МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 156
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Иска ли питане  Flutter щом си се разписала при нас ....вече си в отбора   bouquet Добре дошли на новите мами   bouquet мнооооооооого сме newsm44
Мерси, мерси!  Simple Smile  bouquet

# 151
Ирина добре дошла!

Неле, страхотни снимки! Моя малкия син е скиор... представям си какво е усещането! Той поне е много вдъхновен, обаче мама си седи в къщи  Whistling, даже и до пистата не припарвам... не е за мен този спорт...

Няма жена дето да не го е почнала със страх, но послее... после става съвсем различно и това, че си самостоятелен много ти топли душицата и улеснява живота.

Има, има! Нито после, нито когато и де е било! Не знам дали ще ми улесни живота, ама със сигурност ще ми го съкрати! Ще си ходя пешеходски, пък да видим  Naughty Crossing Arms!!!

# 152
Бягах,бягах,бягах по плажната ивица....тъкмо седнах да си почина доволна и...се събудих!
Добро утро! Hug

neleto,красота голяма... Heart Eyesнагледах се на красиви планини български и не белота...ах,какъв сняг...кога ли ще видя и аз...
irinaradeva,добре дошла в отбора! Колко бебчета се очакват вече в Нашата къща!  bouquet
Теди ,Раде ,благодаря Hug
Дидка, ще се справиш на изпита...щом и подсказвач ще водиш  Grinning
Пешеходчице,Тъще3 и аз все се дърпам за шоф.курс,ама ще трябва да се престраша...не може вечно тати да ни вози насам-натам...Чакаме и на бате Гого да пристигне книжката...дано вече няма проблеми с тукашната диплома...сложихме и всички възможни печати  Grinning
Вечерница,да знаеш как ми е на сърцето Германия-та Heart Eyes Имам си една мечта-като се пенсионираме с мъжлето ,да си вземем къщичка в Гармиш Партенкирхен...влюбена съм в това местенце .
Вълшебна,аз съм ЗА подфорума  Peace

Ето го и Гого се прибра от работа и се запъти направо към стаята си...Стоян беше на гости в едни наши приятели...онези с "малката" къща и "малкия" басейн...Настанили го в стаята за гости,а банята му била колкото нашата всекидневна ...Дошла сутринта прислужничката,оправила леглата...поизчистила...Направило му впечатление на детето...Въпреки всичко като се върна думите му бяха...Ех,че е хубаво у дома...

Отивам да си глътна остатъка от кафето навън...че са ми цъфнали едно две нарцисчета и едно зюмбюлче и много им се радвам...Ей такива неща ме радват...Цветята,птичките ...спокойствивето...

...нашата прислужница е в дълга отпуска...така че ще трябва аз да се захващам със закуската...

Целувам ви всичките и ви прегръщам!  bouquet

# 153
  • Варна
neleto, стига вече! че покрай тия снежни снимки стягам багажа и идвам в разлог! и без това никой никога не ме е учил да карам ски, аз съм си самоук пързалчо, но пък усещането да фучиш надолу по тоя белия сняг е страхотно! направи ми впечатление, че сте много добре екипирани - каската на малкия ме впечатли. а ти ми приличаш на една приятелка, която страшно обича ските, но в момента живее в дубай...  Mr. Green и ми праща снимки от тамошния мол с изкуствена ски-писта.

габи, плажът не е ли наблизо да превърнеш съня в реалност? на мен ми е едно мързеливо днес, хем къщата ме чака да я чистя и да готвя. с риск да подразня мамите с малки деца и хронично недоспиване - още не ми се става. има дни, в които не ми се мърда от леглото. този май ще е такъв, да видим докога.

хубав ден на всички!

# 154
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ!

ТЕДИ,ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕНИК!ДА РАСТЕ ЗДРАВ,ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!

МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 155
 НЕЛИ,красота отвсякъде-красиви,усмихнати деца,красива снежна планина,красиви хора!

# 156
Тединка,Честит ви празник в къщи!Много да ви слушка и радва красавеца Анди!

Честит Рожден ден и на Митkо на dil!

