Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 123
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Мики от около 3 месеца го отлепих леглото от стената,защото много ледена ми се виждаше,но определено спи много по спокойно в голямото легло.а дунапрените по принцип са дълги,колкото леглото,но аз ъсм ги сгънала на 3,защото като тръгне да пада е то4но там до главата.Стискам палци Алекс да оздравява ве4е Hug

# 76
Мики от около 3 месеца го отлепих леглото от стената,защото много ледена ми се виждаше,но определено спи много по спокойно в голямото легло.а дунапрените по принцип са дълги,колкото леглото,но аз ъсм ги сгънала на 3,защото като тръгне да пада е то4но там до главата.Стискам палци Алекс да оздравява ве4е Hug
Мерси Hug и аз се надявам да се оправи бързо. Стената и при нас е студена и съм заклещила между нея и леглото матрачето от бебешкото му легло ама много кофти изглежда и ме дразни, та след като се преместиме ние в другата стая ще обърна леглото . Сега са едно под друго а после ще ги сложа под ъгъл така че от едната страна ще му е празно а от другата ще е стълбата а стена ще има само при главата ,но нали има табла така ,че ще е по добре, но каква преграда ще му слагаме от свободната страна не ми е ясно.

# 77
Знам,4е ве4е ставам досадна Mr. Green,днес много писах,ама пак да питам ние хубаво обсъдихме яденето,ами дайте да обсъдим и те4ностите, :mrgreen:4е като 4увам,4е щерката на Зори пие по 2л вода и се замислих,4е Дани пие около 1л общо те4ности на ден(вода,мляко,сок и др) и си мисля дали не е малко.Преди малко пишка в едно бяло гърне за първи път и ми направи впе4етление,4е урината му е жълта,а не прозра4на Rolling EyesДали да не пробвам да му увели4а те4ностите newsm78,сок може и да пие с литри,но аз гледам да го ограни4авам,за да не свиква само на сок4ета.И друго да питам,за да преценя по колко памперса сменяте на ден,аз около 4 или 5 средно пълни,само сутрешния е препълнен,от тях 1 или 2 мръсни.Дали е нормално се 4удя или пък е малко newsm78 и това е когато не го слагам на гърне.Споделете моля ви се как е при вас Hug

# 78
Зоуи ,ако ти си досадна незнам аз какво да кажа  Blush днес прекалих наистина. Алекс незнам и литър на ден дали пие  newsm78 може би по половин някъде да излиза ама то и аз съм така на мен половин литър ми е за 2-3 дни. Иначе сок и вода горе долу наравно пие. Памперси сменям средно около 4 на ден  и са си пълни. Напоследък забелязвам ,че нощтното пишкане е понамалил почти празен му го сменям сутрин.

# 79
  • София
Довечера ще ви прочета, че нямам време . Но видях, че коментирате Детските градини.
Аз трябва да регистрирам и детето на кумата  Rolling Eyes Дано се справя. Как беше сайта newsm78

А и не ми стана ясно сега за ясла ли да ги регистрираме или за детска Blush Извинявайте за тъпия въпрос , ама нищо не разбирам Confused

# 80
  • София, център
ketito нашите деца освен за ОДЗ, за нищо друго не можеш за ги запишеш по електронен път!

В яслите записването все още си е на хартия, както беше до сега навсякъде! За това Мария може да отиде на ясла когато и да е... тя е записана ,когато е била на 3 месеца и като стана септември 2007 и аз отидох и казах,  че няма да почваме, че искам от март...и така! Сега ще видим колко ме е разбрала и как ще стане!

Вече сме и с to, [/b] [/color] поне привечер бяхме, сега отивам да я проверя... Знаете ли к`во направи това моето диване...то е ясно че му е зле, ама чак пък такива номера - всмуква си бузките навътре и ги хапе със все сила и накрая плюеше кървави лиги... това ще да са зъби с вирус... егати номера...

