Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 399
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
misholina,
на към голф по-скоро отиват работите, не за тенис Simple Smile
Само че като си представя как се джапам из калната поляна....
Тя Мариана може и по-добра от Бекъм да стане, и да не трябва да ходи да се мъчи във Харвард. То това четенето си е "тежкофизическа работа" Simple Smile.
Поръчваш ли от сайтове в Щатите ти?

Дайте моля ви сайтове за детски обувки, цяла сутрин загубих и нищо не мога да открия.

# 226
Поръчвам от там само, ако имам някой познат, който ще пътува скоро; нали уж начисляват мито, и като платя и за поща, не ми излизат сметките. Ще ходя в края на май, и от сега си набелязвам нещица; изпращам ги на адреса на една приятелка; после ще си ги донеса. Най-вече големи покупки (обективи за фотото; чанти и обувки за мен; на мъжа ми носих рамка за колело последния път).

А, да, и ще мятам пъпове в Харвард (hedging strategy; за всеки случай), като отида в Бостън през май. Ако някой иска да му извърша тази услуга, казвайте, ще ги метна вкупом  Mr. Green

Обувки е едното дето не смея по интернет; все не улучвам размера. От Zappos по-добро не съм намерила, иначе Simple Smile)

# 227
От Zappos едва ли има нещо по-добро, за съжаление тяхното разнообразие едва ли някой друг може да предложи, та цената дори и с доставка и такси ще е приемлива си мисля. Сравнявам с това, което виждам по магазините и сайтовете тук. Отивам да си взема учениците и поредната доза спорт за деня ...

# 228
Нашата количка я бяхме платили и поръчали няколко месеца преди заветния ден, но я бяхме оставили на съхранение в Мадъркеър и като трябваше да ни изписват си я взехме. Мъжа ми е по суеверията.

Мишолина, четох преди месец май бе, статия за американските университети и по специално Харвард и на какви финансови помощи и стипендии са готови само и само да привлекат най- доброто. Сравняваха ги с местния еквивалент- Оксбридж, съответно с плюс за САЩ  Та както си четох статията така ми се прищя след години направо там да си пратя детето и хич да не си губи времето с тукашните. Ех, мечти омайни сладки.  Blush
Казваха, че процента на английските младежи насочващи се натам все повече нараства сравнение с изминалите години.

# 229
мира,то ако ставаше само с мерак! Laughing

Валантайнски поздрав от кралицата : http://www.londontown.com/ValentineMap/   Wink

# 230

Аз само искам да се похваля, че вчера ни беше втория скан и се оказа, че ще имаме момченце  Joy. Честно да кажа нищо не успях да разпозная на телевизора, с изключение на коремчето и главичката, че те нямаше как да се объркат. Но важното е, че казаха че бебо си има всичко и расте нормално. Сега мога да се захващам с пазаруване като знаем знаем вече, че трябва да купуваме сини гащи.... Hug

# 231
  • Лондон
Аз снощи ползвах домашният гугъл а.к.а. тата  Laughing да разбера каква е тази работа с тези палачинки. Било Марди грас и тука го празнували с ядене на палачинки ,а не с масов стрийптиз или улични паради като в Америка(англичани-какво да ги правиш  Rolling Eyes ). Както и да е ,на мен ми се стори доста прозаичен начин за отпразнуване на такъв важен ден! Някакви си палачинки,Ха!Че аз имам баба на гости и всеки ден се меси,точи,готви...   ooooh! .Заминаха ми добрите намерения за  диетата,

Аз също вчера разбрах за този странен 'обичай' тук.  newsm78 Нещо се бъзиках с показването на гърди и с броя на герданите и всичките ми колеги ме изгледаха с недоумение. Дори не бяха чували че в Америка така се празнува и според мен решиха че съм някаква странна разюздана пачавра  Laughing В крайна сметка се напиха де... не ядоха палачинки Simple Smile 

Бях на конференция тук за първи път и разбрах че по тукашните стандарти това означава 3 дена нон стоп пиене за сметка на компанията и тежки флиртове   Wink Жалко само че и аз не можах да се включа в пиенето - такова нещо в Америка не съм виждала - там наблягаха на яденето и беше много по-стерилно Simple Smile - затова и ми се струва странно това с палачинките  Rolling Eyes

Още три такива конференции ме чакат скоро... и затова си признах че съм бременна. Май прибързах - още съм в 12 седмица... но пък иначе ме караха да пия. Шефа беше пиян като прасе и го прие страхотно - поръча шампанско  Simple Smile Дано утре като е трезвен да не си промени мнението Simple Smile...

Между другото Единбург е страхотен град - много приятно изненадана останах. 

# 232
  • Лондон
EYE опитах да ти пратя съобщение на лични, но ми казва, че кутията ти е пълна и не мовеш да го получиш. Simple Smile

Ако това е за мен - изчитих я току що.