Hug Лилибонче,плажа е на 300 метра,но само насън съм бягала по пясъка  Wink

# 157
  • Не съм от тук и съм за малко
Ех, момичета, какви хубави работи пишете, и хубави снимки... Половин година при Нелето и Цоцоланка на сняг, ски и уютни камини  Laughing,  а другата половина - при Габи на моренце  Sunglasses , как ви звучи?...
А някои хора си мухлясваме пред компютрите  Thinking

newsm59   Мила Теди, честит рожденик, да ви е здрав и послушен, и много да ви радва!    bouquet  bouquet  bouquet

Пешеходке, благодаря за грижата  Hug:
И последно - Албенчето е много скромна и не казва... Търси се бебешко легло за едно многодетно семейство - има ли някой излишно и ненужно такова? Бебето се чака всеки момент, ако можем с нещо да помогнем... Албенче, направи списък с нужните неща - за леглото писах и в отчетната ни тема...
За начало идеята е бебето да спи в едно малко кошче, докато се намери легло. Други неща, мисля че няма нужда, пак ще питам. Общо взето от предишното бебе (то сега е на 2 г.) имат почти всичко. Благодаря и на Галчето.  Hug

...нашата прислужница е в дълга отпуска...така че ще трябва аз да се захващам със закуската...
ГАби, и нашта така, края и не се вижда  Mr. Green ... така че и аз отивам да действам  Simple Smile

Приятен неделен следобед!  Hug

# 158
Честит Рожден ден на Анди!!!Да расте здрав ,послушен и щастлив!    Честит празник и на Димитър!!!Желая здраве и весел празник!!!
Цитат
Габи, Тъща 3, ние спокойно можем да организираме подфорум " Жената на военния"  Wink Май има още мами като нас. На коледния празник имаше един татко, дето намери общ език с нашия, но на кой беше не си спомням.
И аз съм ЗА Peace....е се моля ,никога да не се налага мъжете ни да заработят истински Praynig
neleto много ви е красива планината ,и традициите ви също....и момченцата ти -сладурчета.Ако Цоци открие пак сватбената агенция ,имайте  в предвид моите госпожички Joy
Нели Д
Цитат
Аз нещо нямам муза за писане
що така бе душко????????Децата здрави ли са? И без дупки ,моля!
Дидка ,не се и съмнявам ,че утре ще им скриеш шапката  thumbsup
Вълшебна,благодаря ,че специално ми отдели време   bouquet
Габи ,много ме разсмя
Цитат
..нашата прислужница е в дълга отпуска...така че ще трябва аз да се захващам със закуската...
Марги , и ти ли стана от четящите....май напоследък не пишеш много newsm78
Албенче Hug,аз не мога да помогна с легълце Sad ако има нещо друго -с радост .И кажи какво правят твоите мъжленца .
Ирина, добре дошла   bouquet
Благодаря на всички за подкрепата и вярата че ще се справя с шофирането.Сериозно се замислих...
Цакам с нетърпение Цоцините снимки ,придружени с подробен отчет.След няколко седмици и  EFP

# 159
  • София
Ама то било много забавно при вас.
Хората си мислят, че мамите с много деца не умеят да се веселят и само за задължения имат време.
Аз съм убедена, че въпреки задълженията, животът на многодетните мами е слънчев, топъл, весел и приятен.
Познах ли, момичета?
И още веднъж, благодаря на всички ви за топлото посрещане!   bouquet

# 160
Добър ден и от мен!
Да са живи и здрави рождениците!
Добре дошла на Вечерница! Знам, че всички вече го казаха, но не мога да не се възхитя на хубавите ти дечица и фотографските ти умения. Виждам, че си готова да помагаш с брокерските си умения, аз обаче ще се запиша на фотографския ти курс.
Добре дошла и на Ирина.
Нелето, остави ме без думи. Страхотна природа и прекрасни хора - приказно съчетание. Ние с мъжа ми сме като родителите на племенника ти Embarassed. Не знам дали децата ми ще искат да се учат да стават скиори, но да ти ги пратя, пък ти опитай...
Тъща, уж чета внимателно, но съм изпуснала момента, че ще ставаш шофьорка. Аз имам шофьорска книжка от много години, но не бях карала почти от времето, когато я взех. Като тръгнаха и малките на училище на мъжа ми му дойде нанагорно непрекъснатото разкарване нагоре-надолу и въпреки протестите ми взе, че ми купи кола миналата пролет. Отново се записах на кормуване, за да свикна с повечето коли на пътя. Е, свикнах с карането, обаче съм много зле с паркирането - а пък то където и да ходиш все трябва по някое време да спреш и да паркираш. Трябва ми много място, за да си паркирам на воля. Веднъж братовчедка ми ме извика спешно да и гледам дедето - казвам и: погледни през прозореца, ако ви е свободен паркинга идвам веднага, ако не -  ще чакаш да си намеря място да си паркирвам както си знам. Embarassed... Обаче ти се пробвай, наистина е от голяма полза, когато всички деца са ученици.
Габи, май никоя от нас не е случила на прислужница - коя е в отпуск, коя стачкува...и айде пак ние на тръстикатата. То затова само си ги сънуваме плажовете и снежните планини - кога да остане време да ги посетим?
Албена, аз имам кошарка за даване, но не знам за къде става въпрос - ние сме от Пловдив. Иначе кошарката не е нищо особено - дървена, най-обикновена.
Сега сме пред дилема да се ходи или не на зелено училище. Аз имам горчивия опит от каката, която си я взехме на втория ден  - силно разстроено, не беше спало, не беше яло, дори вода не беше пило детето от притеснение. Онзи ден малката щерка ми казва, че зеленото училище щяло да бъде във Велингад, в петзвезден хотел с 4 звезди - не знам какво е чула и какво е разбрала  Laughing. Синът ми категорично отказва да ходи, а тя - ту ще ходи, ту няма. Като се целувахме за лека нощ  се сети, че там нямало кой да я целува и се отказа. Обаче учителката им казала, че може да дойде някоя мама или баба и сега сме поканени и аз, и бабите да ходим на зелено.
Как са болните дечица?
Приключвам, че народа напира за достъп до компютъра.
Лека вечер и успешна нова седмица.

# 161
Ама то било много забавно при вас.
Хората си мислят, че мамите с много деца не умеят да се веселят и само за задължения имат време.
Аз съм убедена, че въпреки задълженията, животът на многодетните мами е слънчев, топъл, весел и приятен.
Познах ли, момичета?

Ирина.......какво да ти кажа......То при нас, многодетните е напарво комплексиращо!

Момичета, повече няма да се срещам с мами от темата! То бива, бива хубости на едно място,ама то толкова много изсипана хубост като при многодетната мама - няма! Е........Поредната ми жертва - Нелето! Аз вече трудно бих определила Мисис Многодетна мама! То която и да посоча - ще сбъркам! Та да ви разкажа за Нелето......Слънчево, добро и много, много усмихнато дете е тя! Страхотна шофьорка и скиорка! Бърборана и много приятен събеседник!

Гарантирам ви......ако ви събера всичките мами от темата на едно място....преспокойно биха си помислили,че има конкурс за Мисис...,а не събиране на многедетни! Най-много да ви кажат да внимавате да не си развалите фигурата като родите едно дете(справка Юлка)!

Гледам,че вече лека полека подфорум Хоби се събира тук.....Вечерница...добре дошла! Обещала си ми преди време част от твоята градина! Пък ако решиш някога да си хвърляш фотоапарата...кажи кога и къде...идвам да го хвана! Добре дошла! Ще бременеем и с теб!

Нели....кажи какво правят Супер близнаците и ще ти се оправи настроението! А като се сетя как изглеждаш...направо да се чуди човек,че и близанаци е имало в теб!

Албенче...имаш скайп и аз не го знам? Така ли стана? Crossing ArmsЗнаеш ли какво искам... - един ден да ни разкажеш как се чувства една жена (с пола) с 5-ма мъже около себе си!!!!!

Ели, заповядай ми на гости...пък аз по габровски ще те заведа да видиш какво хубаво посреща...Нелето.....Само ела.....и ще се запознаеш с нея!

Габи...скъпа...ако знаех,че ти също искаш да дадеш рецепта за Труд-а...с удоволствие бих се отказала...То трябва на теб цяла страница да се отдели и за твоите вкусотии...Незнам има ли друга мама като теб,която толкова вкусно и красиво готви! Извинявай! Да цункаш Додо...пък като дойда...гледай прислужницата да се е върнала,че да не се налага да ме караш аз да готвя!

Тъще...то от вас - мамите с близнаци - имам много да уча...Но....на Предел бях в техническа невъзможност за това! Ох...не искам да се оплаквам...искам само да споделя с вас, като с приятелки....не бях ползвала превръзки от ....04.07.07г. Смятайте това колко месеца са и колко много ми тежи(и буквално) този мой пуст хормонален дисбаланс...А ми бяха казали - след като родиш едно дете ще се оправиш! Явно са имали предвид  близнаци.......

Свате, Свате.....ти ако се помотаеш още малко....и ако се опъваш за дивнето...ще се пренасоча към Яна....Въпреки,че с теб имаме много пирлики... - май скиорки и шофьорки от нас няма да стане...От мен - със сигурност няма...ама ти се впрегни заедно с ината си и ...гледай да се научиш да шофираш...Има огромни предимства! Я питай Ивето...как е сега с колата....

