Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 477
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
А мен пък и за момент, за част от секундата даже не ми е минало през ума да мисля за болести, бактерии и гъбички Laughing
Много смешно ми стана, като ви четях, да ме извините  Joy

A тъй мирче .

# 181
НА мен пък и за момент, за част от секундата даже не ми е минало през ума да мисля за болести, бактерии и гъбички Laughing
  bouquet

Shocked
Дано да не ти се случва ,че хич няма да ти е смешно!  Naughty
Ако знаеш какви ужасии ми дойдоха на главата ,,благодарение'' на  флората и фауната  на 1 басейн няма да правиш заключения така  лекомислено!

# 182
  • София
Ние памперс не слагаме от 1 година, и уж детето си знае и не прави изцепки, ама ... то ще се случи веднъж и баш когато не трябва. Иначе сме с бански, ама го свалихме малко да се попечем и тя като ревна за водата, въобще не сме ходили да го слагаме.
Пък то имаше и други голи мъници, ама явно не им се е акало Simple Smile  Joy

# 183
НА мен пък и за момент, за част от секундата даже не ми е минало през ума да мисля за болести, бактерии и гъбички Laughing
  bouquet

Shocked
Дано да не ти се случва ,че хич няма да ти е смешно!  Naughty
Ако знаеш какви ужасии ми дойдоха на главата ,,благодарение'' на  флората и фауната  на 1 басейн няма да правиш заключения така  лекомислено!

Макобол, съжалявам за горчивия ти опит. Много неприятно! Дано това не те отблъснало от басейните во веки. Peace

Grinning Grinning  Никога не съм хващала никакви болестни, вирусни заболявания от посещенията ми по плажовете на река Дунав (няма да ви споменавам колко е мръсен за да не ви натоварвам с излишна информация), местният басейн (в който прекарах детските си години и редовно посещаван от местното ромско население (нямам нищо против  тях тоже), черноморието и басейни по света и у нас. Май трябва да го отдам на щастливата си звезда, като ви слушам  Grinning Grinning  ooooh! Praynig

Игнис така по голи дупета... не биха ги пуснали тук:love: 
Аз съм далеч от илюзията, че течни инциденти не стават по басейните Laughing
Но нали затова има душове на излизане (и влизане)

# 184
Хайде да сменим тоалетната тема, дайте нещо по-"уикендно"  Simple Smile Кажете, кой какво ще прави?

На моя фронт - нищо ново; имам детегледачка за утре вечер, и ще се метна по града  Flutter

Обещаха ми, че ще вали сняг, ама не ми изглежда да е вярно, като гледам навън.

# 185
Ние ще имаме гости за вечеря утре, компанията ни ще е много интересна и с удоволствие чакам гоститО. Сутринта ще ходим по басейни, магазини.
Неделята пак сме на басейн (че тази седмица само веднъж сме били, трябва да наваксаме Laughing) и психически ще се подготвям за понеделника. 

А как се разбира дали имаш гъбички?  Wink Това е съвсем сериозен въпрос Simple Smile
Аз нямам нищо напротив тоалетната тема, по приятна е от морбид-ната, която водих вчера и в резултат на това и днес сутринта Laughing Laughing  Може би и затова така и се нахвърлих Crazy

Аз отивам да си сипа един ром и да започна уикенда. Приятен и на вас!!!  bouquet

# 186
Мира,почти  ме е отказало. В интерес на истината не съм ходила от тогава ,почти 2 години.
Ние снощи ходихме ''по града ''. Мъжът направо надмина себе си в организацията на романтична вечер!  Laughing Любим мексикански ресторант и на Аржентинско танго след това  Flutter  Беше много красиво и чувствено представление с прекрасна музика! Ако на някой му се приходи: http://www.sadlerswells.com/show/Tango-Por-Dos-08.htm
Иначе щяхме да ходим днес следобед на  Верекай,но сме настинали и се отказахме!

# 187
  • Bristol
Mira, сърбяло много  Crazy Аз също не съм си патила от басейни, но мои близки приятелки, са го изпитали и въпреки че ходя смело на такива места, си имам едно наум  Rolling Eyes
macoball, страхотна вечер си имала! А какво е това Верекай?!
И тук вчера щеше да вали сняг, но още го чакаме Laughing Сега е блеснало едно слънце, мисля да изкараме колелата и с децата да отидем до близкия търговски център. Нещо тия дни все ми се спи  Tired Едвам си върша задълженията покрай дечурлигата. Снощи Жорко много ми помогна! Аз заспах в стаята на Ели, както си играехме  ooooh! Тя донесла одеялото ми и ме зави, а синът направи вечеря за двамата. По едно време ме събуди, минавало 8, Ели всичко си била изяла, измил й зъбите и трябвало да си ляга  Laughing Набързо я сложих в леглото, прочетох кратка приказка и се пльоснах в моето. Така до сутринта. Жорко сам си легна, по негови думи, преди 10. Хубаво е да си имаш голямо дете!  Heart Eyes

# 188
момичета имам проблем и тлябва спешно да го разреша - става въпрос за паспорта на бебо .
Проблемът е следния : трябва да се изпратят снимките му за паспорта на някой , който живее в UK  и има собсгтвен бизнес или е държавен чиновник и да се удостовери че ни познава от две години иначе не мога да изляза от странат с детето за две години .Ако имате някакви иде моаля помогнете ми - налага ми се да пътувам за България. Благодаря на всички  bouquet  bouquet

# 189
# 190
Macoball, прекрасна вечер. Ето това най- ми липсва от Лондон - изборът и културния живот. Напълниха ми душата тези момичета от шоуто.

Мери, как си имаш едно на ум? Как може човек да се предпази от гъбични заболявания? Къде се пипват? В самия воден басейн или в съблекалните?
Накарахте ме да се замисля сега Naughty  Laughing

Аз също се чувствам много изтощена тези дни. Сутрин ставам уморена и самата мисъл за предстоящия ден направо ме изтощава тотално Crazy Но към 10 влизам в крачка де. Нямам друг избор.  Похвала на Жорко, много е грижовен и съвестен.

Аксел, мъжа ти няма ли някой познат? Една колежка на мъжа ми, кара той да подпише снимката на тяхното дете, и не спадаме към никоя от двете категории. Доколкото си спомням подписа трябва да е от човек, как да го кажа с reputable професия. Реномирана не ми звучи добре на български. Т. е може да е учител, доктор, адвокати, ето от тоя род. Най - добре е да помилите ГПто ви, ако нямате други варианти.

# 191
Мира не се притеснявай толкова,гъбички и др.такива могат да се пипнат в обществените WC,
във вана(ако използваш в хотел....и д.р),изобщо ако се замислиш навсякъде. Hug
Петя писа ли ти?

# 192

Писа ми и звучи много готино. От моята "партия"  Wink чакам я с нетърпение Hug

# 193
Привет  Hug

Гледам добре си прекарвате  Heart Eyes

Ние вчера бяхме с гости, а вечерта на ресторант на О2. Тео спа в количката през цялото време почти, което беше много добре. Събуди се точно навреме за десерта и изяде огромна порция сладолед  Grinning

macoball, с мъжо на 17ти Февруари ще ходим на Верекай  Peace

GI, благодаря за поканата  Hug Да се постопли времето и може да се възползваме  Grinning

Ние все пак решихме да си останем в квартала. По-лесно е за момента. Снощи видях, че са пуснали обява за 2 бедрум апартамент точно през една улица от нас, което ми е страшно удобно. Утре ще се обаждам да го видим.

Лек ден и приятна седмица  Grinning

# 194
мерси мира , знам че трябва да е с такава професия и сега се чудим какъв вариант да измислим , ако не стане ще му извадя български паспорт и така ще излезем от сраната

Общи условия

Активация на акаунт