Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 108
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211504 Дано този път стане Praynig Ivka е паролата на албума.

# 61
  • In the jungle out there..
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211504 Дано този път стане Praynig Ivka е паролата на албума.

При мен не става Confused

Ади, как от март на ясла? Приемът не е ли само септември?

# 62
Ей, голяма барба падна с този сайт Simple Smile username - galinastankova, парола - 8004211011
Ади, и аз знам,че в яслите и градините приемат само септември. Аз мисля да подам молба за градина, въпреки че съм почти сигурна че няма да я вземат, защото ще е на 2години и 6 месеца Rolling Eyes

# 63
Галя, нямаме никакъв шанс за градина този септемви, освен, може би, по втория начин Confused

Лелеее, колко е руса тази Ивка Heart Eyes Голям бонбон! Да ти е жива и здрава и по-често да я показваш Naughty

# 64
Галя, много е сладка и е много пораснала Ивка  Hug

Добре де ,аз не съм слушала напоследък ,че нали ми мина това от  главата ,но никъде ли не се поставя въпроса с децата родени през първата половина на годината ?Това е абсурдно  Shocked неможе 5 месеца децата да ,,увисват,, просто според мен трябва да се направи нещо за тази поредна безмислица  Close

# 65
Галя, разкошна е Ивка, много се е променила от както я видях за последно, много сладка муцка  Hug

Момичета, моля за малко съпорт. Домашната ни помощница напусна и издирвам нова, ама да е с препоръки, а не хваната от улицата. Горещо моля тези, които са наели някоя да ми препоръчат, че незнам как ще се справя иначе  Rolling Eyes

# 66
Мики, нищо не може да се направи...Тези, които са на ясла, остават там за още една година, тези, които не са чакат другия септември или кандидатстват за втора яслена група, където шансът клони към нула #2gunfire А да не ти обяснявам пък какво става ако детето е края на годината ooooh! Имаме едно приятелче, родено не 14 дек 2005.  2006та не го взеха на ясла, малко било...2007ма отново не го взеха, голям било, вече не приемали набор 2005 #Crazy Да хванеш една пушка и да стреляш наред #Cussing out

# 67
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212161&view=1&photo=1

Ето го и мойто диване Mr. Green

Парола: bebe

# 68
Мики, нищо не може да се направи...Тези, които са на ясла, остават там за още една година, тези, които не са чакат другия септември или кандидатстват за втора яслена група, където шансът клони към нула #2gunfire А да не ти обяснявам пък какво става ако детето е края на годината ooooh! Имаме едно приятелче, родено не 14 дек 2005.  2006та не го взеха на ясла, малко било...2007ма отново не го взеха, голям било, вече не приемали набор 2005 #Crazy Да хванеш една пушка и да стреляш наред #Cussing out

Е не това не е истина просто,  #Crazy добре де до сега как е било ? Чудя се неможе ли да се вдигнат родителите и да стане скандал /защото по друг начин в тъпата ни държава не става  #2gunfire/ и да има прием и март месец. Просто това е практика от години и не виждам какъв им е проблема. Да не говориме ,че март е къде къде по удачен варянт за започване на градина от където и да се погледне  - вирусите са по малко и въобще болестите като цяло, а и все пак пролетта децата се извеждат навън и така режима се приближава повече до този който са имали вкъщи ,а и разнообразието си е от значение за тях ,абе от всякъде адаптацията е по лесна
Едно немога да разбера ,защо във почти всички държави нещата се улесняват за да живеят хората по добре а само при нас успяват да измислят какво ли не за да ни зговнясат живота отвсякъде  #Cussing out .

# 69
Ами досега е било на базата на устни уговорки с директорката. Новата система, обаче, е абсолютно прозрачна и само от ЕГН-то на детето те изхвърля от класирането...Абсолютно споделям твойта логика за пролетния прием, но това е положението Confused За кво им е да приемат деца пролетта, лятото ваканции, намалени групи, не е рентабилно. Пука им, че се разболяват децата #2gunfire Нашето приятелче дето беше болно от салмонела, казвала съм ви, 2 месеца си беше вкъщи, тръгна на ясла и от първия ден е със сополи и кашлица. Майка му казва, че и го връщат мокър, опикан до ушите, цял ден памперса не са му сменяли ooooh! Cry #Cussing out #Crazy

Едно немога да разбера ,защо във почти всички държави нещата се улесняват за да живеят хората по добре а само при нас успяват да измислят какво ли не за да ни зговнясат живота отвсякъде  #Cussing out .

Ако разбереш, кажи ми моля те...