Мен сега - при наличието на Ани и Вечерница(бан за повечето мами тук се налага май) - ме е срам да си покажа снимките...само уточнявам! Тръгнах на романтична почивка с Лъчо и...не си взех никаква техника! Само мобилния бе с мен...и ще се задоволите със снимки от телефон.....

Срам, не срам.....страх ме е от кучета....а това що време вървя  … ъчо за ръката....
И друг път съм показвала рекичката, която разделя Рила и Пирин
Пистата, която все още е пощадена от хорските безумия
Любимото ми място в планината - чайната! Чая е 50ст.
Колко е хубаво като си поседнеш....
Вижте учителката отблизо....
...и от далеко
Учителка и ученик
Мечо и Клечо Mr. Green

Та..това да ви разкажа.......Не се пуснах по пистата,че една мама с гипс ни стига....Като падна отгоре учителката си и като я замъкна в близките дървета.....току виж и двете сме станали клиенти на ортопедията.....

Цвете....т.е. Шефката.....Тези дни си мислих за нещо......Незнам доколко е интересно...Но нещо от рода.... - Защо не останах с две деца! И да се съберат мнения, опит и пр. на тази тема......И да го превърнем напр. в книга(защо не?), да я презентираме и ...да се съберем на хапка и пийка.....

Дидке, не се излагай...на теб един нет не ти се опъва..ти за Уърд...чакаме почерпка за взет изпит!

Липсват ми пловдивчанки...липсват ми.......Докато пиша...Блещулка се появила.......Ох.....какво да ви кажа....аз съм на тръни по отношение на зелени училища и съвети не мога да давам! В станцията се засякохме с деца...вдигнаха я на главата си....що дивеене издивяха...но...учителски глас не чух! То че не може без викане и бягане...съгласна съм...но сякаш че ли ми се искаше поне един път учителка да им бе направила забележка...ей така...за разкош и да се даде да разбере,че все пак има някакъв контрол върху тях.......

Ама като си помисля...голяма пишман мама съм....параноичка до незнам си къде...Явно много чета и много гледам......Стръхла съм и това си е!

Теди, честит рожденник! Здрав и силен  бати Анди! Здраве и щастие и на Митко! Весел празник и на двамата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Тедиииии честит ви рожденник!
Да е жив и здрав Анди и много радости да ви носи!
За палавника много подаръци!
За мама   newsm51 newsm51 newsm51

Hug  bouquet

# 163
  • София
Честит рожден ден на Анди!
Весело и послушно да е момчето, а мама Теди да почерпи!

Увеличаваме се от ден на ден  welcome. Добре дошла Ирина! Твоето име е едно от любимите ми. Разкажи за себе си. Ще ни е интересно.

Цоцоланке, хубаво сте си изкарали! Радвам се за вас!

От зеленото училище миналата година Цвети беше много доволна. Тази година още никой нищо не е казал за такова.
Ние от днес пак сме с баба. Веднага се възползвахме с Дани и се поразходихме. Навън ми е най-добре. Въпреки че духа и е студено, като се пораздвижа и като похарча някой лев се разтоварвам.

# 164
Цоцоланке, много ти благодаря за топлите думи, ама ми караш да...  Embarassed ..., и че съм голяма бърборана, такава съм си...  Embarassed ..., и особено, след като драбните са прекарали две седмици плътно вкъщи покрай грипа  Sad и ските  Grinning, така чакам да ми се появят приятни събеседници и да си изчешам езика... Днес отново бях там горе, този път с близнаците и племенника ми - те със ските, а той - с шейната. Ирина, днес в едно нещо се убедих, надявам се и другите да ме подкрепят - от две нагоре не ги броиш, няма голяма разлика, само да попаднеш на "свестен екип" и всичко е ОК. И да - аз правя всичко възможно да се радвам на всеки миг и да се забавлявам с децата, уви това не се случва всеки ден... Знаете защо, прислужниците са виновни, дето все ги няма!!!  Joy
Лилибон, Блещука, Габи, Пешеходке, радвам се, че сте любителки на планината! Сигурна бях, че малко са хората, които биха останали равнодушни, като видят снежни върхове в съчетание със слънце... Не че ще откажа испанските брегове, но нещо ми убягват  Laughing
Нещо ме наобиколиха отвсякъде, по-късно ще дойда пак...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт