ПЛЕВЕН в края на януари

• 15 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, обявена е грипна епидемия http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1150822

# 91
А това означава ли, че и яслите няма да работят?

# 92
  • Плевен
Поне вече няма да се чудя да я водя ли малката на консултация или не  Confused Кофти с този грип,дано бързо минава.

# 93

А градините?  newsm78

# 94

А градините?  newsm78
Май казаха по тв,че ще се правят сборни групи

# 95
Не ходихме на консултация, нашият лекар каза, че е пълно с болни пред кабинета му и да не рискуваме, а сега от вас разбирам, че е обявена и грипна епидемия Thinking.                             Валенце много се радвам, че във вашата градина броят на специалистите расте.
Имам една приятелка рехабилитаторка и в последствие завърши и кинезитерапия. Тя работи само летния сезон по морето, а през останалото време рехабилитира себе си, почива и си харчи спечеленото. Наистина добри пари се изкарват по курортите, но пък не са никак лесни.

# 96
Аз също съм много доволна от козметично студио "Чар"- има два начина за почистване на лице- единият чрез пара и изтискване, а другия с висша козметика без изтискване.

# 97
Здравейте и от мен!

Мити още е болен, тази нощ почти не съм спала , борих се с температурата, чак в 4 и нещо падна. Сутринта се довлякох и до София и сега съм тук, а майка ми е с детето. Но казва, че не е качвал повече от 37,7. Утре сутринта се прибирам. Епидемия, не епидемия, той няма да ходи на ясла така или иначе докато не оздравее  Rolling Eyes

# 98
  • София
Дикси,дано утре като се прибереш си завариш едно здраво Митаче Peace.
Я някой да ми обясни какво означава лекар-физиолог..или работил в катедра физиология?

# 99
Сутринта се довлякох и до София и сега съм тук, а майка ми е с детето.
Днес, по едно време ми просветна, че си мома-софиянка. Дано на Митачко му е минало вече  Hug
 Аз гледам "Великолепната шесторка" и искрено се забавлявам  Party

# 100
  • Плевен
 Heart Eyes

# 101
Добро утро!

Тук е невероятна мъгла, на един метър не се вижда  Crazy

Валенце, лекар физиолог, всъщност е преподавател по физиология на студентите по медицина.  А физиологията изучава жизнените функции на организма. Учихме я в първи курс.
Интересно ми стана  защо питаш?  Grinning

# 102
  • София

Интересно ми стана  защо питаш?  Grinning
Ще ти кажа,Дикси Grinning.Сестрата в градината вчера като си говорихме,ми каза ,че новата лекарка не е педиатър,а физиолог и май нещо точно такова ми спомена-че е била в някаква катедра.Та затова питам.Тази сутрин като заведох Мими нали сестрата ги гледа на вратата задължително-гърло,сливици.Та,каза,че Мими е здрава,но аз я помолих заради леката кашлица,която се появи след грипа,да я види и лекарката.Личната ми каза в събота за последно,че тази кашлица не е проблем,не е зарзана..но все пак.Та,лекарката беше много внимателна,прегледа я обстойно-слуша я 5мин,гърло..абе много съм доволна.

# 103
новата лекарка не е педиатър,а физиолог и май нещо точно такова ми спомена-че е била в някаква катедра.

Катедра "Физиология" в института. Там са преподаватели на студентите. Даже се учудвам, че физиолог изпълнява функциите на педиатър  Thinking

# 104
  • София
Дикси,не знам..жената е възрастна,може и да е пенсионерка,май на граждански договор е,абе не знам,каквато и да е,добре е да има лекар в градината.
Аз продължавам с въпросите Laughing-търсим да закупим родителите от групата на Мими автомат за вода,от тези големите,знаете за какво говоря.Къде в Плевен има такива?

Общи условия

Активация на акаунт