ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 309
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Грешката е моя,хора.Не е 40 лв раждането в Авис медика, а 450  Embarassed
Атракция,аз бях забравила,че си завършила рехабилитация. Защо не работиш по специалността?

# 76
  • Плевен
Люси, а какво стана с Тери? Правихте ли изследвания?
Обадих се на педиатърката и изказах мнение , че не ми се иска в този период да я водя в поликлиниката, като е тъпкано с много болни и съответно вирусоносители. Както е все още неукрепнала не ми се иска пак да лепне нещо. Докторката се съгласи и ще видим кога ще отидем за изследване. Пита ме как е и дали се храни...и щом видимо няма нещо притеснително, да отложим засега изследванията.

# 77
  • София
Люси,според мен правилно си решила,щом детенце се чувства добре няма смисъл сега да я водиш в поликлиниката и да рискувате някой грип.
Днес бях приятно изненадана-в градината на децата вече ще има и лекарка,педиатър,всеки ден до обяд.Дано не се налага,но така ми е по-спокойно.
Момичета,с нов номер съм,понеже повечето от вас ми имат стария,ще запиша тука новия,после ще го изтрия...

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 18:59 от Валенцето

# 78
Атракция,аз бях забравила,че си завършила рехабилитация. Защо не работиш по специалността?
Когато завърших, нямаше свободни места никъде, та затова поучих още и се преквалифицирах набързо.  От друга страна, познай майка ми колко заплата взима? Тя работи във 2 ДКЦ, със стаж над 30г- е, та заплатата й е 180лв  Sick

# 79
Когато завърших, нямаше свободни места никъде, та затова поучих още и се преквалифицирах набързо.  От друга страна, познай майка ми колко заплата взима? Тя работи във 2 ДКЦ, със стаж над 30г- е, та заплатата й е 180лв  Sick

какви са тия 180 лв нали минималната е 220

# 80
Хубаво е да има медицинско лице в училищата и градините.Въпреки,че не вярвам да са им високи заплатите и не знам кой ще се навие.Днес се ядосах,снаха ми водила племенницата при личната защото е с грип.Пред кабинетите навалица от болни хора,включително и деца , а те се сетили точно сега да стачкуват.Приемали само спешни случаи.Е,как прецениха,кои са спешни  #Cussing out

# 81
Не са и на 100% тр . стаж, а на 80%. Абе...дълго за разправия.

# 82
  • София
di_p ,и аз смятам,че е добре да има лекари в градините.Досега в нашата бяха две сестри,много готини,разбират си от работата.Но си е друго и педиатър-не знам,може и да е пенсионирана лекарката,възрастна е.

# 83
Да ви кажа-намерих бял косъм на Божидар  #Crazy Не светъл, не рус, а чисто бял. Това защо? Той е бебе  ooooh!

# 84
Аз имам един познат и една съученичка,които завършиха рехабилитация.Съученичката ми продължи да учи кинезитерапия,а познатият ми работи в една балнеоболница близо до Плевен,ама как й беше името не помня,а зимата ходи в Боровец да масажира баровците

# 85
Да ви кажа-намерих бял косъм на Божидар  #Crazy Не светъл, не рус, а чисто бял. Това защо? Той е бебе  ooooh!
Може да си му е по рождение, в смисъл - косъмът,който расте от тази луковица да няма пигментация

# 86
  • София
Атракция,Бубка и тя има бял косъм,така си е от бебче.Казват,че било признак на щастие. Wink

# 87
Може да си му е по рождение, в смисъл - косъмът,който расте от тази луковица да няма пигментация
Може,но толкова странно ми се видя, че чак се замислих от какво така, защо...

Аз имам един познат и една съученичка,които завършиха рехабилитация.Съученичката ми продължи да учи кинезитерапия,а познатият ми работи в една балнеоболница близо до Плевен,ама как й беше името не помня,а зимата ходи в Боровец да масажира баровците
То като професия е хубаво, на запад е престижна и платена, но тук не е така. А пуснеш ли обява,че правиш масажи, стой та гледай  какви обаждания те засипват. Имам и 2 приятелки, които бяха масажистки в един фитнес-център.Там предложенията са в ефир  Mr. Green

# 88
Работих едно лято като реаниматор на плажа в Китен,там бачкаше и една засукана масажистка,познайкой правеше повече пари  Confused

# 89
  • Плевен
Сега като се замисля и в косата на Вики съм виждала бял косъм, което много ме изненада, но оттогава не съм го виждала. Thinking

Работих едно лято като реаниматор на плажа в Китен,там бачкаше и една засукана масажистка,познайкой правеше повече пари  Confused
Това е било, защото не е имало кого да реанимираш. Joy

Общи условия

Активация на акаунт