МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 149
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз снощи до късно търсих из новинарските сайтове нещо повече за жената,та дано да се окаже,че не е от нашите майки,но уви... Ужасна трагедия. Дано Бог да покаже милост и поне таткото да се възстанови  Praynig Praynig Praynig Ох,горките дечица  Cry

Отново до благодаря за поздравите и на "патерици".

# 181
Бог да я прости жената! Дано таткото се оправи, за да се грижи за дечицата! Горките деца! Тъкмо снощи си помислих да не би да е някоя от нашите, и то така се оказа.  Flowers Rose

# 182
  • София
Ох, колко ми е мъчно за това семейство. И аз имах предчувствие, че е някоя от нашите мами. Бог да я прости и да даде сили на мъжа и и децата и ! Труден е животът за всички, но някои хора много страдат.

# 183
Ето в такива моменти не разбирам Господните дела.... The Winner Flowers Rose
Дано бащата се оправи  Praynig
Милите дечица  Cry

# 184
  • София
Пешеходке писах ти на ЛС

Момичета сега ще се обадя да видя има ли нова информация за децата в Пирогов. На лични ми е писала модераторката на Дир-а. Мамата е писала там редовно и била една от най-старите членки на клуба. Момичетата са потресени и искат да помагат. Аз утре ще отида до Пирогов лично за да се опитам да се видя с бабата на децата и да й предложа помощ. После ще пиша. Предполагам, че сега ще са им нужни пари за лечението на децата.
Като имам повече инфо ще пиша пак.

# 185
Сега случайно попаднах на темата за Де Уинер...Мир на праха и!!!Но какво значение дали е била от наще,или не...Ако децата имат нужда от нещо,всяка сутрин минавам покрай Пирогов,ако мога да помогна с нещо...Господ да пази и нас и децата ни!!!И да помогне на таткото да се оправи!!!И на дечицата!!! Praynig Praynig Praynig

# 186
Мамите от София с възможност да посетят близките на TheWinner, мир на праха й, свържете се с близките й и кажете с какмо можем да помогнем... А в какво състояние всъщност са били децата? И трите ли са пътували с родителите си?

# 187
Не мога да повярвам... The Winner не пишеше много при нас, но съм я мяркала в други форуми - беше умна, интелигентна жена с точна мисъл... Не мога да си представя как се чувстват децата... И таткото... ако има шанс да се оправи... Какъв е този черен януари!
нана, моля те дръж ни в течение. Децата имат ли други близки, които да се погрижат за тях? Кога ще излязат от болницата? Трябват ли пари за лечението им? На първо време можем да помогнем поне с това... За по-нататък - трябва да помислим, да видим от какво имат нужда...
Ужасно. Нямам думи.

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Много тъжно  Flowers Rose Flowers Rose Бог да прости  Praynig милата майчица Cry

# 189
Уговорих среща в 16 часа пред Пирогов с Нана. До 15.20 ще знам - има ли на кой да оставя бебата. Ако някой от вас има възможност - добре е дошъл!

# 190
Не знам дали ще успея. Ако мога, ще дойда. Имам ти телефона.

# 191
  • София
Аз за съжаление няма да мога да дойда.Но ме имайте пред вид за евентуална помощ занапред.
Нана,пиши какво става с таткото по-натам.

# 192
  • София
Ще пиша, когато имам инфо веднага.  Peace Но едва ли ще пуснат повече от 2-3 от нас в травматологията.
Аз като се върна вкъщи, а и Дивата ще пишем веднага. Че с нас ще е и още една съфорумка, но от моите отчетни августинки 2006. 

# 193
  • средноголям град в България
"БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ, БОЖЕ!"
 Flowers Rose

# 194
  • София/Велико Търново
 Cry Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт