Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 445
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ей много бързо запълвате тая 13-та темичка Simple Smile , чакай да не ви урочасам...

Мисля и аз да тръгна на плуване, белкем се науча на стари години  Joy  Ама тук (в Сф) няма къде да водя детенце, ей сега ще разгледам с гугъла дали има нещо. Каква трябва да е температурата на водата и на 2 год. и половина добре ли е да тръгне на плуване, макар че при вас от няколко месечни тръгват, ама вие по имате условия.

Цунки на Калина за ентусиазма и доброто възпитание, и на сладура на Мира за потенциала и напредъка.

Пумпал, преместихте ли се вече?

# 166
Оле, вчера писах ли писах и между другото отскочих до комшиите за 5мин и тези пет минутки се превърнаха в 6часа. Като се прибрах всичко живо спи (естествено в 1ч сутринта). Сега включвам компютъра и гледам поста ми неизпратен, но естествено писаното изтрито, нали не е сейвнато....

НЯма да се повтарям, сами искам да питам Мери, кой СИМС би ми препоръчала?

# 167
Oх,IGNIS....преместихме се ние във временната квартира....ама ми е такава мъка, че за това не пиша, да не взема пак да се оплаквам! Трудно я намерихме, че трябваше и място за багажа, и се натресохме на испанска гей дружинка... какво да ви кажа...обичат партита, купони,сиести ли са, фиести ли са, но най много обичат да викат,те не говорят нормално тези хора.И много често се обичат, а стаята им е върху нашата...Аз бая се оплаках де  Shocked, но ми олекна  Wink .
 И така изкарахме почти три седмици, но тази събота се местим вече, нямам търпение!Но пък в Теддингтън няма броадбанд, та ще прекарваме дом. телефон  сигурно и незнам кога ще имаме интернет.Когато, тогава и без това имам много за разопаковане, подреждане и систематизиране.
Аз относно басейните и аз се вълнувам, макар че съм удавник, но имам желание..но се чудя как е хигиената?!Искам като се роди бимба да ходя с нея...но си представям във водата майки (които понякога са неразположени...и разни други) и бащи(които, може да имат гъбички на краката) и все се чудя дали аз прекалено си измислям или пък не...Но пък вие щом ходите, можете да споделите наблюденията си относно хигиената!

# 168
  • Bristol
Мира, класиката е SIMS2 и ако ти допадне, започваш да купуваш разните му там разширения  Crazy ooooh! Със синът бяхме взели от библиотеката SIMS Busting Out зa плей стейшън, също ми допадна. Търсих го за PC, но май няма  newsm78 Ако имаше, сигурно вече щях да съм се обзавела и с това.
Алиса, получи ли вече ски екипа?! Ти май спомена, но аз пак да попитам, кога щяхте да ходите, през ваканцията ли  Embarassed
Вие за ресторанти говорите, а аз как съм се ошишорила, срамота   261uu И все от утре намалявам храната  Crazy
Pumpalka, то при теб купон  Mr. Green После ще ти липсва  Twisted Evil
Тук плуването за бебета и деца е много популярно. Аз в Бг нямах въобще навик да ходя на басейн, но тук, поне веднъж седмично съм там. И аз се притеснявах за болести и то не само за децата, но и за мен. Да чукна на дърво, за сега не сме имали проблем! Провери басейните в района, дали ще ти допаднат и дали имат специални, отделни по-малки детски басейнчета, там водата е няколко градуса по-топла, от тази за възрастните. Попитай и за курсове за плуване за бебета, там ще получиш ценни съвети и ще ти дадат увереност  Peace В нашия голям басейн няколко пъти съм била свидетел на хигиенни издънки, от страна на ползващите го  Sick В момента, в който се сигнализира за такова нещо, изкарват всички от басейна, компенсират ги финансово, а през това време почистват едрите мърсотии и затварят басейна за няколко часа, времето, което е необходимо цялата вода от басейна да се завърти през филтрите.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 13:06 от м_е_р_и

# 169
...често се хващат стомашни разстройства, ще се вталиш.
Представям си да ме хване  на гърба на някой слон !  Joy

В нашия голям басейн няколко пъти съм била свидетел на хигиенни издънки, от страна на ползващите го  Sick В момента, в който се сигнализира за такова нещо, изкарват всички от басейна, компенсират ги финансово, а през това време почистват едрите мърсотии
Тотално ме отказа от басейни!  Sick

Pumpalka,успех с местенето в събота! Телефонът ще отнеме време да се прекара,ако е с БТ. Много са бавни. Ако не ви пука ,че няма да имате sky ,препоръчвам virgin. Много бяхме доволни от техният сервиз и бързина на обслужване!  Peace

ani ji  да не роди ? Нищо не пише!

# 170
  • Bristol
Тотално ме отказа от басейни!  Sick
Във всички водни басейни е едно и също, независимо дали са естествени или изкуствени  Sick Но поне тук може да се види, че се прави нещо за хигиената  Laughing
А ти къде ще ходиш  Thinking Съпругът ми беше в Индия, всички го наплашиха, че от там, без стомашно разстройство, никой не се връщал. За изненада, на него му се размина  Tired

# 171
  • София
Като споменахте изцепки в басейна, сега да ви кажа за нашата Simple Smile
Отиваме със щерката на детски басейн, беше лятото, топло, даже горещо, съответно басейна е открит. Това дете час и половина немога да го извадя от водата, неистов рев ако тръгнем да излизаме, и си викам, хубаво, нека стои докато гъбяса и сама реши да излезе. Изведнъж се укроти и стои мирно, права, леле викам си е сега свършихме некоя работа и ръката ми автоматично на дупето (голото) обаче немога да го набутам обратно  Embarassed и пускам, почнаха да плуват едни лайнета отгоре и веднага изкарах всички деца... Отидох да търся отговорника, той момчето ме успокои, че това не се случва за първи път, все пак са малки деца, каза че след малко ще дойде да го почисти. И дойде. С едно кепче и събира реколтата Shocked
Така де събра ги и каза че ще сменят водата, ние постояхме още час и не я бяха сменили, та после незнам, дано да са го изчистили както трябва.
И после като питам Маги какво е напрвила в басейна, само вика: Мамооо, мамо и се хваща за главата.
Ма и аз трябваше да и сложа банските, ма те и без това са и големи малко, и като се намокрят увисват, така че пак щеше да има последици...
Както и да е, дано не съм ви отказала от басейните Grinning

Пумпалке, успех с местенето.
Мира  Joy и ти май си загори тенджера, и на мен ми се случва понякога.

# 172
Мери, не точно през ваканцията, в началото на март. Имам още неща да вземам, но основните ги отметнах. Аз ще позирам просто на пистата  Sunglasses, който иска да кара. 

Ха-ха-ха, Игнис, картинката, която си обрисувала, е потресаваща.

Макобал, нищо му няма на слона.

# 173
Голям е зора с BT, много са важни,  по цял ден ме държат на линия, вече мога да издавам звука свободно...Но днес обещаха, (късмет, че имало телефон в квартирата), че във вторник ще работи.
В предишната ни квартира използвахме Virgin и нямаше никакви проблеми, и бяха много коректни, смятаме и за в бъдеще да сме с тях, но не се знае кога  newsm78...
IGNIS, особено забавен момент сподели, много ми е смешно Laughing  Grinning, но то детето какво е виновно...Тази история ми влиза в колекцията на веселяшки детски изпълнения!Да я нацелуваш малката рибка от мен!!
Мерси за пожеланията за леко преместване, надявам се всичко да е 6.
От една седмица имам постоянно главоболие, но gp-то ми е далече и се мъча без хапчета.Знам че по принцип мога да пия парацетамол, но незнам дали от българският или от този.И по колко е позволено, и все пак сигурно ли е че е напълно безвреден?
Тъкмо малката бимба започна да рита и ми е толкова хубаво, като я усещам се чувствам много по- спокойна и хич не ми се иска да е на хапчета заради мен.

# 174
ani ji  да не роди ? Нищо не пише!
За жалост още не съм но съм много заета с приготовленията за мъниците и работата ми.Живот и здраве ако се реша на цезарово ще е след 14.03 така че имам още малко време.Поздрави и целувки на всички  Heart Eyes

# 175
Здравейте момичета!
Напоследък все по често се зачитам в темата и реших и да се запиша:) Много бременни мами забелязвам.  Е аз съм на финалната права вече. Има няма 2-3 седмици и ще се гушкаме с бебо вече. На мен все още не ми е дошло настроението да раждам. Отдала съм се на спане, ядене и мързелуване. Да видим бебо какво си е намислил и кога ще ме изненада.
Хайде лека вечер от мен  bouquet

# 176
  • Bristol
Както и да е, дано не съм ви отказала от басейните Grinning
Тъкмо ще има повече място за нас  Laughing
aniji, защо за жалост?! Още ти е рано, не бързай  Hug Да ти кажа, мен ме е много страх от разни манипулации, затова отказах и епидуралната и не бих се навила на цезарово, но ако чаках близнаци... не знам. Хубаво е, че имаш избор  Peace
trollipen, спи и мързелувай сега, че после доста годинки само ще си спомняш за тези неща  Twisted Evil

# 177
 м_е_р_и  казвам за жалост защото вече много ми тежи.В корема ми е като на ръгби мач. Crazyама какво да се прави ще чакам докато мога.

# 178
  • На село (близо до Лондон)
IGNIS смях обаче ако моето беше вътре по това време нямаше да ми е много смешно  Rolling Eyes. Не слагате ли бански-памперс?

trollipen  Simple Smile само така  Heart Eyes почиваи си сега.

# 179
IGNIS смях обаче ако моето беше вътре по това време нямаше да ми е много смешно  Rolling Eyes. Не слагате ли бански-памперс?

Точно и аз щях да попитам същото?
НА мен пък и за момент, за част от секундата даже не ми е минало през ума да мисля за болести, бактерии и гъбички Laughing
Много смешно ми стана, като ви четях, да ме извините  Joy
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт