Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 124
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Мики, кога заминавате?

# 256
  • София
але момичета аз вече взех да се плаша. Като забременях бях 63 и станах 60кг. А днес се меря и си викам вече 2 седмици плюскане, трябва да си покаже ............и гледам 59кг #Crazy вече трябваше поне 1-2 кила да съм качила. Може и от разтройството да е ама хич пък да не съм качила #Crazy

Мики има я количката-готина е . Peace На бъгстъра коша, нещо не ми хареса.....един такъв груб с голям цип  като на Спидито. Аз затова си взех коша на Бъза

Уфффффффффф не мога да пиша с Дени, ще се включа после Crazy

# 257
Останах аз да кача снимките от срещата..............обещавам..........................
Зори, 2-рото хотелче много закътано и уютно изглежда, хареса ми. Къде ги пък намери ти?
Мики, не се плаши от полета. де! Аз миналото лято имам 14 на брой със Сара. Въпрос на настройка. Обикновено има някое друго дете наоколо, където са местата за майки с деца, и те се заиграват или се закачат.А и ей къде е Италия.
Кали, другият път те взимам лично за срещата.Изкарахме си готино, въпреки, че аз доста закъснях.
Дейзи, пердето не е тежка операция. Ще се възстанови майка ти скоро.
Джеси, откъде резервира билетите си до Лондон?И аз търся сега?Кали и ти беше там, с кого пътува?

# 258
  • Варна
zoui, Преско не говори смислено. Издава звуци, успява да каже някоя дума, но не влага смисъл в нея. Примерно може цял ден да повтаря мама, мама, но за да ме извика просто крещи, все по-силно, докато отида. Просто си крещи. Единствено на кучета, котки, мечки и др. подобни казва бау-бау. Всички, ходещи на 4 крака са бау-бау. Иначе си бърбори, мама, баба, тати, деде, айде, дай, но не ги ползва по предназначение. Команди разбира, като не е съгласен върти глава, но само ъ-ка като иска нещо. И не повтаря след нас, като говорим. Но разбира за какво говорим. Ако спомена в разговор с някой друг думата бисквита веднага се подрежда под шкафа с бисквитите, сочи и ъ-ка. Питам какво иска, карам го да повтори, но не ще. Изнервя се и започва да реве, а ако не му е спешно, се врътва и заминава или се смее лукаво и продължава да ъ-ка. Crossing Arms Опитва се да каже нещо, докарва интонацията, но си нарежда звуци някакви, сочи с пръст, дори леко започва да прикляка за по-голяма красноречивост hahaha, но толкова. Въобще ползва ръце, крака, каквото дойде, но не говори смислено. Rolling Eyes
ketito, не се плаши, бе, мила, радвай се. То още няма какво да ти тежи, бебо си е някакви грамове. Пък и разтройството си казва думата. Споко, все ще започнеш да качваш в един момент. Пък и килограмите ти не са критерий за здравословното състояние на бебчето. Дори в повечето случаи мога да навредят повече кила отгоре (при мен така беше Confused). Радвай се и си бременей спокойно.  Hug Нещо много се тревожиш напоследък. Naughty

# 259
  • София, център
ЗОРИ, ХАРЕСАХА МИ ХОТЕЛИТЕ... мъжа ми вече пита - "Кога ще ходиме?"...

Значи сериозно да си кажат всички, които им се ходи... аз ще напъвам този път и ще ви подсещам  Mr. Green, много ми се ше... само си представете какви приказки до среднощ ще са, на питие... малко спа, и пак дъра бъра, "уважение и пак уважение" по стаите...еееееееххххххххххх, направо ми се иска да е тоя уикенд...

Микиииииииии, ама няма ли да ходим пак заеднооооо  Blush! На морето де? И ние мислим в Турция...  ти се уговаряш и си траеш... Hug Количката е готина много, ама 15 кг. ...

daizy радвам се, че самата операция вече е минала, да пишеш как е майка ти... като се освободиш!

чаооооо

# 260
  • София
Дейзи Спокойно Hug Важното е , че мина вече. Айде пиши как е .

Зори аз още не съм ги разгледала подробно, само по едно око Wink Ама и на мен ми се ходи.
А сего какво решихте последно- без деца , но с мъже ли  newsm78

Кате Мерси Heart Eyes Всъщност се замислих как една позната с второто и третото дете е качила по 8 кг. и се успокоих Rolling Eyes Просто ми е странно, защото си хапвам повече от преди.