чаоооооооооооо

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 22:24 от adiland

# 81
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в темичката преди да е свършила. Два дни не бях влизала във форума и не мога да ви насмогна. Оставих мъжа ми да приспива Габи, пък аз дойдох с Преско в хола, докато заспи, че да ви изчета. Sunglasses
Разгледах снимките на Ивка и Никола. Много са сладки.
Мики, надявам се, да се оправи Алекс вече. Hug Ели и Мими също. Hug
За яденето:
Сутрин-попара с мляко (4 сухара), корн флейкс, 2 сандвича със сирене и кашкавал, от този сорт.
Към 10 плод
Обяд-супа със сухар или от нашата манджа
Следобед-кремче/ плод/бисквити
Вечер-шопска салата и от нашето пак.
Мляко не пие от много време.
Вода пие много (литър и половина някъде), сок от цитруси, чай, чисто прясно/кисело мляко не ще. Въобще много работи не ще, нови неща трудно опитва. Сякаш млечните продукти му са малко. Thinking Десерт не давам. Плодовете ги яде час преди или 2 часа след ядене в повечето случаи. Гледам да не меся манджите на едно ядене.
За гърнето-никакъв напредък. Дори успя да го счупи преди да е седнал на него. И аз ще го пробвам като се стопли, но нощният му памперс е много пълен все още.
Спи сам, в хола, в сгъваема кошара,в повечето случаи непробудно и завит до сутринта. Понякога се събужда и го взимаме при нас. Голямо въртене пада. Crazy
За сутиените-85 С, но сега с диетата и фитнеса май и С ще ми е много. Rolling Eyes
Така, в телеграфен стил, ама да не забравя нещо, пък и още колко теми имам да обиколя... ooooh!
Дейзи, направо ме изумява щерка ти, честно. Crazy Да е жива и здрава. Heart Eyes

# 82
Зои, благодаря за снимките.
Калаза, и ваште са много хубави. ДедКолю ви е много готин Simple Smile

аз леглото си го представях около 30 см дунапрен на пода, и до него още едно парче 15 см. а после като спре да пада, да ги сложа един върху друг, 45 см ще стане. ако ми пречат през деня, ще мога да ги пренасям лесно и да освобождавам място в стаята, или да ги изправям до стената някакси... глупости пиша... или да ми сковат някаква рамка и отгоре с един дунапрен... с по-малки размери от стандартните. а второто къде ще го слагаме изобщо не знам ... ужас.

Пътуването ми до Англия... беше един микс от емоции. Кайо и баща му този път ужасно ми липсваха, и само си търсех разни английски обяснения за лошото си настроение. почти през цялото време не можах да спя, следователно не ми се ходеше никъде, не ми се правеше нищо... много зле се държах със себе си. вместо да се наспя и да си почина...
ударих му една шопинг терапия (за първи път през живота си!) Накупих на Калоян много дрехи. прибрах се с 25 кг дрехи повече, от колкото тези, с които заминах Mr. Green
малък хитър съвет за пътуващите. Купих си 3 вакумиращи торби (от тези, които с прахосмукачка се вакумират). Продават ги в Euroland по 7 лв. Благодарение на тях успях да натъпча 18 кг дрехи в ръчния си багаж,който е с доста ограничени размери Joy

Иначе времето беше страхотно, 5-10 С. Почти не валя. Разбира се , беше ми много интересно да виждам разни неща, за които съм преподавала толкова време.

Най-много обаче ме впечатли океана! Беше невероятно вълнуващо преживяване. Такова могъщество и сила! Джапах 2 часа във водата, радвах се като малко дете. Огромни вълни, кипяща мощ. Гледах приливи, отливи. Беше страхотно. Няма нищо общо с морето. А казаха, че било много тихо и спокойно тези дни... не мога да си представя при буря как е....

