МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 152
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
Тедивас, много добре помниш! Аз дори имам един колаж да ти пращам дето се забавлявах с една снимка на малкия ти син.
Цоци, хич няма да ти придирам на качеството на снимките. Тук не съм като фотограф Mr. Green
Честит рожденик на Теди!  bouquet

# 166
  • София
Момичета,много благодаря за пожеланията по случай рождения ден на Анди.
Празника протече както подобава-целодневно и много весело  Joy Joy Joy
Ето и малко снимки http://picasaweb.google.bg/pepi.vasilev/lgJokH  някои не са много хубави.

# 167
Честит ви рожденник Теди!Много Здрав и успяващ в живота!  bouquet
Много настроение струи от снимките наистина.
Аз до сега гладих...
Както и да е!
Хубава нова седмица пожелавам на всички Ви! Hug  bouquet  Hug

# 168
Добро утро! Hug

Теди,много весел е бил рождения ден.Колко много са пораснали децата! Heart Eyes

Цоци,мила ми Цоци,отново хубави думи,отново изчерпателен отчет.  Hug Звучиш спокойна и отпочинала...личи си,че разходката е била "на ниво" Heart Eyes За лятото не се притеснявай...прислужницата няма да се върнр скоро  Mr. Green и ДА...ще те накарам да ми сготвиш нещичко...то твоите вкусни закуски не са за изпускане...не си мисли да се оттърваш лесно...За рецептите във вестника се шегувах...защо ми се извиняваш...пък аз чак тук...на края на света...трудно мога да се включа в медийни изяви...пък и не съм много по тази част ...

Цвете,все ще питам за членство в Клуба...мога ли да се включа като съм далечко...и как да пратя паричките...

Момичета,успешна седмица и от мен!  bouquet

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 07:43 от gaby_s

# 169
Теди-честити ти рожденник/на патереци/Да е жив и здрав и много да ви радва

[:
Ани, друг път да знаеш кого да питаш по темата. Аз даже и акъл им давам на КОБОС геймърките (*виж Хоби). Не се притеснявайте обаче, нещата ще си дойдат по местата.

не знаех,че има такава тема.Аз не се притеснявам.Не съм вътре в нещата и гледам само като страничен наблюдател
Имам си една мечта-като се пенсионираме с мъжлето ,да си вземем къщичка в Гармиш Партенкирхен...влюбена съм в това местенце .

и аззззззззз.Това място ме накара да променя завинаги негативното мнение ,които имах за немците
neleto -страхотни снимки ,а малката е такъв бонбон
Блещулка-аз лично съм за мероприятия,като зелени училища,лагери и тн.Там децата се учат да бъдат самостоятелни.
Цоци-отново ми напълни душата.Време ти е да издадеш книга.Помисли си Simple Smile Heart Eyes
Тъща 3-че ще се справиш със шофирането е повече от ясно.Друг е въпроса дали ще ти харесва да караш.Ето аз вече 3 години имам книжка и карам всеки божи ден,но карам със страх и притеснение.Не обичам и това си е.Ето сега покрай снеговете се наложи да сменя личната си фиестичка със семейния Ван и направо душата ми излезе от притеснение.Даже на 2 пъти я паркирвах където ми видят очите и си хващах тахи/после моя мъж ходеше да я прибира/ Joy

А относно прислужниците,да ви споделя нещо,за което сигурно ще ме помислите за луда.
Моя мъж отдавна ме врънка да сме вземели някоя леля,която да идва да чисти и глади 1-2 пъти в седмицата.Аз обаче леко се дърпам,защото си мисля, как да влезе жената в къщи ако е мръсно.Че аз преди тя да дойде ще почистя цялата къща от срам #CrazyНезнам какво да правя,а той настоява.Луда работа Joy

# 170
  • Варна
Теди, честит рожден ден на Анди! Колко е пораснал само! А миналата година изглеждаше още като бебче. Гледам, кака Мони много помага с наглеждането на малките? Да са здрави, весели и много радост да ви носят!

# 171
Теди, да ви е жив и здрав Анди (и аз малко на патерица)! Много да ви радва и слуша! Като гледам страхотно сте си изкарали! newsm59

Аз пък се ядосвам с разни документи, нещо ме мотаят от предишната работа, та ме бавят за новата и за програмата за детегледачките.  Confused

Но пък в събота компенсирах, като обрулих магазините. Да ви кажа, едвам си намерих дрехи дето да ми стават. Всичките са направени като за манекенки - за високи, слаби и с големи ....Обикаляла съм 6 часа по Пиротска и накрая си тръгнах с нови ботуши с токче 7см, едвам се прибрах, как ще ходя с тия обувки незнам - като патица се люшкам. На всичко отгоре търсих да са тъмно кафяви/като единствената ми чанта/, а съм си купила с лек червен оттенък Shocked, но пък ми харесват, и май чантата ще сменям заради тях.

Хайде лека и успешна седмица на всички /после ще ви чета по-подробно/!
Hug

# 172
Да честитя на вчерашните рожденници - Митко на Дил и Анди на Тедивас! Много щастие на тях и на прекрасните им семейства!
Неле , вярно че съм любител на планините, ама някак с времето взех да ги предпочитам в съчетание с хотел и вана Joy! От 8-та до 18 тата си година не помня свободен ден, без състезание, спортен лагер или пр. та мисля да съм си взела дажбата за няколко живота напред! Сега мъж ми води бандата на Рила по една седмица - да се гърчат по палатките, пък аз планинирам в Рилскя манастир през това време! Хем природа, хем баня...
Свате, нема опъване, бе! Давам я, давам ... след ... да речем 50-60 години... да поузрее Joy!
Блещулке, моите деца с радост ходят - зависи от човека! Не насилвай ситуацията - тя сама ще се почувства готова в някой момент!
За "отговорните" госпожи, мисля че Юлето има още какво да каже по въпроса, след "почивката" им лятото... Като казах, та се сетих - къде е мома Юлиана? И защо ми липсва на тази страница!?
Ирина, не знам (по точно - знам, де) защо асоциацията за многодетна мама, е - измъчена и недохранена женица повлекла отбор сополиви чавета към Социалните грижи и/или при бате Бойко...
Всъщност не се различаваме от останалите по нищо - нито по ум, нито по външност, само сме по богати от останалите родители (по начин, който днешното общество трудно разбира).
Като стана дума, пак да вметна - това всъщност е и целта на клуба! Да покажем на хората, че многодетството не е проклятие, а огромно щастие.

# 173
  • София
Здравейте момичета!

Не знам въобще как да започна, но пиша все пак...Сигурно доста от вас са гледали вчерашните новини за катастрофата край Долни Богров. Аз съм журналист и бях на работа...Следих случая и най-вече как са трите деца. Тази сутрин продължих с търсенето на информация...За съжаление стигнах до това, че загиналата жена е TheWinner, която е във вашия списък на многодетните мами. Току що от мои източници ми потвърдиха, че децата, които и трите са в Пирогов се казват Виктор, Васил и Радослав...

От вчера се опитвах да потърся информация при юнките 2006, защото знаех само че най-малкото детенце е на 1 година и 7 месеца. Много момичета ми писаха лични и малко като че ли се успокоих, че мамата не е от нашите мами...За съжаление е... Sad
Лошото е, че съпругът й - Тодор, който е карал колата е във Военна болница. И трагедията за това семейство ще продължи. Сега разбрах, че причина за катастрофата е внезапно прилошаване на бащата. Днес при прегледи във военна болница се оказва, че той има тумор в мозъка...Ще го оперират.

Ох...не знам какво друго да ви пиша...Може би, ако някоя от вас познава семейството да се опитаме да помогнем на дечицата... Sad И Бог да прости TheWinner Sad Praynig

# 174
Нямам думи... Някой познава ли я, лично? Ако нещо можем да направим...

# 175
 Тъкмо се канех да пиша и прочетох за катастрофата.Потресена съм,косата ми настръхна,сълзите ми текат.Няма по голяма трагедия от тази!Горките хора, горките дечица!А те са още малки-на 9,6м,на 6,9м и на 1,7м.Не знам как можем да помогнем!
 Бог да прости жената!

# 176
Бог да я прости. И да даде сили на семейството и! Praynig
от снощи ме беше застъпило това чуство. Но като нямаше нищо сутринта в темата...се успокоих...някакси.
Насреща съм за помощ -

# 177
Смразих се...
Бог да я прости! Съболезнования на семейството!
Милите дечица...не знам с какво можем да помогнем, ако някой има идея...

# 178
Нана27, ужасна новина Cry Не знам какво да кажа.
За съжаление тази мама не е писала често при нас и доколкото знам никоя от нас не я познава лично, нея или някой от семейството й.
Ако все пак намерим връзка, ще помогнем с каквото можем.
Мир на душата й и Бог да е на помощ на това семейство! Дано поне таткото се възстанови Praynig, за да отгледа тези мънички дечица.

# 179
Ани, хич не се притеснявай. Много важно е обаче на каква жена ще попаднеш. Щото може да е някоя дето мрънка, а може да случиш на човек, дето наистина да ти помага и да влага разбиране.
Аз ползвам от време на време услугите на една приятелка, щото ми идва много нанагорно с такава голяма къща. Даже отсега размислям да я наема за по-късно за постоянно, като станат три, за да имам време за децата.

Общи условия

Активация на акаунт