МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 117
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
Честито момченце на Клои!Неви,да ти е живо и здраво племенничето!  bouquet Много се радвам!

Нелето,красавица голяма е Яна! Heart Eyes

# 91
  • София
neleto, в Разлог имам познат колега. Беше управител на общинския съвет миналата година. Сега не знам какъв е. Природата ви е чудна! Ходили сме няколко пъти в Банско и Добринище. Не знам дали ще идем тази година, но ако минаваме през Разлог, ще се обадя.

# 92
  • Варна
neleto,  страхотна госпожица! и колко е чаровна в носията!  непременно ще раждаме в разлог, щом там се пръкват такива хубави деца! Simple Smile

# 93
преди да си ида,...че ще ме изгонат вече...
само да ви покажа Галин в предишният си живот Joy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5016637

# 94
Нелето.......страхотна госпожица! Защо не каза...щях да дойда да родя в Разлог...нищо...сега с близнаците....Те обаче се отменят за неопределено време...По независещи от нас причини...уикенда може да ни се провали или поне да мислим в последния момент...И то като е последният...резултата е ясен - Предела......Та затова Нелето...може и да се видим......Прати си номера на телефона на ЛС за да ти се обадя евентуално.......

Ето и Клои...страхотна новина! Да е жив и здрав Калин! И много, много да го слушате! Честито, Клои, честито, Неви!

В Седмичният Труд днес има моя рецепта......при кулинарната рубрика!

На мен ми е криво...че пак се разминахме с веселата част...брат ми и семейството му не успаха да дойдат...сега пак ни де разминава на косъм уикенда само с Лъчо....

Дано вие имате повече поводи за радости!

# 95
Благодаря ви, мили, за хубавите думи. Много ми беше весело онзи ден, наистина не съм се забавлявала така отдавна. Момчетата също бяха горди с малката. И наистина ще се радвам да се запозная с вас "на живо", така че ако имате път към Разлог, непременно ми гостувайте, аз много обичам гости, децата - също!  Laughing  Цоцоланке - да заповядаш!
Вълшебнице, кой е твоя познат, дето е бил "управител" на общинския съвет? А не е ли бил "председател" или не става въпрос точно за Общинския съвет?  Grinning Пиши на лични, пък може да разпитам от първа ръка за тебе Simple Smile))
JuliS, за Разлог мога много да пиша, какво те привлича?

# 96
Здравейте, момичета Simple Smile

И аз да се разпиша Laughing

Нелето, дъщеричката ти е страхотна! Hug Hug Моля те, кажи откъде сте изнамерили тази носия - от бабините ракли или е нова, купена. Ако е второто, моля те, сподели откъде baby_neutral Около и в Разлог наистина е чудесно. Мъжът ми е бил там войник някога, миналия век, а аз имам отлични спимени и впечатления от чудесния ви хотел Катарино СПА.

Чесито  детенце на Клои. Да расте здрав, силен и много щастлив малкият Калин.

Галче, относно къщите Laughing Какво стана с моя гръб  Laughing Съпружеството ти как възприе твоите скромни изисквания спрямо моите не чак толкова скромни такива Joy Само да отбележа, че това са нашите мечти/планова за "единствено жилище" - тоест, не вила, а просто къщата, в която ще живеем по принцип. От поста ти разбирам, че твоята скромна мечта е по-скоро за вила или планинска къща. Така че различието е основателно Hug

Габи, благодаря за пожеланието ти да се реализира мечтата ни за клисурска къщичка Simple Smile

Честито прохождане на малката Пешеходка. Здрави и пъргави крачета желая - на на малката госпожица, и на мама, която ще тича след нея   bouquet

Моята малка Маргаритка до месец ще е тръгнала и тя - вси още се водим за пръстчета и се подпираме на каквото може....

А сега и да ви попитам нещо, мами:

На Марги от около две -три седмица започнаха да й излизат петна - червени, с неправилна форма по лицето, ръцете, крачетата. Засилват се след като я измия! newsm78 Тоест излизат повече, когато е имала досег с вода. Излизат и след хранене. Явно е вид алергия, но не мога да хвана откакво! Ограничих и хранителния режим храните, яла преди около 3-4 месеца (върнахме се назат в храненето), но няма ефект.
Да сте чували за алергия към вода (не се смейте моля, но не зная как да го нарека иначе).

Ще я водя в петък на лекар, но реших и вас да питам...

Наде, прочетох, че се готвиш активно на новото предизвикателство - фризьор, козметик, маникюр, опоскване на магазините и т.н. Laughing Laughing Laughing А така - защити името на многодетните мами - с много деца, но поддържани Joy Joy

Хайде доскоро

Целувки

# 97
Да сте чували за алергия към вода (не се смейте моля, но не зная как да го нарека иначе).

Незнам дали е било същото...но преди време имахме проблеми с банята ни. И се наложи да ходим на градска баня...Водата там е минерална. Къпахме се в индивидуални помещения,където не се събират много-много хора.......Та там Вилизар се бе изринал нещо. Но...интересното бе,че спряхме да ходим на баня и при къпане пак имаше реакция на кожата...но по-малка. Спря след време, но останах с впечатление,че е било от минералната вода в градската баня. Незнам...чистотата...гъбички и пр. но...на никой друг му нямаше нищо...А смея да твърдя,че аз, Вили и Рая имаме кожни алергии и чувствителни кожи, към какво... - не знам! Но все нещо ни се лющи(на мен и Рая по дланите), Вили имаше проблеми с кожата по главата......Та....да не са хлорирали скоро водата при вас?

# 98
Честит син на юначната мама клои! Честит племеник на неви! Да е жив и здрав, да е радост и гордост за целия род!

нелето, Яна обра точките.  Simple Smile

Джулка, разсмя ме с портрета на Галин. Ама определено му отива. Пробвай с твоя образ в роклята на испанската инфанта.  Wink

КаНиМа, имам някакъв спомен за алергия към водата, но нищо конкретно не мога да се сетя сега. Но въобще не е странно да има такава алергия, щом има алергии към студа или към светлината. Дано да се окаже нещо леко и да го преодолеете бързо.

# 99
Здравейте, минавам на бързо само да се отчета.Никак не ми остава време за форума SadМалкия все ми е в ръцете и гледам всяка свободна минутка да я посветя на каките.Те милите видимо не ревнуват от него, но знам ли.....Таткото засега е в някояси глуха....отивам да си го гушна Heart Eyes
Лека нощ Peace

# 100
Неле, много сладка мънинка! Ние сме перманентно канени в Годлево, миналата година, малкия ни син беше "чаушче" (макар и да не разбрах точно какво е това...). Но ако пак се наканим да вървим, ще ти се обадя....( няма да е скоро, де). Разкажи за раждането, уж всички драпат за големите градове... не че Разлог е малък, ама разбираш какво имам предвид...
КаНиМа, не съм чувала, ама що не... Пробвай с минерална да я миеш, да не е някакъв сапун, препарат  newsm78...
Цоци, не се оправдавай - близнаци се правят навсякъде! Ти действай там по въпроса, пък ще идете и на уикенд после. Едното няма общо с другото, макар да е добре да няма много деца наоколо - на спокойствие демек... Joy
Ох, не мога да пиша повече - от скапания лаптоп съм и това плъзгащото ще ми скъса нервите - нямам друга мишка!  Twisted Evil

# 101
Нелето  - чудна госпожица имаш!  А за носията и аз завиждам, кажи правена ли е,  купена ли е, наследена? newsm78

За Разлог и раждане там - я разкажи наистина по-подробно. През Разлог точно не съм минавала досега, само съм спала на полето при разклона от пътя Банско-Предела една студена септемврийска нощ. Еха, колко романтично беше...
Този край ми е много любим, заради Пирин, минералните води, пък и хората в района ми допадат. Само това, в което се превърна Банско, хич не ми харесва.... Дано в Разлог и Добринище нещата се развият по-разумно. С удоволствие бих ти станала съгражданка, само дето с мъжа ми сме твърде колебливи и несигурни (везни, какво да ни прави човек).

КаНиМа, за алергия - може да е от твърде много неща. Включително и някой медикамент в комбинация с някоя храна... Моята Аля също беше получила такива обриви - на големи червени петна от доматена каша Слънчо. Спомням си , че от водата обрива се засили, но причината беше в храната. Беше единичен случай и сега си яде абсолютно всичко. Докторът най-вероятно да изпише нещо противоалергично, но за теб си остава да откриеш причината.

# 102
  • Пловдив
Здравейте на всички!!!

Първо да ви предам много поздрави от Наталия Викторовна- обади ми се най-изненадващо от Чехия - в момента работи там по 14 часа на ден - и не знам откъде беше намерила интернет за да пише.
Ние с европейското Наде си прекарваме супер опитвайки се да си тренираме английския между 13 и 14 часа всеки ден - ако някой реши да се присъединява - е МНОГО ДОБРЕ ДОШЪЛ - надяваме се да сме си взаимно полезни!!!

Много хубави снимки на дечица видях - а да не говорим за портрета на Галин  Joy  Joy  Joy  Joy
Чакаме испанската инфанта също!!!
Юле, не знам какво да кажа за госпожичката  #Crazy - но че трябва да разговаряте е очевидно - и не и давай повод да разбере че знаеш нещо и то те е накарало да и кажеш тези неща. Съвета на Нелито е хубав - да пробваш д я сприятелиш с някой вече уравновесен човек - който да бъде пример в живота и!
Пешеходке - направо ме разби с твоите пубери - този номер с качулката съм го виждала в къщи - от  най-малкия - просто реших да не купувам близи с качулки  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire ......... - на колко години е твоят образ с качулката?
Честито на родителите на новороденото бебче и проходилото Дивне!

Отнсно новите учебници - просто нямам думи - отдавна ми писна от простотии!!!!!!

Няма да ви изброявам по име - за да не пропусна някоия - за това ви  Hug всичките!

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 12:27 от радеток

# 103
 КаНиМа,водата само провокира алергията,сама трябва да откриеш от какво е.При сина ми беше същото-петната се появяваха, когато го къпя или без причина.Докторът каза-светъл е,счувствителна кожа и даде някакъв противоалергичен мехлем да го мажа, ако го сърби,сега вече се появяват много рядко,явно го поизрастна.Така и не разбрахме от какво.Виж-сапуна, шампоана,прах за пране,дали си ги сменила с нови нопоследък,гъбата също.

# 104
Таз Наталка,таз Наталка,кога зачезна по Чехия...къде са децата...Раде,знаеш ли...А в английските уроци не мога да се включа,че нищичко не разбирам от тозо език .

Общи условия

Активация на акаунт