Снимах малко, защото бях тъжна през повечето време , а и се оказа, че Калоян все пак е успял да ми счупи статива. Само го разнасях насам натам с мен, а как тежи.... само фотоапаратът ми е 4 кг, и статива още толкова... Слънцето залязваше към 3.30 - 4, така че повечето снимки са нощни и размазани. като успея да ги прегледам, ще пусна линк.

Между другото... преди около 2 месеца се наложи да водим Кайо на много лекари. Абсолютно всички ми се накараха много защо съм го държала още с памперс. аз обяснявах, че е само за навън, те пък ми обясняваха колко било вредно за тестисите и сигурна ли съм, че искам да остана без внуци.
за момиченцата сигурно не е проблем, но аз се притесних. гледам на ден повече от 2 памперса да не ползваме (един през нощта, и един за разходка и следобеден сън). През останалото време сме: Мама буе понони кайо няма пиш, нямаааа, НЯЯямммааааа... А Пиш! хаххааха...
и така.... рев, зор, ама искам внуци Simple Smile

# 83
вие може да пишете често, ама аз пък дълго. извинявайте, Simple Smile

# 84
Eeeeee Кали ,страхотен разказа  Crazy то човек да се обърка каво да ти каже  Rolling Eyes . Жалко ,че ти е било мъчно и това се е отразило на настроението и най вече на количеството снимки  Confused нали знаеш как умираме тука да разглеждаме и колкото повече толкова по добре  Wink. Виж това за шопинг терапията ми хареса /по моята част е  Wink/ и  идеята за вакумиращите торби ми идва точно на време ,тази седмица ще си купя, благодаря  Hug. А със този океан ми взе акъла ,сега вече как ще дочакам снимките незнам  CrazyС памперсите ме вкара в притеснения ама сега само да мине разстройството и след градина го оставям по гащи.

уфф,да ви кажа и мен ме тръшна вируса  Tired колко ми е лошо немога с думи да ви опиша ,затова и не спя. Легнах в 11 и се започна едно гадене едни болки -кошмар  Sick ставах повръщах пак легнах ,първите 5 мин. добре и после пак същата история . Сега не смея да легна  ooooh! че още ведъж ако се повтори сигурно вече директно ще припадна и свят ми се вие едвам до банята се замъкнах преди малко. Леле сега си давам сметка какво му е било онази нощт на Алекс  Tired горкото ми детенце, сега на всичкото отгоре съм и зверски притеснена да не сме заразили Мони и баба ми ,че е просто ужасно.

Ади ,дано мине леко при вас и бързо да оздравявате  Hug Преди да си легне Алекс съм го гушнала и чета тука ,а той гледа снимката на Мими и ме пита- Мамо кой това ? а аз съм се зачела и въобще не му отговарям ,той пак -мамо кой това? аз си викам сега ще си дочета и ще се обясняваме за снимките ,а той по едно време  сам си отговаря -Мими ,била се !!!/т.е. Мими ,разбира се/ Joy много беше смешен .

Цеци и на вас пожелавам бързо да се оправяте и леко да мине ,че е ад вече с тези болести, то бива бива ама тази година много ни дойде, не се издържа вече.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 03:12 от miki3

# 85
Стана 5.20 а аз още не съм лягала  Tired толкова ми е лошо и най тъпото е ,че не преминава, пих няколко пъти от натриевия цитрат и малко облекчава /за около половин час/ ама опитам ли се да легна  положението става страшно  Sick
Как ще издържа утре цял ден с децата не ми е ясно  Tired

Разнищих целия форум тази нощт  Mr. Green

# 86
Добро утро
Мики , надявам се да те е отпуснала и вече да спиш.
 Милото ми дете точи едни сополки , иначе е жизнена , снощи вдигна лека Т.Тъпча всички с витамини и осцилококцинум , но май се нареждаме всички
Ели и баба и кашляха  цяла нощ  , (тя бабата си кашля перманентно) и вече три месеца не мога да се наспя , защото ако Ели се буди три пъти на нощ , баба и  кашля през час , става по 5 пъти блъска врати , светва лампи с гръм и трясък и аз подскачам на всяко нейно ставане . На всичкото отгоре се маже с някакви ракии , и всичко това в стаята на детето:crazyeyes: #Crazy #CrazyСнощи я изхващахме като се маже и и направихме забележка , а тя взе , че отвори прозореца , а детето беше вир вода ooooh! Овикахме я едно хубаво и цяла нощ нито тя , нито аз сме спали. Нещо си мрънкаше , че щяла да си ходи , защото само ходим по нея и мрънкаме за щяло и нещяло , но то нейното не се трае. Вече не знам кое е по-добре , но определено не е работа  още един човек да ти се мотка в двустаен апартамент.Ако е гледачка - ще си тръгне като се приберем , но така и не мога да си представя цял ден детето ми да е с чужд човек.А и ще ми изяжда заплатата.Другия вариант е  -   newsm78 newsm78 newsm78.....май няма такъв Rolling Eyes. Ще стискам зъби и ще се прескачам с бабата още известно време. Мъжа ми и той се ядосва , но не взема отношение , а е негова баба.А аз като подивея ме обявяват за неблагодарна

Извинявайте , че ви натоварих от сутринта , но вече не се побирам в кожата си Sad
Лек ден на всички Hug

# 87
Днес никакви ви няма Rolling Eyes
Калина това с дунапрените и на мен първона4алната идея ми беше направо да ги разпъна на земята и там да спи Дани,но в последствие се отказах.А аз 4естно да си призная предпо4итам морето пред океана и страшно много ми липсва.Първо,4е океана е ледено студен дори и през лятото и силно се у4удвам,4е си джапала януари месец CrazyАз лятото едвам си потапям глезените и ми замръзва мозъка.А това с приливите и отливите е гадни4ко,защото трябва да гледаш да лягаш дооооста дале4е от брега,4е аз веднъж уж бях легнала на дале4е и съм заспала и като се събудих и водата беш? по4ти до нас.И няма плитко,ами директно от глезените пропадаш до кръста и след 2 кра4ки до рамената.Страхотен е океана не отри4ам,вели4ествен,но за плаж предпо4итам морето.Като си ходихме до Бг с мъжът ми и аз го карам през ноща да пипне водата първия ден,беш? дъждовно,а той не,накрая като пипна,не можа да повярва,4е е толкова топла водата.
Мики стискам палци днес да си по добре и да не заразите Мони.
Кетито как е бебето?
Дейзи,Мила 4акам да се от4етете Joy

# 88
Привет! Hug

И аз почти неспах тази нощ  Confused носът ми беше ужасно запушен,неможех да дишам направо  ooooh! в 5ч ставах да си слагам виброцил  Whistling
Мики,много лошо с този вирус  Sad как си сега?Надявам се Алекс да е по добре вече  Praynig Hug
Снимките на Ивка и Никола са мнооого хубави! Hug
Кали,представям си колко ти е било мъчно за Кайо  Rolling Eyes Хем си отишла да поразтовариш,хем сърцето ти е свито....
Давай снимките да ги видим  Hug Ти да не си отскочила и към Уелс  Wink

На всички болнички бързо оздравяване! Hug Hug Hug

# 89
Здравейте ,вече и Симона е болна  Tired идва ми да се гръмна. На Боби баща му и брат му също  ooooh! нали онзи ден Алекс беше там а вчера дядо му го гледа след обяд ,че ние ходихме да вадиме паспорт на Симона та се изпозаразихме всички. Аз не успях да се оправя днес и се наложи Боби да се прибере от работа. Щом стана от леглото и повръщам  Sick та от сутринта не съм ставала въобще и вече откачам.
Алекс е по добре ,явно е тежък вируса ,но минава за 2 дена.

На всички болнички бързо оздравяване и много се пазате ,че съобщиха по новините ,че вече е обявена грипна епидемия  Sad

Общи условия

Активация на акаунт