МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 134
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Оф, какви новини само.
Кабо, при такива тежки случаи наистина смъртта е по-голямо облекчение за болния. И за баща ми последните няколко месеца бяха много трудни, дори морфина не му действаше на болките, получаваше и халюцинации от него, въобще много тежко. Просто, колкото и жестоко да звучи, чакахме да почине, за да се оттърве от мъките, защото нямаше никакви шансове да се оправи, а наистина беше много зле.
Желая ви сили да преодолеете това изпитание!

# 211
Ах, Кабо....! Много тежко...

Момичета в подписа ми има сметка, за децата на Жанет (Уинър), ако имате желание да помогнете.... Макар, на този етап те да се справят и сами, по скоро в близко бъдеще ще имат нужда от повече средства.

# 212
Потресена съм....
Като чух новините си помислих- ето една жена на моята възраст и с дечица като моите... Почуствах се зле...
След това моята майка ми звънна - да се увери, че съм добре...беше изплашена и разстроена...
Дай Боже, покой на душата й и сила на семейството!

Кабо, не знам...земните ни привързаностти са огромни. Особено, ако човекът ни е близък и е дал живот и възпитание на човек, който те обича, уважава...

# 213
Алмичке,прегръщам те силно! Знам какво е,но ти си силна,ще се справиш!...Ако не ме лъжат очите,днес имаш празник!

Миличка Цвете,Честит Рожден Ден!Бъди здрава и усмихната,въпреки трудностите !

# 214
Здравейте, момичета!
Не пиша при вас, защото имам само две дечица.Покрай нещастието с Жанет, ми се прииска да ви навестя.Радвам се, че участвате в инициативата за помощ!Радвам се, че ви има!Да се помолим за душата и!И за цялото им семейство!

# 215
Въх...Шефката има днес рожден ден! А ние...... Embarassed Embarassed Embarassed

Най-добра ми Председателко.....желая ти още много години живот и здраве за да успееш да оползотвориш всички свои възможности в полза на семейството и в полза на обществото!

Обичаме те много! Ти си нашето Цвете! Бъди винаги Цвете!

Били хлапето радваме се,че ни навести.......Дано се срещаме и при по-добри обстоятелства!

# 216
Честит Рожден ден ЦВЕТИ! Жива и здрава да си!
С любов и усмивка да срещаш всеки нов ден! Горе главата - ти си силан и ще се справиш!
Обичаме те!  bouquet И ти желаем хубав празник!

# 217
Цвете, честит рожден ден! Много здраве и сили да се справиш с всичко, което искаш! И все така да бъдеш нашата пътеводна звезда! Hug

# 218
Цвете, да си здрава, силна и щастлива! Да си все така усмихната и отзивчива и радостта да не слиза от очите ти!

# 219
  • През девет земи в десета
Скъпа Цвети,Честит Рожден Ден,бъди здрава и щастливи и нека всичките ти мечти да се превърнат в реалност!!!

# 220

ЦВЕТЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!

# 221
  • Варна
Цвете, честит рожден ден!

Бъди здрава, щастлива и все така изпълнена със сили да се бориш за добрите каузи!

# 222
  • София
Цвете, честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива, здрава, жизнена и енергична както до сега! Радвам се, че познавам такъв прекрасен Човек!

# 223
Благодаря ви, момичета!
Много ме стоплихте с думите си!
Да почерпя надлежно

Днес беше напълно шантав ден - 1 участие в БНТ, 2 обучения по проблемите на насилието, 1 изписване на свекърва ми от болницата и вечерта 1 рожден ден... Между другото, навършвам 45 години и ако беше по бай-Тошово време, можех да се пенсионирам като многодетна майка.  Mr. Green Неперменно щях да се възползвам от възможността, за да дразня мъжа ми, че е женен за пенсионерка. Mr. Green Mr. Green

# 224
  • София
 И ОТ МЕН ЕДИН ЗАКЪСНЯЛ ПОЗДРАВ  Embarassed
МИЛА ЦВЕТИ,ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТНИ МИГОВЕ С ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт