Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 108
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от мен Hug
И ние сме болни, извикали сме баба да помага, а аз не мога да стана от леглото  Embarassed
Дейзи бързо възстановяване на майка ти  Hug
Ние сме ходили на Пчелин бани, апартамента  е 120 лв., а тройка стая 85, мебелите са ковано желязо и всичко е ново и чисто. Има вътрешен басейн /ако изобщо може да се нарече така/, но е много малък. Кухнята им беше отвратителна и изключително бедна, сега може и да са си сменили готвача, ние ходихме есента.
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug
Мики, весело изкарване Hug
Отивам да си лягам, че ми треперят краката

# 271
Малеее колко болни,стискам палци вси4ки да оздравяват бързи4ко Hug
Мики приятно изкарване ти желая и лек полет WinkА за проблема с интернета сякаш аз съм го писала,от една седмица някъде все ни се губи нета,мъжът ми непрекъснато се обажда да вдига скандали и май ще сменяме оператора,ако продължава така.
Аз се боядисах най сетне,ама хи4 не ми отива Laughing Crazy и другия месец пак ще сменям цвета.
Кетито няма смисъл да се притесняваш за килограмите имаш време да наваксаш,аз до 15г.с нищо не бях ка4ила,а в края бях плЮс 20кг SickКога щ? ти излязат резултатите от феталната морфология?
Мила къде си?

# 272
  • София
zoui в Четвъртък, ама аз не държа много на тях Rolling Eyes

Мики лелееее още малко и тръгвате Heart Eyes Баси кефа Flutter И аз искам в Италия, голама мечта ми е .

Аз днес цял ден чистя и пам ми изглежда мръсно Crossing Arms ама и то с моя помощник не си е работа.
Добре, че направих супа "гол" както казва Дени , че сега не ставам за нищо Mr. Green

# 273
Здравейте, мами  Grinning

Мойта щерка и тя е на ясли от другата седмица. Добре, че майка ми успя да говори с нейната позната в общината. Записахме я в яслата, където най-чного исках  Grinning Аз вече бях впрегнала сумати хора да са в резерва, ако на мен нещо ми забие сайта на 04.02  ooooh!

Много болни пак  Tired Бързо възтановяване  Hug

Дейзи, бързо възтановяване и на майка ти  Hug

Ох, аз не искам пак да подхващам темата с лелята на мъж ми, но ще ме изтраете да ви се понаоплача малко пак  Blush  Laughing Лелята днес си тръгна и отиде при брат му на мъж ми. Но пак ще идва другата седмица. Но вчера ходи до докторите да й махат конците. И вместо да се облекчи и да се поразмърда малко, тя като се прибра само дето не умря  ooooh! То беше едно охкане, едвам ходеше, само лежеше. Не можем да я вдигнем, за да вечеряме. А ние ползваме дивана в хола, където спи тя, за хранене  ooooh! Преди викаше, щесе размърдам, като ми махнат конците и дренажите, че сега я опъвали. Сега не знам какво й беше  Crossing Arms Представям си какви ще са театри, като започнат процедурите, а те наистина са тежки. Тя сигурно няма да става въобще. Аз нямам познати минали през химиотерапия, но сестра ми има колежка, която е болнични точно заради това. И тя й разправя, че първите дни след манипулацията е само на легло, не може да става дори до тоалетната. Повръща, не може да се храни нормално. И само да си подаде носа навън и е с пневмония  ooooh! Абе не ми се мисли. и мъж ми иска точно тези първи дни да е при нас. Казах му да забрави просто. Колкото и да ми казвате, че е човешко, не мога да приема човек в такова състояние в нас  Tired а най-ме е яд, че тя самата не вземе да се стегне и да се бори с болестта, а е легнала и само охка. За тези две седмици не мръдна то дивана освен да отиде до тоялетната. а докторие й бяха казали да се движи много, за да зараства раната добре и да не се обездвижи ръката. Абе не ми се говори  ooooh! Хайде пак млъквам. Като ми се насъбере още, пак ще ви ползвам за одушник  Mr. Green

Това за СПА уишкенда звучи супер  Peace А в Сандански не съм ходила от години. С удоволствие бих отишла  Peace

# 274
Много ви благодаря за пожеланията  Heart Eyes Hug
Ще гледам вечер да влизам за по малко ,че ще ми липсвате  Heart Eyes

Аз току що сложих Алекс да спи и започвам да се оправям и аз да легна по рано ,че нещо и глава ме боли ,а и Боби от работа не се е прибрал  ooooh! имаме да пазаруваме абе организацията ни е под всякъква критика  Confused

# 275
Здравейте!

Мики, лек път и приятно изкарване  Heart Eyes

Дейзи, бързо възстановяване на майка ти!  Hug

Веси, за лелята, аз още преди ти казах, разбирам те! Няма да навлизам в подробности, но наистина, влизам ти в положението и .... стискам палци да ти е по-леко в цялата ситуация, както и жената наистина да се оправи по-скоро!  Praynig

Кетито, абе какво е супа "гол"  newsm78 А за кг хич не ги мисли, и аз имах същите дертове в началото. Забременях 54кг, после останах толкова до края на 3м, даже началото на 4. А аз имах по-голямо коремче от твоето даже. Не знам как задържах, ама послееее  Sick До края ударих 72 кила  Blush УжасТ!

Гер4о, не се връзвай, че Иван не се нарича по никакъв начин, а ако много държиш да го направи, разглеждайте снимки! При нас това е топ забавление напоследък. Изтъркали сме албумите с "бебе Тити" и "мама тати гогиго" ("мама-тати, горчиво", т.е. албума ни от сватбата  Joy hahaha)

И бързо да се оправят болничките  Hug

# 276
  • София
Кетито, абе какво е супа "гол"  newsm78

Супа топчета Joy

# 277
Кетито, абе какво е супа "гол"  newsm78

Супа топчета Joy

Joy Joy Joy и аз за това си помислих, ама реших за всеки случай да питам  hahaha

# 278
Мики, лек път и приятно изкарване  Hug Ще чакаме да разказваш много емоции и да гледаме снимки  Grinning

# 279
Мики  , желая ти лек път и весело изкарване.

Това за "супа Гол" много ме разсмя , както и разказа на Дейзи за двете деца , които много си приличали Joy Joy Joy

Пускам малкозимни снимки на Ели

# 280
hhahahaa... това с гола нямаше посмъртно да се сетя!
Кети, егати и кефа! Да бременееш без да дебелееш! Аз се скъсвах от повръщане, не можех да ям, вода не пиех, и бях качила 3 кг на твойте седмици (и 26-27 до края). РАДВАЙ СЕ !!!!

Кате, и кайо беше така до преди 3 седмици, и изведнъж проговори с изречения, използва минало време и си изразява собствени мисли, без да повтаря. казва някаква дума само еко е сигурен, че точно така се казва. нямаше Мако и разни такива. Отсече "млЯко" и това е... ама почти на 2 години Joy
аз си мисля, че няма нужда да го карам да казва нещо заради моите очаквания. И го оставих естествено да си се развива, говоря му като на голям човек, той си Ъ-каше, но понеже го разбирах, отговарях все едно че ми говори супер ясно.

Като беше по-малък имахме някаква много силна връзка, почти телепатична, и го разбирах без да ми говори. От както проговори, като че ли си загуби тези дарби и ми е малко мъчно. става нормален вече... язък...
явно ще трябва пак да се ражда скоро ... ако искам да си телепатя с някого....

Цеци, Ели е голяма красавица, но ти повече ме впечатли. Много си отслабнала в сравнение с нашта последна среща (от преди година май... ) много добре изглеждаш, много млада, отпочинала, младежка!

Шкорпиловци ми е супер мил спомен, много харесвам такива места, точно както го е описала Мики е Joy
Но мъжът ми е нормален човек и там не иска да стъпи втори път. Издържа една нощ.
Плажът преди 3 години беше много красив безлюден, но не става за деца, не е плитко. но е адски красиви... а комарите са зашеметяващи! ОГРОМНИ !