# 70
Галя, разкошна е Ивка, много се е променила от както я видях за последно, много сладка муцка  Hug

Момичета, моля за малко съпорт. Домашната ни помощница напусна и издирвам нова, ама да е с препоръки, а не хваната от улицата. Горещо моля тези, които са наели някоя да ми препоръчат, че незнам как ще се справя иначе  Rolling Eyes

И аз се присламчвам към Дейзи  Mr. Green На мен ми трябва жена само за миене на прозорци. В новия апартамент имам 100 прозореца  ooooh! Аз сега на тези три прозореца на кръст не мога да се навия да ги измия, камо ли на онази оранжерия  Laughing

# 71
Едва ли някога ще разбереме  Tired ама както и да го мисля стигам до извода ,че /с извинение/ ние сме си с овчи маталитет . Като ни кажат нещо седиме мълчиме и гледаме тъпо  Shocked Ми много ясно ,че ще ни правят на маймуни. Не го казвам с цел да обидя някого и не визирам никой от тук естествено, а говоря като цяло и не конкретно за градините ,те са най малкия проблем ,а като цяло за целия този абсурд и простотията която се разнася около нас.

Калаза ,страхотен е Никола  Heart Eyes сладур голям и колко снежни снимки имате -Супер  Hug

# 72
Калаза, страхотни снимки  Hug много е сладък Ники  Hug

Мики, аз също много се измъчвам от ситуацията в Бг, често ме обземат едни такива песимистични мисли, кога аджеба ще станем и ние европейци  Confused днес се разходих около офиса, кварталът се води един от най-скъпите, е настъпих сигурно поне 5 вкиснати от течовете по улиците лайна  Sick кофите преливат от боклук, тротаорите натъпкани с паркирали коли и няма от къде да минеш. Оня ден се разхождаме с детето по Иван Асен и само се благодарях, че вече не сме с количка. Първо колите са така паркирали, че няма място да минеш между тях и сградата, пълно е с дупки... може ли каналите да са на по-високо ниво от улицата  Shocked а бордюрите да са толкова високи, че да трябва да повдигнеш детската количка на мускули, за да се покатериш, ами ако си инвалид?и като капак на всичко на всяко дърво виси предупреждение да се пазиш от падащи висулки  Shocked и това е квартал, където апартамент на зелено струва 1 200евро кв.м. хиляди неща още ме дразнят, ама темата няма да стигне  ooooh!

# 73
Галя страшно много е пораснала Ивка и се е променила,оба4е и преди съм ти казвала,4е е страхотна 4аровница Heart EyesСтрахотна е и Дани и праща целувки Wink
Гер4о и аз като съм си купувала сутиени в Бг беше абсолЮтно същата работа,все ме убеждават да взема да пробвам някой по малък и после задължително влизат в съблекалнята,защото не ми вярват,4е не ми става Shocked
Лили и аз не съм броила грамажите на яденето,винаги на око преценявам,смятам 4е изяжда около 150 грама някъде,рядко пове4е.
Дейзи да ти кажа Дани още покашля,но има подобрение и реших да го пусна в 4етвъртък и петък,и после в зависимост дали кашля,и дали се сополеви през уикенда щ? реша дали да го пускам другата седмица.И тука времето е страхотно около 20 градуса и излизаме всеки ден на разходка.
Калина Дани отдавна спи на голямо легло и в отделна стая и аз имам едни дунапрени на земята в слу4ай,4е падне,ама да ти кажа преди много се мяткаше в малкото легло и много неспокойно спеше,а сега спи доста по спокойно.Аз все си мислех,4е ще падне,но не веднага си се нау4и,е падал е 2 или 3 пъти на меки4ко WinkЕто снимки на леглото и дунапрена на земята,аз съм го сгънала на 3 ката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203151&photo=45
http://images23.snimka.bg/005002954.jpg
А идеята за леглото кола ми зву4и супер.
Калаза много е хубав Никола,особено на снежните снимки Hug

# 74
zoui , ти ме разби  Shocked от това легло може да се пада и от двете страни  Grinning значи Дани явно спи сравнително кротко . А дунапренчетата ми се струват толкова малки ,че Алекс ако трябва да падне върху тях със сигурност няма да ги уцели ,като знам с какви засилки се хвърля на земата  Joy

Дейзи ,да и серията от такива гледки е безкрайна и небивалици е безкрайна . Сега ако започна да пиша за простотията в държавата ни до утре сутринта може да не спирам  ooooh!

Кали ,не се бях сетила да разредя колата ,ще пробвам така ако се наложи  Hug

Положението на Алекс за сега е малко по добро. Сутринта хапна оризова каша ,а преди малко кус-кус и половин ябълка. Сега ако успее да не ги повърне ще е добре ще го считам за нахранен ,че вчера с тази една бисквита горкия беше превъртял от глад  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 18:03 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт