон-Пламена се казва, някъде около Цветан Спаов. Ще питам точно-имам няколко познати,които ходят при нея и са доволни.
Има и една друга-Биляна Лилова, на ул. "Бяло море" е студиото. Не я знам как работи.

Бяло море ми е близо, но искам да е изпробвана.  Дай и ти координатите на Пламена  Peace

# 62

Биляна, на улица "Бяло море" срещу Лозаро-Винарския институт. Майка и дъщеря са, много добри, там ми правят много готини почистващи и тонизиращи процедури. И е евтино. Аз си правя така нареченият Ензим. Намазват те с нещо, което разгражда повърхностния слой натрупана мъртва кожа, стоиш с него около 10 минути и през това време силна струя пара ти духа в лицето, се едно си правиш парна баня над вряща вода. после те измива, порите са отворени. лягаш на едно масажиращо легло и ти прави още няколко процедури като всимко трае около час. Едно от нещата е, че с нещо като машинка сякаш ти минава прахосмукачка по кожата, порите нали са отворени и ти изсмуква там каквото има, това е много приятно масажиращо. Също ти слага разни билкови маски. Има и някъде към края една друга машинка, тя май затваря порите вече, сякаш някакво ниско електричество минава по теб, йононещо си се казваше май. Това също е приятно. Ако пожелаеш може да ти направи и масаж на лицето, много е приятно. Последно ходих в началото на ноември и май беше някъде между 15-20лв за целият този час и всичките неща.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 09:20 от ДеЩоВиди

# 63
Добро утро на всички! Днес се очертава един топъл, слънчев ден  и смятам да сме по разходки с малчо  Simple Smile. Решила съм да го водя на консултация, защото докато отлагаме може и в Плевен да обявят грипна епидемия.

# 64
Тина, на Пламена студиото е на следното място-минаваш между ОББ (бъдещия МОЛ) и SG банката и там, пише Козметичен салон. За ориентир на същото място има зоо магазин, фризьорски салон, магазин за диабетици. Пада се на гърба на компелкс "Елит".Дано съм била точна, че не ме бива в обясненията  Grinning

# 65
  • Плевен
Здравейте и от мен.
За два дни много страници сте изписали, не мога да ви изчета.
Дикси, благодаря за линка с рисунките. Митко по-добре ли е?
Ние ходихме в събота до Кауфланд и между другото отидох да видя детските пантофки - има хубави за 4-5лв (разпродажба), но номерче за Вики нямаше. А той е започнал да пълзи (като бебе не  е пълзял), бута си количките по земята и така си къса пантофите отпред. Бях му взела нови преди Коледа, сега на нищо не приличат. ooooh!
Видях Петя с Драго и Радост. Много сладичка е Радост и прилича на майка си. Heart Eyes

На ул. "Неофит Рилски" има едно студио - "Касиопея" там ходят няколко мои познати на козметик.

# 66
  • Плевен
Здравейте и от мен!

Аз не препоръчвам пламена за козметик, особено за почистване. Вярно е, че впечатленията са ми отдавна, но когато я посетих се отказах, хигиената хич не ми хареса.  Naughty Сега може да работи по-добре, но аз веднъж разочаровам ли се от някого не стъпвам повече там
Посещавам козметично студио "Чар" и съм много доволна. Козметичката е медицинско лице - рехабилитатор и съм изключително доволна. Вярно, че е малко по-скъпо, но тя работи с много качествени продукти. Преди нея ходех при Цветанка, нейното студио се намира над едно заведение Текила под Стоматологията в ъгловата кооперация, също съм доволна и там беше по-евтино, но хигиената и работата на козметичката ми допадаха.

Аз май се опитвам да се разболея, но мисля да не се дам на болестта - мисля, че настинах тези дни и сега пия Коризалия през час...дано устискам, че...

# 67
Козметичката е медицинско лице - рехабилитатор
Коя е тя? Имам 2 колежки, които работят като козметичи, но не знам къде  Grinning

И мен пак ми тече носа, сега ще идем на разходка до някоя аптека  , да понакупя разни Тайлоли...И Бужи киха яко   Confused

# 68
  • Плевен
[ И мен пак ми тече носа, сега ще идем на разходка до някоя аптека  , да понакупя разни Тайлоли...И Бужи киха яко   Confused
На зълва ми детето и то киха и са го водили на лекар. Казали са, че има алергия към домашен прах, а сега в студовете като е стояло повечето време в къщи и затова кихало.
Чудя се как поставят такава диагноза без изследвания? newsm78

# 69
На зълва ми детето и то киха и са го водили на лекар. Казали са, че има алергия към домашен прах, а сега в студовете като е стояло повечето време в къщи и затова кихало.
Чудя се как поставят такава диагноза без изследвания? newsm78
Когато не могат да поставят диагноза пишат или алергия, или невроза - според възрастта  Laughing
ДеЩоВиди,тази машинка с електричеството се казва дарсонвал - тя действа противовъзпалително.А това с ензима ми е много любопитно - да не ти свали освен мъртвите и живите клетки?

# 70
ДеЩоВиди,тази машинка с електричеството се казва дарсонвал - тя действа противовъзпалително
До като бях студентка, много обичах да вися във физиотерапията и да си правя дарсонвал. А кога беше това  Whistling Преди цели 12 години  ooooh!

# 71
  • София
Добър ден и от мен!
Днес времето е чудесно. GrinningОбаче да ви кажа как паднах сутринта Laughing,прибих се като куче.Добре,че бях оставила дребната в градината и бях сама.Нооо-един мъж се затича да ме вдигне,аз сама си станах ,де,абе картинка.Добре,че има чужди мъже Mr. Green.Като казах на ангел,той ми вика-ми като те е вдигнал барем да си те беше и взел Laughing.

# 72
  • Плевен
Козметичката е медицинско лице - рехабилитатор
Коя е тя? Имам 2 колежки, които работят като козметичи, но не знам къде  Grinning

И мен пак ми тече носа, сега ще идем на разходка до някоя аптека  , да понакупя разни Тайлоли...И Бужи киха яко   Confused
Топалска

...и дано вашето кихане да е само от домашен прах  Grinning

# 73
Не я познавам  Simple Smile
Не вярвам да киха от прах, но като гледам,че аз, през 2 седмици съм болна, няма как да не заразя и него.
Люси, а какво стана с Тери? Правихте ли изследвания?

# 74
Хехех, di_p, то е някакво билково май, кожата ми става много готина след тая процедура. Козметичката каза, че било добре да се прави веднъж на месец-два.
 Laughing Сега видях колко неточно съм се изказала, мъртвите клетки исках да кажа...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт