и аз се надявам да се оправи бързо. Стената и при нас е студена и съм заклещила между нея и леглото матрачето от бебешкото му легло ама много кофти изглежда и ме дразни, та след като се преместиме ние в другата стая ще обърна леглото . Сега са едно под друго а после ще ги сложа под ъгъл така че от едната страна ще му е празно а от другата ще е стълбата а стена ще има само при главата ,но нали има табла така ,че ще е по добре, но каква преграда ще му слагаме от свободната страна не ми е ясно.
,сок може и да пие с литри,но аз гледам да го ограни4авам,за да не свиква само на сок4ета.И друго да питам,за да преценя по колко памперса сменяте на ден,аз около 4 или 5 средно пълни,само сутрешния е препълнен,от тях 1 или 2 мръсни.Дали е нормално се 4удя или пък е малко
и това е когато не го слагам на гърне.Споделете моля ви се как е при вас
днес прекалих наистина. Алекс незнам и литър на ден дали пие
може би по половин някъде да излиза ама то и аз съм така на мен половин литър ми е за 2-3 дни. Иначе сок и вода горе долу наравно пие. Памперси сменям средно около 4 на ден и са си пълни. Напоследък забелязвам ,че нощтното пишкане е понамалил почти празен му го сменям сутрин. 
Извинявайте за тъпия въпрос , ама нищо не разбирам 
Ели и Мими също. 
Десерт не давам. Плодовете ги яде час преди или 2 часа след ядене в повечето случаи. Гледам да не меся манджите на едно ядене.

Да е жива и здрава.

то човек да се обърка каво да ти каже
. Виж това за шопинг терапията ми хареса /по моята част е
/ и идеята за вакумиращите торби ми идва точно на време ,тази седмица ще си купя, благодаря
. А със този океан ми взе акъла ,сега вече как ще дочакам снимките незнам
С памперсите ме вкара в притеснения ама сега само да мине разстройството и след градина го оставям по гащи.
колко ми е лошо немога с думи да ви опиша ,затова и не спя. Легнах в 11 и се започна едно гадене едни болки -кошмар
ставах повръщах пак легнах ,първите 5 мин. добре и после пак същата история . Сега не смея да легна
че още ведъж ако се повтори сигурно вече директно ще припадна и свят ми се вие едвам до банята се замъкнах преди малко. Леле сега си давам сметка какво му е било онази нощт на Алекс
горкото ми детенце, сега на всичкото отгоре съм и зверски притеснена да не сме заразили Мони и баба ми ,че е просто ужасно.
Преди да си легне Алекс съм го гушнала и чета тука ,а той гледа снимката на Мими и ме пита- Мамо кой това ? а аз съм се зачела и въобще не му отговарям ,той пак -мамо кой това? аз си викам сега ще си дочета и ще се обясняваме за снимките ,а той по едно време сам си отговаря -Мими ,била се !!!/т.е. Мими ,разбира се/
много беше смешен .
толкова ми е лошо и най тъпото е ,че не преминава, пих няколко пъти от натриевия цитрат и малко облекчава /за около половин час/ ама опитам ли се да легна положението става страшно 

Снощи я изхващахме като се маже и и направихме забележка , а тя взе , че отвори прозореца , а детето беше вир вода
Овикахме я едно хубаво и цяла нощ нито тя , нито аз сме спали. Нещо си мрънкаше , че щяла да си ходи , защото само ходим по нея и мрънкаме за щяло и нещяло , но то нейното не се трае. Вече не знам кое е по-добре , но определено не е работа още един човек да ти се мотка в двустаен апартамент.Ако е гледачка - ще си тръгне като се приберем , но така и не мога да си представя цял ден детето ми да е с чужд човек.А и ще ми изяжда заплатата.Другия вариант е -
.....май няма такъв 

Аз лятото едвам си потапям глезените и ми замръзва мозъка.А това с приливите и отливите е гадни4ко,защото трябва да гледаш да лягаш дооооста дале4е от брега,4е аз веднъж уж бях легнала на дале4е и съм заспала и като се събудих и водата беш? по4ти до нас.И няма плитко,ами директно от глезените пропадаш до кръста и след 2 кра4ки до рамената.Страхотен е океана не отри4ам,вели4ествен,но за плаж предпо4итам морето.Като си ходихме до Бг с мъжът ми и аз го карам през ноща да пипне водата първия ден,беш? дъждовно,а той не,накрая като пипна,не можа да повярва,4е е толкова топла водата.

в 5ч ставах да си слагам виброцил
как си сега?Надявам се Алекс да е по добре вече

Ти да не си отскочила и към Уелс 
идва ми да се гръмна. На Боби баща му и брат му също
нали онзи ден Алекс беше там а вчера дядо му го гледа след обяд ,че ние ходихме да вадиме паспорт на Симона та се изпозаразихме всички. Аз не успях да се оправя днес и се наложи Боби да се прибере от работа. Щом стана от леглото и повръщам
та от сутринта не съм ставала въобще и вече откачам.
Препоръчани теми