вече трябваше поне 1-2 кила да съм качила. Може и от разтройството да е ама хич пък да не съм качила 
На бъгстъра коша, нещо не ми хареса.....един такъв груб с голям цип като на Спидито. Аз затова си взех коша на Бъза
Опитва се да каже нещо, докарва интонацията, но си нарежда звуци някакви, сочи с пръст, дори леко започва да прикляка за по-голяма красноречивост
, но толкова. Въобще ползва ръце, крака, каквото дойде, но не говори смислено.
Нещо много се тревожиш напоследък.
! На морето де? И ние мислим в Турция... ти се уговаряш и си траеш...
Количката е готина много, ама 15 кг. ...
Важното е , че мина вече. Айде пиши как е .
Ама и на мен ми се ходи.
Всъщност се замислих как една позната с второто и третото дете е качила по 8 кг. и се успокоих
Ние 2 години не ходихме, а миналата 2 пъти и все лошо време. Абе липсва ми. Ако всичко е наред и изперкам от свекито може и да си биеме камшика Септември
Айде почвайте се..... Ей, много хубаво
куца работа.
имаха един скапан като в поликлиниката , а и той не разбираше много
И не можело да се каже пола.Пфууууууу 

снощи я видях, като едноок пират е с тази превръзка
не е много добре, боли я - както от инжекциите, така и от апаратчето, с което са отваряли клепача. Операцията е продължила два пъти по-дълго от обичайното, защото лещата не е могла да влезе и тя много се е напрегнала и изнервила. Казва, че под превръзката вижда светлина, което е невъзможно. Абе важното е, че мина. Лекарката е казала, че не е толкова дълъг възстановителния преиод както смятахме. Само не трябва да кашля силно. Сега съм организирала свекърва ми да гледа Алис следобедите, а баба ми сутрините. Как ще се оправи свеки идея си нямам, но съм спокойна -да правят каквото щат.
нося си две снимки на Али в портмонето - паспортен формат, на едната е точно на 1 година, а другата е отпреди няколко дни. Разликата е огромна разбира се. Та тръгвам да ги показвам на един колега, но ми звънна тел. и не му обясних, че това е тя, но на различна възраст. Приключвам си разговора, а той гордо ми заявява своето заключение "Много са ти хубави ДЕЦАТА, виж колко малко обаче си приличат, едното със сини очи и руса коса, а другото с черни очи и коса"

Моля, споделете много ли страдаха дечицата ви????
чувствам се много подтисната от раздялата с Или
Ето днес пак има температура, макар и ниска, кашля много лошо
и вече отказва да пие всякакви лекарства, сиропи, чайове и т.н.
И тази нощ не спахме, Ема мрънка и плака през 10-15 мин - не разбрах какво й имаше, но не се спря
Сега спи в резултат от будуването
И за капак нищо не иска да яде
ама нищоо, а с този антибиотик
Направо съм се отчаяла вече, само се моля да не стане нещо по-лошо
Стискайте ни палци 

напрво откачих ,снощи им звънях и спретнах един скандал сутринта пак та преди малко дойдоха и го оправиха ама умрях от срам от момчетата 

та като тръгвахме и като се прибирахме от плаж слагахме бебетата в количките с мрежата отгоре и на бегом от колата до бунгалото със почти затворени очи и докато не се стъмни/по тъмно ги нямаше ,предаваха щафетата на комарите
/ не излизахме от стаята . Та едва 3 дена издържахме и се изнесохме с 200 
така вадел болести (бронхити) , неспокоен сън и куп други , но аз като го гледам и откачам .

Не спираше и нощем, а бе направо луднах по едно време
Нито сиропи помагаха, нито нищо. Ама накрая с антибиотика и едни капки за кашлицата (Синекод се казват) се оправи.
, ама поне ми олекна малко
), като го питам мама как казва на иван и той отговаря - саек (заек). никога досега не е казвал, че нещо е негово или пък да е споменавал името си по какъвто и да е повод. Странно ми е просто.... Иначе вече имаме супер точни попадения - питам го на няколко пъти какво прави и той най-отговорно ми заявява - бели! (аз тази дума не мога да я кажа, че имам говорни дефекти и не произнасям правилно л и р, та явно отнякъде другаде я е чул).Препоръчани теми