Уф, ако знаете как ми се ходи на море Crazy Ние 2 години не ходихме, а миналата 2 пъти и все лошо време. Абе липсва ми. Ако всичко е наред и изперкам от свекито може и да си биеме камшика Септември  Mr. Green

Веси Hug Айде почвайте се.....  Ей, много хубаво Flutter

Аз днес ходих до Токуда на ЖК , уж при един от най-добрите.............ама нещо Thinking куца работа.
И се надявах да ме видят на 3Д ехограф, а те нямали Crossing Arms имаха един скапан като в поликлиниката , а и той не разбираше много newsm78 И не можело да се каже пола.Пфууууууу

Между другото имам песачинки в бъбреците  и може пак да направя бъбречна криза Crazy

Мики я няма, сигурно оправя багажа hahaha

# 261
Добро утро,

мерси за вниманието към майка  Hug снощи я видях, като едноок пират е с тази превръзка  hahaha не е много добре, боли я - както от инжекциите, така и от апаратчето, с което са отваряли клепача. Операцията е продължила два пъти по-дълго от обичайното, защото лещата не е могла да влезе и тя много се е напрегнала и изнервила. Казва, че под превръзката вижда светлина, което е невъзможно. Абе важното е, че мина. Лекарката е казала, че не е толкова дълъг възстановителния преиод както смятахме. Само не трябва да кашля силно. Сега съм организирала свекърва ми да гледа Алис следобедите, а баба ми сутрините. Как ще се оправи свеки идея си нямам, но съм спокойна -да правят каквото щат.

Мики, стига бе, ще се справите, не се спичай предварително. Аз ти казах, в този ранен час съм 100% сигурна, че Алекс ще заспи пак. А и в крайна сметка, кое е най-лошото което може да се случи - да почне да се катери по седалките и по главите на другите пътници. Слагаш розовите очила и да не ти пука. Мен Алис ме е страх да я кача на самолет или на дълги разстояния с кола, щото тя като се изнерви почва да реве. Не е бяс като Алекс, който ще търчи нагоре-надалу, а ще надуе гайдата.

За СПА почивката на мен ми се ще или без деца или с деца без мъже. Моя мъж нещо се дърпа да идва, като ученичка е  ooooh!

Ох, вчера как съм се смяла  Grinning нося си две снимки на Али в портмонето - паспортен формат, на едната е точно на 1 година, а другата е отпреди няколко дни. Разликата е огромна разбира се. Та тръгвам да ги показвам на един колега, но ми звънна тел. и не му обясних, че това е тя, но на различна възраст. Приключвам си разговора, а той гордо ми заявява своето заключение "Много са ти хубави ДЕЦАТА, виж колко малко обаче си приличат, едното със сини очи и руса коса, а другото с черни очи и коса" Joy Joy

# 262
Здравейте  Hug
Ей този ADSL , ми скъсва нервите тези дни, все го няма  Rolling Eyes ще го сменяме   Naughty
Но пък ви изчетох, те доста неща се случили, срещи, уговорки за нови  Wink

Много се смях на поста на Мики, за болните мъже, и ние сме така  Joy

Дейзи , желая бързо възстановяване на майка ти  Praynig

Кетито, не ги мисли кг. има време, ще качиш, а пък и ти си спортист  Peace

Момичета, ние от 5 дни сме без биберона, намазах я с Даум Екзол и Или като я опита каза, че е люта и я изхвърли в боклука. Търси я най-вече при заспиване. Обаче е много кисел и се приспиваме по 2 часа  ooooh! Моля, споделете много ли страдаха дечицата ви????

Оставамт ми още два дни в къщи и от петък на работа  Cry чувствам се много подтисната от раздялата с Или  Cry

# 263
  • София
Здравейте и от мен

явно хубаво сте си изкарали на срещата, дано сме здрави другия път да се доредя и аз да дойда.

Сега да се пооплача малко - Емка е още болна, вече една седмица, изкара вируса на Мими на Ади. Обаче се оказа че освен това се е сдобила и с остър бронхит, та въпреки антибиотика нещата не върявт добре Sad Ето днес пак има температура, макар и ниска, кашля много лошо Sad и вече отказва да пие всякакви лекарства, сиропи, чайове и т.н. Sad И тази нощ не спахме, Ема мрънка и плака през 10-15 мин - не разбрах какво й имаше, но не се спря Sad Сега спи в резултат от будуването Sad И за капак нищо не иска да яде Sad ама нищоо, а с този антибиотик  ooooh! Направо съм се отчаяла вече, само се моля да не стане нещо по-лошо Sad Стискайте ни палци 

Дейзи, дано майка ти бързо се възстановява  Hug

Хотелите, кото сте предложили за срещата са хубави и двата - били сме в тях, но на Пчелин басейна е по-голям от "Езерото".

# 264
Ох ето ме най после  Grinning
ketito , какъв ти багаж ,пак нямахме интернет  #Cussing out напрво откачих ,снощи им звънях и спретнах един скандал сутринта пак та преди малко дойдоха и го оправиха ама умрях от срам от момчетата  Mr. Green не стига ,че сигурно ми се носи слава на истеричка там ами на всичкото отгоре и по пижама бях защото си помислих ,че звъни на Боби баба му ,че нея чаках та така,ама нали го оправиха поне.
Иначе снощи нямаше какво да правя и съм си легнала в 11 часа съответно в 5 вече се бях оцъклила  Shocked
Герчо, утре сутринта пътуваме .

bea ,не си само ти и аз 2 снимки имам да качвам  Grinning

Ади ,какво ми говориш беее, нали се разбрахме за Турция ,заедно ще ходиме разбира се  Hug

А за спа почивката моя мъж също изключено да дойде а вече с деца или без ми е все едно.

Дейзи ,стискам палци и аз майка ти бързо да се възстанови  Hug

Juji_ , Алекс 1-2 вечери ме попита за бибата и му казах ,че си я е забравил в градината и това беше. Мисля ,че бързо ще я забрави Или Hug

c-mira ,стискам палци да оздравява Емакта по бързо  Hug

Кали, за Шкорпиловци щях да ти пиша. Бяхме не това лято а миналото обаче успяхме да издържиме едва 3 дена. Плажа действително не е лош -широк и спокоен ,но самото селце или незнам и аз как да го нарека е ужас. Те са по скоро станцийки и бунгала насред гора и единия проблем е ,че след плаж няма какво да се прави, заведения има точно 2 едното е на плажа и става за обяд ,но вечер май не работи а в другото не съм ходила .Има нещо като село което е малко по цивилизовано и там има един магазин и едно кафе ама до него само с кола може да се стигне. А най гадното от всичко е ,че заради гъстата растителност е пълно с някъкви ужасни насекоми, комарите са колкото врабчета ама айде преживяват се ,но едни други има където са много ситни летят на групи и кацат вътре в очите  Sick та като тръгвахме и като се прибирахме от плаж слагахме бебетата в количките с мрежата отгоре и на бегом от колата до бунгалото със почти затворени очи и докато не се стъмни/по тъмно ги нямаше ,предаваха щафетата на комарите  Crazy/ не излизахме от стаята . Та едва 3 дена издържахме и се изнесохме с 200  Joy

# 265
ето и моите снимки от срещата
http://saramia.multiply.com/photos/album/10
Аз от снощи съм с главоболие и течащ нос, какво лепнах...не знам.........на Сара още нищо й няма.3 пъти си извади дрехите от гардероба от сутринта и само 10-ина пъти се преоблече- облича по 2-3 ката дрехи 1 в/у друго и наопаки. И като я видях с новите ми обувки........как токчетата се плъзгат назад....лошо ми стана. Ходи и се гледа пред огледалото, сменя шапки, женска работа....................уууууууууууууууууф, апартамента е труден за рисуване в момента, а аз нямам сили, като ударен самолет съм

# 266
Здраейте !
Нека и аз да ви се оплача , от 2 седмици се борим с един обрив на Дани (около слабините) , минава и пак се появява и така аз вече изперквам .Нали се лекуваме с хомеопатия та лекарката ме успокоява и страшно много му се радва на обрива  #Crazy така вадел болести (бронхити) , неспокоен сън и куп други , но аз като го гледам и откачам .
Изцяло подкрепям мнението на MIKI 3 за Шкорпиловци.
Кетито , аз бях отслабнала 4 кила първите 3 месеца от бременоста , а дори не съм и повръщала Sick
Страшно много ви се радвам за срещите и за уикендите които си организирате .Ние нямаме почти приятели с деца и когато ходим някъде, Дани или си няма компания и му е скучно , или го оставяме при баба му  Embarassed
Поръчах едни гащи от DaNet , чакам всеки момент да ги донесат и започвам упорито да махам памперса , защото Дани има голямо желание и се страхувам да не изпусна момента.
Хайде чао от мен ! Лек и спокоен ден !