# 281
Добро утро,

Мики и фемили, този път са се надигнали преди мен  Grinning лек път  Hug

Цеци, много сте хубави на снимките  Hug

Аз снощи си легнах в 9  Shocked мъж ми беше на някаква служебна вечеря, аз едвам се изкъпах мене и Алис, вечеряхме в леглото и в 9 загасих лампите. Тя се фъчка, мята, аз съм заспала преди нея. Въпреки това не се чувствам отпочинала. Нещо съм много уморена, имам ядове в службата, а и тия притеснения покрай майка. Вчера ходила да й махнат превръзката и я изненадали с някаква инжекция в окото, така я заболяло, че е извикала и сърцето й спряло. Много ми домъчня за нея  Cry

Нук, от градината ли го лепна Иван това? На вас и всички други болнички, желая бързо възстнановяване. Аз много съм се втрещила с тия болести, на един колега дъщеря му е болна от Соломоновите острови и той благоволи да ми го съобщи след като говорихме половин час на 20 см.разстояние  Confused

Веси, и аз като бях в болницата за операция ми направи впечатление, че едната от тези жени с отрязана гърда, с които лежах, непрекъснато пъшкаше и охкаше, а бяха минали вече 10-ина дена. Другата си мълчеше, хем беше доста възрастна. Явно всичко си е до праг на болка. А и другото, което си мисля, че с това пъшкане се мъчат да привлекат внимание, сякаш мислят, че ти може и да забравиш какво им се е случило.

# 282
здравейте момичета,
Мики лек път и много хубаво да изкарате  Hug
Дейзи дано майка ти да се оправя бързо  Hug
Благо не си казва името, казва бебе.
Кетито не се шашкай за килата, ще почнеш да качваш.
Веси дано лелята се възстанови бързо Hug

Отивам да разгледам снимките на Ели преди малкия да се е събудил

# 283
Привет мами!

Ей Мики, ве4е е въздуха на път към великолепния Рим  Heart Eyes

Дейзи, ама това клуб4е е страхотноооо, много ми хареса, онзи ден минах да го разгледам. Страхотно 4исто, светло, интересно направено. Браво Simple Smile!  Най-ми харесва 4е е на 2 минути от нас Wink

Веси, представям си какво ти е , имаш пълното право да кажеш на мъжа ти 4е не можеш така. А за химиотерапията - определено е тежко състоянието след нея.

За хотел4етата които предложих кога мислите да се организираме? Аз съм сигурност ще съм без мъжа ми, няма на4ин как да стне, предпо4итам по женски Wink

Цеци, много сладки снимки, ама как я контиш Ели, страхотна малка госпожи4ка Simple Smile

За говоренето: Анна-Мария не спира да дрънка от сутрин до ве4ер - всеки ден по една нова дума нау4ава, изре4ения също съставя, на себе си казва "Ани" или "Ани-Мия" или "Аз". Знае две-три песни4ки и много оби4а да ги пеем заедно.

Гер4о, ще ти пиша на ли4ни за един дерматолог

Къде из4езна Мила? Няма я от 3-4 дни

Кали, има доста интересни места и по нашето 4ерноморие, по-закътани, особено на юг, ние доста обикаляме, но до пове4ето се стига само по вода. Има един страхотен плаж където река Ропотамо се влива в морето - но до там се стига или с лодка или пеша през резервата. Страшно е красиво, пуст плаж, разкошна прозра4на вода и плитко.

Нели, супер какво се притесняваш, килата не са от зна4ение за развитието на бебока. Бяха ми разказвали как едно моми4е ка4ило само 6-7 кг. Здравословното ка4ване по време на бремеността е до 12 кг, понякога до 15 кг, моя доктор много ми следеше килцата, да не преско4а границата - аз ка4их около 11-12 кг

И да питам, има ли някой който още да няма поставена последната ДТК ваксина (или Пентаксим) все още?

# 284
Зори, Криси още няма ре-имунизация на ДТК. Преди Коледа, когато беше болничка и я водих при педито, тя каза, че ще я бие, когато поразминат грипните епидемии. Аз си правя сметка да я заведа след още някой месец, март - началото на април. Мисля, че няма да има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт