Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 422
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
знам че звучи малко налудничаво , но дали имате някакви познати , окито ще се съгласят да подпишат - мъжа ми е живял на север и не може да измисли нищо засега - ще мислим да видим какво ще стане-. Вие как уредихте този проблем с вашите дечица

# 196
Axel, вашия ГП го помолете да подпише снимката. За детето става въпрос. Той знае, че сте му родители и детето е ваше. Друг вариант е да изпратите снимката до ваши познати на Север да я подпишат. Не е чак толкова невъзможно Peace
Аз си пращах снимката за провъжънъл лайсенс до приятел в Лондон, той ми я подписа и ми я изпрати обратно, току що се бяхме преместили тук и всичките ни познати бяха познати от няколко месеца.

чудя се дали проверяват подписалите се въобще  Thinking

# 197
  • На село (близо до Лондон)
знам че звучи малко налудничаво , но дали имате някакви познати , които ще се съгласят да подпишат - мъжа ми е живял на север и не може да измисли нищо засега - ще мислим да видим какво ще стане-. Вие как уредихте този проблем с вашите дечица

На Денис, шефа на мъжа ми се подписа. Чак проблем не е, трябва да е някои да те познава теб или мъжа ти от 2 години, човек с професия и ви е познат/приятел.
Не знам така непознат да се съгласи да се подпише, не че е кои знае какво, но ако не отговаря на условията може да проверят и има глоба; освен това този човек трябва да си напише номера на паспорта. Аз ако съм не бих се съгласила да го направя за непознати както и познати от по-малко от 2г (както си пише).
Не знам откъде го измисли че гаранта трябва да има частен бизнес Thinking. В нашият случай няма, а работи в същата голяма фирма като мъжа ми.

# 198
EYE опитах да ти пратя съобщение на лични, но ми казва, че кутията ти е пълна и не мовеш да го получиш. Simple Smile

# 199
Ние днес бяхме на "обиколка" за басейн и фитнес и от това което видяхме съм страшно разочарована (микробите не ги виждам, та не са ми особен проблем, но пък плуващите космоляци ... ).
В басейните душа е пожелателен, но пожелали нещо липсваха. За шапки пък едва ли на някой му е хрумнало да предложи да се ползват.
Само "у наше село" ли е така, макар че познат англичанини ме уверява, че едва ли не всички басейни в Англия били така?!
Имам чувството че тук времето е спряло, и часовника започва да тиктака само по времето за чай ...

# 200
И аз да се изкажа по въпроса с басейните. Миналата година година много често ходих и много ми харесваше, басейна поне на пръв поглед изглеждаше много чист. Явно си зависи от басейна. Но гъбички съм хващала преди години от басейн в България и наистина е доста неприятно преживяване. И най лошото е, че като те хванат веднъж и трудно се лекуват. Но аз от тогава ползвам един гел за измиване (който така и не намерих тук, нося си винаги от Б-я) Triklobakter се казва. От тогава нямам проблем и не съм ги получавала повече.
Иначе вчера цял след обяд, че и до 22 часа броях контракции и накрая съвсем се обърках Confused
Стегнах си чантичката, изкъпах се и те взеха че спряха и се наспах на спокойствие. Явно не ми е било писано да раждам:)
Толкова нещо изчетох за тези пусти контракции и накрая да не мога да ги разпозная.
Хайде лека нощ от мен, да видим тази вечер ще спя ли или ще броя Laughing

# 201
Тролипен, не се притеснявай за разпознаването. Ако започва да боли по-силно, стягай чантата. Болката не можеш я обърка с нищо друго. Но не се притеснявай де, не е страшно и бързо минава и шат-пат: следващите 18 години са ти "заети".
Хайде, късмет, стискам палци.

# 202
  • Манчестър

Иначе вчера цял след обяд, че и до 22 часа броях контракции и накрая съвсем се обърках Confused
Стегнах си чантичката, изкъпах се и те взеха че спряха и се наспах на спокойствие. Явно не ми е било писано да раждам:)
Толкова нещо изчетох за тези пусти контракции и накрая да не мога да ги разпозная.
Хайде лека нощ от мен, да видим тази вечер ще спя ли или ще броя Laughing

Aаааа то много много не си даваи зор да броиш контракции като по книгите,защото уверявам те на практика няма да се случи същото. Поне с мен беше така. Уж имах контракции цял ден,ама те ту спираха,ту почваха а и не знам дали бяха контракции де,,нищо повече от болежка по време на период. И вечерта изведнъж почна по силна болка,за следващите 5 мин се увеличи,но в поносими граници и чак тогава се усвтих какво става. нямаше време да ходим  с колата,а и хубаво,че болницата ни е на 5 мин от къщи....викнахме линеика,аз си мислех,че тепърва се почва зора (бая литература изчетох), смятаи около 10 мин в къщи чудене + 5 мин с линеика + след 10 мин приключих,малкия се роди. Ако линеиката беше закъсняла 5 мин , щеше да се роди в къщи на стълбите......както и Алиса ти каза няма да се объркаш...Късмет!

# 203
  • На село (близо до Лондон)
Trolipen стискам палци!!! Както са ти казали момичетата като дойде времето ще знаеш  Heart Eyes

# 204
Ave ти съвсем ме притесни с това бързо раждане. Аз все си мисля, че ще минат 10-тина часа преди големия зор. И това ми е най големия страх, дали ще преценя кога да тръгна Laughing
Алиса всички така казват .....не можеш да объркаш болката, затова и не тръгнах в събота и ето до днес не са се повторили.  Аз все очаквам като по книгите, на точни интервали и да засичам с хронометъра Laughing Абе интересно преживяване ще е без съмнение, добре че засега поне не се шашкам.
GI как сте вие? Вечерта щях да ти звъня да те питам какво да правя, ама ме хвана срам, че беше късно:). Ако имаш време и се чудиш какво да правиш, може да минете да ме видите някой ден. Само звъни предварително да не съм тръгнала пак да броя  Wink

# 205
Тролипен, ако ти е първо бебе, шансът ти да изхвърчи за половин час е фантасмагорно малък, не се шашкай. Точно обратното е по-"вредно": да отидеш съвсем рано в болницата, да се шашнеш от обстановката там и да ти намалеят контракциите. Ако се притесняваш, отиди да те прегледат де.

Девойки, утре е Shrove Tuesday. Ще бухкате ли палачинки.

# 206
trollipen, успех да ти пожелая и аз Peace Леко и безпроблемно раждане!

Алиса, никакви палачинки за мен. На диета съм и съм решила твърдо да смъкна 5кг още. Засега успях 3 да сборя  Grinning

Ходихте ли по разходки днес? Страхотно време, а като гледам прогнозата, до края на седмицата изглежда да е все такова пролетно  Grinning

# 207
Trollipen
видяло се е, че наближава заветния момент. Пожелавам ти едно леко и безпроблемно раждане. Както и другите са ти казали - контракциите не можеш ги обърка с нищо. Simple Smile Heart Eyes

AG, кое е ваше село? При нас басейните са чисти. Днес отидохме в нашия и а да влезем във водата, и ни казаха да не влизаме, тъй като някой току що повърнал (имаше една групичка от възрастни със силно изразен синдром на Даун) Евакуираха целия басейн и го затвориха за почистване. Както мери беше писала по - горе. Върнаха ни парите.  На съблекалните мият пода на час или по - малко, с една ледена вода...бррр  Шапките- само за плувците, за майките и бащите с  децата -които само се пляскат и киснат никой не слага.  Включително и аз. Имам шапка за Алекс, но той не я иска. Басейна в Ричмънд беше чист също преди години. Confused При свеки на село беше чист...

Ние ще правим палачинки.

Вие спахте ли добре снощи? Алекс ме събуди в 2ч през нощта и до 4.5 не заспа, съответно аз будна наред с него. След това се опитах да заспя, но вече се бях разсънила явно и до 5.45 се въртях и накрая станах и посрещнах деня. Моята комшийка и тя до 5.5 не могла да заспи. Една колежка и тя будувала от 2-4... Странна работа. Аз съм скапана тотално.

# 208
  • Манчестър
Тролипен, ако ти е първо бебе, шансът ти да изхвърчи за половин час е фантасмагорно малък, не се шашкай. Точно обратното е по-"вредно": да отидеш съвсем рано в болницата, да се шашнеш от обстановката там и да ти намалеят контракциите. Ако се притесняваш, отиди да те прегледат де.

Девойки, утре е Shrove Tuesday. Ще бухкате ли палачинки.

Аз бих казала,че всичко е много индивидуално и шанса е практически непредвидим...както го гледаш моя около 1/2 час е за първо бебе + над 40 г възраст..

# 209
Благодаря за пожеланията момичета, така или иначе скоро ще се ражда дано да е леко наистина.
А какви са тези палачинки дето ще ги бъркате утре??
Аз незнам дали ще бъркам ама за всеки случай ще похапна да не остана по назад:) И без това съм се закръглила поне да се извая подобаващо.

Общи условия

Активация на акаунт