# 267
Здравейте, момичета Simple Smile
Juji_, много ме заинтригува с това за бибата.Какво презставлява това Даум Екзол? И ние още сме с биберони Embarassed Вярно, само за спане, ама без тях е един рев....А ако заспят случайно (след хиляди залъгвания) без тях, то се събуждат по някое време и като не си ги намерят...се започва пак рев. И както се сещате единия като се разреве, събужда и другия Sick
daizy , дано майка ти се оправи по-бързо. И аз претърпях миналата година такава операция. Не е приятно, но...да се пази да не вдига тежко. На мен така ми казаха. Peace
c-mira , бронхита е гадно нещо, общо взето, но минава. Мойта Вики есента си беше докарала такъв и 2 месеца се влачихме по доктори, докато се оправи. Но при нас доста късно разбраха, че е бронхит. Кашляше милата като магаре.  Sick Не спираше и нощем, а бе направо луднах по едно време #Crazy Нито сиропи помагаха, нито нищо. Ама накрая с антибиотика и едни капки за кашлицата (Синекод се казват) се оправи. Praynig

# 268
Здравейте милички!

оф, болни сме...както щях да ходя на работа в понеделник...Дребния трети ден е с Т 38.6, давам Нурофен, спада и пак се качва и така си играем...кашля, но според мен по скоро се дави със сополи, няма никакъв апетит, нищичко не хапва, ужас ви казвам. Отгоре на всичко нашата любима лекърка си е счупила ръката и е в болнични, та сега сме при друга на която нямам много доверие. За капак и аз се разболявам, егати и грипа, егати и чудото (ще ме извините).
Все чакам да се подобри детенце, ама нещо не става и почвам антибиотик да му давам тази вечер (по съвет на лекърката де).
оплаках ви се   bouquet , ама поне ми олекна малко   

гледах снимките от срещата, супер сте!!!

# 269
Мики, приятно изкарване...
Някой може ли да ми даде телефона на Мустаков. На една колежка детето е с алергии и са се видяли в чудо...
Иначе и Иван влачи едни сополи от началото на месеца, като ту минават, ту пак се появяват и е ужас. миналата седмица в края направи и конюктивид, та и с тази простотия се занимавахме. Изобщо много е хубаво всичко в детската градина, ама моят синковец нещо не му понася. както и да е - продължаваме, но сме горе-долу една седмица на ДГ и една у дома. Като е здрав не може да спре да яде, като го почнат сополите и живее на сЪк (тоест сок). Но аз не се и шашкам... каквото иска-това. За даването на лекарствата се притеснявам, че някой път ще му счупя врата - аз го стискам, той се извива като за световно, но засега успявам - аз давам и едни имуностимулатори, папки в носа, капки в очите, сироп за кашлица, витамините -  изобщо пълна програма. В момента уж е ок и от днес е на градина, но продължавам да пускам капки и сиропа профилактично. На всичкото отгоре този грип не знам какъв е, ама щом и мъж ми се разболяма вече втори път за последния месец значи положението е много зле. за 8 години това са му първите болести. И непрекъснато си го въртим - от иван през мен на баща му и после в обратен ред и така до лекарска забрана... Сега му предстоят 10 дни при баба му та дано да прекъснем порочния цикъл, че на всички ни дойде до гуша.
За бибата не знам какво ще правим - иван без нея е заникъде, на всичкото отгоре тя върви комплект с едно одеалце. Сутрин като тръгнем за дг си проверява багажа - ако не я види в торбата ляга на земята и започва да пищи, вечер преди да се е уверил, че сме я взели също не можем да го изведем от градината. изобщо номера, че сме я забравили не минава...
Кате, иван също се оправяше до преди месец с мялко думи и повече звуци, но откакто е в детската нещата са различни. Учат се едно от друго и много добре му влияе. В момента вечер в колата разказва кво са правили с децата и аз не че разбирам всичко, но вече долавям доста неща - примерно разказваше за Косе босе нещо (не го разбрах), после ми обясняваше за криси и иса (оказа се, че това са две момиченца от неговата група дето не могли предния ден да разделят една играчка и ревали половината време и куп други такива неща, които явно го впечатляват... Единствено, че никога досега не се е наричал себе си по никакъв начин. като го питам той кой е ме гледа едно учудено (кво ли си вика детето - тая името ли ми забрави  Joy), като го питам мама как казва на иван и той отговаря - саек (заек). никога досега не е казвал, че нещо е негово или пък да е споменавал името си по какъвто и да е повод. Странно ми е просто.... Иначе вече имаме супер точни попадения - питам го на няколко пъти какво прави и той най-отговорно ми заявява - бели! (аз тази дума не мога да я кажа, че имам говорни дефекти и не произнасям правилно л и р, та явно отнякъде другаде я е чул).

Общи условия

Активация на акаунт