# 233
мира,то ако ставаше само с мерак! Laughing

E де, нали мечтите са безплатни, остави въображението ми да се повихри на воля  Flutter
Пък то до тогава я камилата, я камилара  Laughing

# 234
Kavalerko, да е живо и здраво. Пък гащите може да са най-различни цветове.

Макобал, да не гушна пак пет марагарити в суматохата. Завиждам ти за бабата. Що не започнеш да я даваш под наем и на нас, многострадалните Геновеви без баби?

Ейа, да, Единбург е страхотен град, но не са случили на климат.

Моля ви, не ми говорете за пъпове, никъде не съм хвърляла, загриза ме съвестта: лоша майка ли съм.

Мишолина, по темата за хамерикански магазини: най-накрая ще откриват Banana Republic, на Regent Street.

# 235
  • На село (близо до Лондон)
macoball  Joy много хубав сайт.

Мишолина ха сега ме хвърли в дилема за пъпа на Денис : Кеймбридж (сестра ми живее там и мислих да и го дам да го хвърля) или Харвард?? Алиса не си лоша майка (това си го повтарям аз като терапия на принципа на хипнозата  Wink по различни поводи). Аз на Филип някъде го изгубих при преместването от Манчестър, така че казвам в Манчестър му е хвърлен пъпа - ще стане някои фабрикант (има ли такава дума изобщо newsm78).

Тролипен още ли си 2 в 1? Малко остава Wink

# 236
  • София
Здравейте,
на мъжа са му предложили работа в Манчестър, та или ще се местим там или той ще се прибира в България. Вече забравих кой живееше там... Нека каже едно мнение, как е града, трафика, как са детските градини, и там ли има waiting list-ове.
Ще си превеждам cv-то и ще пусна на някои обяви за работа. Може ли така или трябва всичко на място, първо документи после кандидатствм и така...??? Мисълта ми е може ли от БГ да кандидатствам за работа или направо ще ме игнорират. Мерси.

# 237
kavalerko припомни ми момента, когато ми казаха, че си имам в коремчето едно малко момченце. Нямаше по-щастлив човек от мен, а за таткото нищо няма да казвам, той просто онемя Laughing  Приятно пазарене на сини гащи, много приятна част е това.
Аз още си чакам момента. Днес бях на преглед и акушерката ми каза че май няма да е в близките 2-3 дни въпреки, че си имах вчера цял ден  контракции но без болка. Сега малко ме притеснява, че човечето се движи по малко и по бавно някак си. До преди 2 дни не се спираше из корема ми. Каза ми за засичам и ако го усещам по малко от 10 пъти на ден да отивам в болницата. Сега май само това правя и наблюдавам движи ли се или не. Луда работа съм май аз, все намирам за нещо да мисля. А като се роди, си представям как шоуто в къщи е ще е пълно.
GI  така като гледам може и да задържа до другата седмица. Когато си свободна минете да ме видите. Ако случайно съм родила, ще ти запазя билет за първия ред, шоуто няма да е за изтърване Laughing

# 238
trollipen ,май ще устискаш до термина!  Simple Smile На мен ми изтекоха водите ден преди заветната дата,но Томас не щеше да излиза и ме индюснаха точно на термина. Той и сега е доста мързелив със ставането сутрин. Все гледа да се излежава.  Laughing
 Алиса пет не, ама доста неща омешах!  Embarassed Бабата я даваме назаем на крайно нуждаещи се !  Laughing  Но много вкусно готви  и ще ти развали стройната осанка!
Много хубаво ,че ще отварят тук BR ,но кой знае какви цени ще им плеснат!
Нашият пъп си стой в къщи! Мама не ще да си дава момчето никъде!  Crossing Arms
Смятам да го хвърля в Бъкингам ,да вземе някоя принцеса!  Laughing(шегичка,много им е непривлекателен гена).Май на misholina ще го дам,ако още предлага тази услуга-хвърляне на пъп в Харвард!  newsm47
Бягам аз да стягам багажи,че седмицата мина ,а с нищо не съм готова още,най вече с рисърча! В понеделник заминаваме ,а на мен отсега ми е мъчно за малкото ми магаренце!  Sad

# 239
  • На село (близо до Лондон)
macoball хубаво с таквоЗ поспаливо момченце Simple Smile. Моите май и двете са ранни пилета и в 6 са будни Tired. Хайде прави ресеарча че време не остана до почивката Flutter

trollipen дръж за другата седмица ще дойдем на кафе. За шоуто като родиш бих дошла но ако ще има работа (бебе да се гледа) трябва и нещо по-силно освен кафе да осигуриш  Wink Wink.

INGIS аз съм живяла 7 години в Манчестър. Какво те интересува точно? Хубав град с порядъчен нощен живот и много млади хора (има 3 университета там). Зависи къде ще сте. Аз препоръчвам южен Манчестър- Didsbury, Withington, Sale. Трафика е ОК, пак зависи къде живеете. Градини и там има чакане, но са по-ниски цените отколкото в Лондон. Пиши нещо по-конкретно ако те интересува Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт