Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 415
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Е наи-после и аз да се появя тука. Гледам сериозно разисквате темата за басеините. Много ми се иска да заведа и моята калпазанка, нали не е много малка? Със сигурност ще се изкефи.
Trolipen, много вълнуващо изживяване те очаква, дано да е по-леко, че маи ще ти е първо раждане. Не забравяи да дишаш колкото се може по-учестено и дълбоко. Желая ти успех и здраво и хубаво бебенце. Чакаме те да се похвалиш и да разкажеш.
 Утре са прошки тука така ли? Но не знаех че правят палачинки на този ден. Може ли някоя мама да разкаже подробности? Хаиде да отивам да видя каде се е завряло моето маимунче. Лека от мен.

# 211
Това ми беше слабоста за около 2 месеца/палачинките де/така че вече не ми се поглеждат ама на вс да ви е сладко Peace

# 212
  • Bristol
AG, аз на два басейна съм ходила тук и на двата плувците бяха без шапки. Душовете са препоръчителни и така са ги монтирали, че не можеш влезе без да се намокриш  Laughing За почистването, най хубаво е сутрин в 9, тогава виждам и машината как обикаля и мирише на свежо, няма хора. Най-гадно е след 3:30пм, когато започват уроците по плуване за учениците  Rolling Eyes Ние точно тогава ходим. Жорко има 30 мин урок по плуване и после тримата плуваме още около час. Днес беше този ден.
mira, аз спах, но щерката цяла нощ обикаля, ту в моето легло, ту в нейното. Разнася одеялото и възглавницата си, не желае да ползва чужди  Laughing В моето легло идваше да играе, пее и танцува, а в нейното отиваше да спи  Crazy
trollipen, моментът наближава! Аз съм на принципа, има ли съмнение, тичам до болницата. В България  бях отишла след обяд, без контракции, но след термина и леко кървене, не бях сигурна дали е тапата. Лекарят ме попита, защо съм отишла и заяви, че щом съм там, трябвало 2-3 дни да ме задържи за наблюдение  ooooh! Към 6 след обяд, същия ден, бях родила  Mr. Green Тук същият номер го направих, но този път отидох към 10 сутринта, за по-сигурно Wink Пак с абсолютно същите оплаквания, без контракции. Лекарите отново ме посрещнаха песимистично, почти със същите думи, но малко по-вежливи  Whistling Казаха да намина следобед пак. Следобед ме овързаха, да запишели контракциите и тоновете за около час и докато записваха, аз започнах да раждам  Laughing На юруш спретнаха екипа и ме погнаха към родилната зала и пак в 6 родих. Мъж ми беше впечатлен, perfect timing  bowuu
lida, никак не е малка твоята госпожица за басейна  Peace
Не знам от къде идва традицията за палачинките, но ако се събудя рано сутринта ще правя, ако не, след обяд, като се върне синът от училище, ще врътнем заедно някоя и друга  newsm64

# 213
GI , права си за тези две години и за това , че все пак може да те проверят и после глоба и т.н - точно това ме тревожи . Мъжа ми говорил днес със шефа си и му отказал именно поради тази причина . Утре ще говоря с консулството - дано успея да се свържа  и каквото стане стане.

# 214
  • На село (близо до Лондон)
Ахсел, защо не пратите снимката да удостоверят че това е детето на приятелите на мъжа ти. Ще се върне мах за седмица по пощата.

Тролипен направи си палачинки и си ги хапни на спокойствие, че като дойде човечето няма да можеш да закусиш като хората доста време Crazy. Да дойдем да те видим, не че няма какво да правя  Stop напротив, но ще ми е приятно да пием кафе. Ако задържиш още седмица, че тази трябва да водя момчетата на инжекции, единия в сряда другият в четвъртък  Crazy Crazy.

Ще правим палачинки днес и ние Simple Smile

# 215
  • Bristol
Добро утро!   food010
Ще правим палачинки днес и ние Simple Smile
Аз вече ги направих   food002 Ели в момента хапва последната.

# 216
Хайде, да се направя на гугъл, и да кажа защо се правят палачинки днес - утре започват постите (не нашите; католическия Великден е по-рано от нашия тази година); и почти целия християнски свят (не-ортодоксалния...) прави палачинки днес. Последен шанс за наплюскване преди постите.

Аз няма да правя, няма да постим от утре  Simple Smile Хлапетата са малки, и няма да се чувстват ощетени  Simple Smile

Аксел, защо все пак не помолите GP-тo? Или наистина пратете снимките по пощата; все има някой, който познава вас и детето. Съмнявам се, че в консулството ще ви помогнат по този въпрос.

# 217
Аз снощи ползвах домашният гугъл а.к.а. тата  Laughing да разбера каква е тази работа с тези палачинки. Било Марди грас и тука го празнували с ядене на палачинки ,а не с масов стрийптиз или улични паради като в Америка(англичани-какво да ги правиш  Rolling Eyes ). Както и да е ,на мен ми се стори доста прозаичен начин за отпразнуване на такъв важен ден! Някакви си палачинки,Ха!Че аз имам баба на гости и всеки ден се меси,точи,готви...   ooooh! .Заминаха ми добрите намерения за  диетата,Алиса ! Та решихме довечера да отпразнуваме подобаващо в някой бар с много маргарити  Grinning ! Наздраве на небременеещите и честит празник! 15

# 218
  • Манчестър
GI , права си за тези две години и за това , че все пак може да те проверят и после глоба и т.н - точно това ме тревожи . Мъжа ми говорил днес със шефа си и му отказал именно поради тази причина . Утре ще говоря с консулството - дано успея да се свържа  и каквото стане стане.

Консулството не мисля,че ще ти помогнат. В апликацията изрично е написано кои има право да подпише снимките. Аз лично имам право да подписвам и съм го правила,но наистина само за хора,които познавам. Все пак си давам номера на паспорта...

# 219
Здравейте, историята зад деня на палачинката е, че това е последния ден преди започването на постите. Пък всички забранени в тези години продукти са събрани в палачинката - Традицията датира от 1439та година. Тези години хората са живели бедно и това са били едни от най- основните продукти на масата. Та за да не се изхвърлят тези основни продукти - 'айде на палачинките Wink

Въй Мери, то и твоето не е било голямо спане. Днес в нашето нърсъри децата са готвили палачинки и моя юнак изял цели 6. Отделно и на вечеря си хапна още толкова.

Аз днес записах Алекс на waiting list  - за  one- to -one lessons по плуване. Станах и член на местния басейн и въобще....ако не про - плуваме до следващия септември ще се гръмна  ooooh!
Хариет
, ако знаеш какъв недостиг има на учители и школи ooooh! Да вземеш да си отвориш една частна школа.
Макобол, разглезиха ви вас тези баби. Освен да завиждам (добросърдечно) и да си мечтая за деня, в който ще стъпя в България да си понаваксам за изгубените нощи друго не ми оставя.  Grinning

Мери, Ели много претенциозна Heart Eyes Да си мъкне и възглавничката с нея Grinning как не го мързи, това дете по нощите нагоре на долу...  Heart Eyes

Лида и ИГНИС, няма ранна възраст за дечица. Водете ги, много ще им хареса, ако не от първия то от 4тия път.  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 00:15 от miravmbd

# 220
Я да побутна темата на пред с едно въпросче различно от това за басейните и плуването.Кога купихте количките за вашите бебоци Peace.Аз поръчах моята преди 2 дни.Не съм много по суеверията за това.Как беше при вас.

# 221
Нашата количка е в къщи от един месец, даже вече от толкова гледане взе да ми поомръзва и искам нова. Изобщо не съм по суеверията и вече всичко си имам за бебо, само него чакам още.

# 222
miravmbd, като се прочетох доста пресилено съм го описала Embarassed, ама съм гнуслива (много) и разглезена (малко), пък и ако деня в който съм писала е валяло цял ден Simple Smile ..
Изобщо не ми харесва че душовете и шапките не са задължителни! "ние сме чиста нация и приемаме, че всеки си е взел душ преди да дойде" - цитирах наш познат, който е треньор по плуване. Колко са си взели душ ви е ясно на всички.
Децата и бащата обаче нямат никакви оплаквания Simple Smile

Имам въпрос относно рождените дни и подаръците. Каква е приетата сума за подарък, става въпрос за 6годишно и р.ден ще го празнуват в Community Centre (ако това има значение някакво).

# 223
Я да побутна темата на пред с едно въпросче различно от това за басейните и плуването.Кога купихте количките за вашите бебоци Peace.Аз поръчах моята преди 2 дни.Не съм много по суеверията за това.Как беше при вас.

По-едрите неща като колички, столчета, мебели около 2 месеца преди очакваните дати, но всичко останало съм купувала буквално от дена в който съм разбирала за предстоящото бебе.

# 224
И аз рано пазарувах, ама и защото бяхме в Ню Йорк тогава: всичко по интернет. Към 8-ми месец бяхме готови; не съм суеверна  Sunglasses

AG, мислех си за тебе; може би тениса е твоя спорт?  Simple Smile Класика, зелена поляна, млади, красиви хора си подават топка, и после сядат за чай?  Simple Smile 

Аз лично съм решила да правя Мариана футболист. Мисля, че ще е много добра, и ще си изкара стипендия за Харвард, да речем, като му дойде времето  Simple Smile Или някой друг американски университет, дето са зажадняли за европейски женски футболен талант  Mr. Green А аз и баща и ще се пенсионираме със спестените хилядарки от училищни такси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт