МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 147
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро, момичета!

Току що получих ново инфо за дечицата. За съжаление и тримата са с доста фрактури. Мъничкият като че ли най-много е пострадал - счупена раменна кост, рана на челцето, счупено краче на две места, сътресение на мозъка, контузия на гърдичките...Васил пък е с две счупени ръце. Радослав и той е с фрактури. И трите деца са в травматологията на Пирогов. Бабата била при тях.
Следобяд ще купя банани, сокове и някакви други неща и ще отивам с Дива ирландска пешеходка и Велмар. После пак ще пиша.

# 196
Нана, благодаря, че ни държиш в час със състоянието на децата. Ще бъде чудесно, ако знаем с какво конкретно можем да сме полезни, защото пък не е хубаво и да сме досадни. Моментът е толкова тежък, трябва да сме пределно деликатни с помощта и вниманието си Sad

# 197
nana,благодарим ти,че ни държиш в течение на всичко!

Ние сме болнички много.Давид цяла нощ беше с висока температура...отиваме на лекар...

Днес имаме доста рожденици!Да са много щастливи!

# 198
  • През девет земи в десета
Здравейте,мислех да пиша повече,но немога,горките дечица,бебчето е колкото Цвети,нищо и никой не може да му замени мама на този етап,миличкото и е най-зле Cry....боже защо си толкова жесток Cry Flowers Rose

Днес едва ли ще успея да дойда,защото с Цвети сме на контролен преглед,но бих могла да опитам,ако има нужда от нещо казвайте,ще помагаме с каквото можем Peace

Теди,честит ти рожденик на патерица,да ти е много,много здравичък и послушен,весели игри и щастливо детство му пожелавам,а на мама много радост  bouquet За уроците в кабината не трябва да си целодневно,но ако имаш възможност,може да присъстваш на уроците във всички нива Peace

Дидка,как мина изпита?Ето тук има един сайт безплатни компютърни уроци,за Word-а има видеоуроци,които са много приятни и лесни за научаване!  http://uroci.net/

Албенче,аз имам бебешки дрешки,много запазени и порт бебе,почти чисто ново,ако има нужда да ги даваме Peace

Иринарадева welcome

МамоЦ,страхотно сте си изкарали Hug А Нелето направо ми напълни душата с тези прекрасни снимки Hug

Блещулке,аз голямата ми дъщеря съм я пускала само един път на зелено,уж в луксозен хотел,за три дни,но отидохме да я видиме,прибрах си я веднага,идеше ми да  #2gunfire госпожата,за цената изобщо няма да коментирам.Поради тази причина сина ми изобщо не съм го пускала,а и децата не искат,предпочитат да си седят у дома при мама Wink

Габи,ще стискам палци да не е нещо сериозно!

Честито на днешните рождениици,да са живи и здрави !!!

Ставам,малкото звечре се събуди и е гладно.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:27 от Пиги®

# 199
  • София
Мимоза ами то и аз не знам как конкретно да им помогнем. Мама не можем да им върнем, но мисля, че можем да съберем пари, защото семейството със сигурност ще има нужда. Ще попитам бабата има ли някаква сметка, на която можем да пускаме пари.
Определено няма да сме досадни, ако жената каже, че няма нужда от помощта ни, ще се оттеглим мирно и кротко.

# 200
Щом сте се събрали вече 3 за посещение при дечицата, аз няма да идвам. Но съм насреща, ако нещо потрябва.

# 201
Здравейте Hug
Нана,Пешеходке, чакам вести за децата.Снощи споделих с мъжа ми , че починалата жена е наша съфорумка...в старанието си да ме успокои ,сподели че е чул,че децата са пътували с друга кола -поне  нямат физически наранявания.Но уви -информацията му е била грешна .Много ,много ми е мъчно за дечицата ...и ние ще помогнем с каквото можем .Който знае нещо за състоянието на таткото ,моля да сподели.
Цоци,радвам се че се осъществи този толкова желан уикенд.
Тедивас, много е пораснал Анди....и каква приятна компания си имаш само
Габи , бързо да оздравява Додо.
Лек следобед на всички!

# 202
  • София
Тук съм момичета. Преди малко влязох...Не можах веднага да седна на компютъра, извинете ме.

Отидохме с Дивата ирландска пешеходка - купихме някои неща за дечицата. Качихме се и говорихме с бабата. Не мога да описвам какво е. Плачът на децата, особено на големия, мъничкото пък търсеше отвреме навреме мама  Оставихме и парички. На обяд татко им Тодор им е казал, че мама я няма вече.

Погребението ще е в четвъртък на Бакърена фабрика. Първо в ритуалната зала ще има поклонение. Това ни каза свекърва й Радка. Който иска да се поклони пред Жанет може да отиде. Баба Радка ни каза от 11 часа, но сега видях в Дирската тема, че ще е от 14 часа. Утре мога да звънна на баба Радка за уточняване.

Относно помощта - взела съм телефона на баба Радка в мен. Понеже няколко майки ми поискаха моята банкова сметка, за да пратят парички, като пристигнат парите ще отида пак до Пирогов да се видим с нея и да й ги предам. /Благодаря за доверието, момичета /
Отделно я помолих, като се прибере за малко до вкъщи да си вземе номера на банкова сметка и да ми го каже - така че която от вас иска да преведе парички на дечицата и татко Тодор ще може да го направи на сметката на баба Радка.
Днес наобяд детски психолог е говорил с двете по-големи момченца. И докато средното още като че ли не осъзнава какво точно е станало, големият много плачеше. Ние стояхме в коридора, но много ми е мъчно, много... Cry

# 203
Ето ме и мен!
Ето и линк към темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261974.260 да не повтарям пак...
Много съм разстроена, ще пиша по късно!

# 204
  • През девет земи в десета
Ох,много лошо,още по-мъчно ми стана,ще пратим парички на бабата,лошото е,че на децата няма как да им помогнем Cry
На поклонението едва ли ще мога да отида ще се гледаме с Цвети в къщи поне още десетина дни Tired

# 205
нана, аз засега мога да се включа само с пари. Моля те, когато научиш банковата сметка на бабата, да я постнеш и тук.

Момичета, свекърва ми си отива. Трети инсулт, напълно парализирана, не идва в съзнание... Утре ще я изпишат от болницата. Много ни е тежко на всички. Зълва ми отнася основната тежест, но мъжът ми ходи болен, че не може да помогне, а и на мен ми и много мъчно. За 20 години не сме си казали една дума накриво, когато е имало нещо, винаги е имала мъдростта да си затрае - то вярно, че и мъжът ми от първия ден ни постави на здравословна дистанция, 10 години живяхме по квартири, но не се натикахме под един покрив - и си се обичахме и уважавахме. Много ми е мъчно, защото такава сърцата жена беше прекрасен пример за децата как човек може да остарява достойно, да не си губи духа и интереса към живота.

# 206
Алма много съжалявам!!!

Тези дни само лоши новини ме посрещат от темата...Дано със новият месец,дойдат хубавите неща от живота!И господ да ви даде сили да издържите,и със спокойни сърца да посрещнете утрото...А на останалите,здраве и късмет...

# 207
Незнам какво да кажа........

Не живея в последните дни......Налегнала ме е една мъка, тъга и болка...Отчаяние от това,че сме безсилни да направим каквото и да било пред лицето на смъртта! Сълзите капят сами за хора, които си отиват без време!

Не се познавахме с Жана, но какво значение има това? Един човешки живот си е отишъл, едно човешко сърце е спряло.....сърце,което е дало живот на поне още 3 сърца...поне...защото тези 3 сърца са дали живот на всички около себе си,а и за бдъщете ще дадат живот! Не знаем просто с каква мисия е ЖЕНАТА! МАЙКАТА! На този свят е за да погали, за да даде усмивка, да подари радост и топлота...да пръска като слънцето обич и доброта.........да бъде ръка приятелска и нежна.......Да живее чрез децата си и те да са нейния живот!

Затова се моля аз....нека добратата, топлотата, сърдечността и благостта на Жана да се види в нейните деца и те да продължат всичко хубаво,което е била тя! Дълг е на живите да продължат пътя на тези,които не могат да сторят това. Дълг е живота, който живеят да бъде достоен и ако можеха да бъдат с починалия - той да бъде горд от близките си! Дълг е да вървим напред, независимо от загубите,които понасяме, защото....и мъртвия би желал живота напред и нагоре, той би искал ние да сме усмихнати и силни, да побеждаваме трудностите в живота ни! Защото....той ни е обичал и е искал най-доброто за нас! Затова ние сме длъжни да дадем най-доброто, на което сме способни в този живот!

Цвет, прегръщам те и теб! Силните момичета като теб дават сили и в трудни моменти! Така, че вярвам в теб и знам,че ще помогнеш на всички около себе си и ще вдъхнеш кураж и сили!

Момичета, обичам ви, прегръщам ви!

Мама Чико има рожден ден - да е жива и здрава и по-често да пише тук! И да е много, много щастлива!

# 208
  • Варна
Кабо Алма, съжалявам! Жената е изживяла живота си мъдро и с достойнство, дано е била щастлива. Лошо е, че ви оставя, но не е живот да си затворен в парализирано тяло. В такъв момент някакво облекчение изпитват само хората, които вярват, че близките им отиват на хубаво място.

Много тежки новини напоследък! Защо?!!!

# 209
  • София
Момичета, току що говорих с баба Радка.

Вече имам банкова сметка на баба Радка. Който иска да прати парички за децата да ми пише ЛС - да ви дам банковата сметка!

Като цяло баба Радка каза, че децата днес са добре. Снимали са пак на рентген ръчичките на мъничкия и са му махнали превръзката на челцето, за да заздравяват шевовете на открито.
Това е засега. Утре поклонението ще е от 11.30 ч. който иска да дойде.

Баба Радка помоли да ви предам най-искрената й благодарност за всичко, което правим, макар да не сме направили още нищо кой знае какво за тях.
Това е...

Общи условия

Активация на акаунт