Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 124
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Започна се значи и този грип...
На всички бързо оздравяване пожелавам. Моята Галя вчера нещо и беше дрезгав гласа и я оставихме 2 дни вйъщи , че да не лепне и нещо от градината, ама като че ли отмина.
Кали и аз искам в Лондон Sadама няма да е скоро Confused
Кате Н къде се губите , не съм ви виждала, нито чувала отдавна. Свекиказа , че днес ви засякла и каз,че Габито била страхотна красавица Hug И катя е много впечатлена от срещата, сега повтаря : "Ей Песко, како пайш?"

# 91
Привет,
Много, много оотдавна не съм писала, но горе-долу редовно ви чета Simple Smile
Първо да пожелая бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig
Малко сега за Бобата, ако искате да ви разкажа - много ми е добро детенцето, продължавам да твърдя със всеки изминал ден, все по-лесно става и по-приятно, някои може да помнят в началото какъв дзвер беше  Mr. Green Сега вече си е човече, страшно много говори, от няколко месеца вече и с дълги изречения, лафове много също пуска и само се хилим - най-пресния, вчера играе с една мишка и там нещо си тутоли и по едно време: "Мишкааа, и аз съм човек" Simple Smile щях да падна от смях, къде го е чул това не знам, пак някоя реклама сигурно Simple Smile Но вече си прави рзлика и съвсем на място си казва - вече, пак, още, сега после, след малко, веено (т.е. верно) и подобни, познава числата от 0 до 10 и знае и буквите на всичките му близки хора (10-ина някъде)
Ето малко снимки от две коледни партита, на които го водих, т.е. са от преди месец. Понякога много ме яд, че нямаме камера да го снимам в екшън, но са ни обещали на заем Simple Smile
Края на септември ходихме до испания в Салоу и Барселона, мога и от там да ви дам снимки, ама са много Simple Smile На мамите, дето се чудят дали да си зимат децата на почивка, да знаете страхотно е Simple Smile те децата дали усещат, че ние сме по-спокойни и не под напрежение, не знам, но много хубаво си ни беше тримата заедно и в нито един момент не съжалих, че го взехме (преди да заминем всеки ни обясняваше, че сме луди да ходим с дете, че няма да си починем и прочее), ми така де, който има деца да си гледа Simple Smile
Иначе аз все още си кърмя сутрин и вечер (и рядко и някое нощно има), като чета вашите деца колко ядат, Бобата това за 2 дни ще яде и пак ще остане Simple Smile въпреки че и той има такива периоди де  Stop Но и той си върви по-дребен, не знам колко е висок, но днес сутринта беше 10 800  Confused Боби на връх коледа се разболя и 3 седмици почти се влачи със сополи и подуто гърло и нищо не ядеше, накрая колкото и да не исках пи АБ  Sad Сега трябва много да го пазя да не повтори, ама как не знам, особено както явно нова вълна се задава Sad
Уф, досадих, ма нали отдавна не съм писала, дано ме извините Simple Smile

# 92
Tweety , радвам се ,че се появи  Hug и естествено ,че искаме снимки от екскурзията ви ,направо ги пускай  Hug
Боби много е пораснал не съм го виждала повече от година сигурно и направо си е голямо човече ,ама по погледа му личи ,че е кротко и спокойно дете. Вие затова сте изкарали добре с него  Heart Eyes ама да видиш моя дивак какво прави ще ти се отще и почивка и чудо  Crazy въпреки това с с децата заминаваме сега ама уговорката е ,че майка ми ще ги гледа всички дни без петък та така се навивам ама иначе  Naughty
Алекс вече е добре ,акал е днес само веднъж и не е повръщал. Аз също съм малко по добре въпреки ,че незнам като стана от леглото как ще е ,обаче Симона сега е в най гадната фаза защото тя освен нашия вирус си беше с хрема и то сериозна та сега едва гледа горката а и Т вдигна ,но за сега не е висока. Вируса е много тежък ,но поне бързо преминава.

# 93
Лелее Мики и Мони ли се разболя  Sad егати гадния вирус.......Добре,че Алекс се подобрява  Hug
Аз пък цял ден се чудя как да си отпуша носа  ooooh! слагам капки,спрейове и нищо  Whistling

Tweety,много е сладък Бобата  Hug Пускай и другите снимки да разглеждаме  Grinning

# 94
Оздравявайте всички, моля ви!
Джеси, не знам какви капки пробваш, но има едни капки-изтребител. НЯма пропуск и са много меки, защото са с масло.
МУКОНАЗАЛ
Мики, тъкмо се бях понавила за второ, и като прочетох как си описваш състоянието... разкандардисах се. аз карах 3 месеца така.  Sad

Туити, и аз искам снимки, тази порция много ми хареса. Браво на юнака за буквите.

...... силно се у4удвам,4е си джапала януари месец Crazy Аз лятото едвам си потапям глезените и ми замръзва мозъка.А това с приливите и отливите е гадни4ко,защото трябва да гледаш да лягаш дооооста дале4е от брега,4е аз веднъж уж бях легнала на дале4е и съм заспала и като се събудих и водата беш? по4ти до нас.

Много точно си го описала Joy и аз умрях от студ, особено като задуха приливния вятър. иначе бях толкова развълнувана, че не ми попречи. аз си бях с обувки чорапи и дънки, не съм се пекла Wink
всъщност не я бях планирала тази разходка, но ... както казваш... докато се усетиш, и водата придошла с има-няма 50 м....
всъщност снимах една вълна, обаче с широкоъгълен обектив, а с него губиш реална представа колко си далече от обекта, и се окоаза, че изобщо не съм далече от вълната. направих 1-2 еленски скока, но ... уви... настигна ме... и тъй като вече бях мокра, реших поне да си направя кефа и изчаках да дойде още вода. но не бях единствената. няколко кученца също си подскачаха... Joy та така се сдобих със снимки от гледна точка от океана към брега. много съм луда.

беше много смешно как ми се хвалеха, че това било един страхотен курорт и колко невероятно топла била водата през лятото. в горещи лета (разбирай въздух до 28-30) можела да стигне дори до 18 градуса !!! аз се оцъклих и казах, че под 25 не влизам... 25 на водата.... решиха, че съм извънземно, според мен  hahaha

Ооо... имам да се похваля... сега на приспиване кайо ми каза:
Мама... бича мама... бича мама ...  кайо гуши мама (обича, за първи път го казва... бяха едни прегръдки, целувки)
мож еби е продължение на сериала от преди няколко дни, когато след баня легна, вдигна си едното краче и каза:
Мама, цуни дупа!
 Mr. Green

# 95
Кали ,айде стига де ,не се разкандардисвай хубаво е 2 деца само незнам ти с тази работа където си нон стоп какво ще правиш ,но щом си се навила значи си измислила варянт ,а и до колкото съм забелязала си доста организиран човек а то това е достатъчно  HugАз като се знам каква съм блейка и нервачка щом кретам ..... Crazy

Аз преди малко имах същото изживяване с Алекс /днес явно им е някакъв сантиментален ден на разбойниците  Joy/ Heart Eyes, легнала съм да го приспивам ама съм се обърнала с гръб и чета нещо на компютъра а той казва ,, мамо ,бичам,, а аз с надежда да го чуя още веднъж за по сигурно  Grinning го питам ,,какво каза,, а той,, бичам мама,, Много е мило намачках го като поничка Crazy . На мен за трети път ми го казва ама рядко се случва де. Само помня ,че първия път си записах датата в дневника му .

# 96
  • София
Привет и от мен! Hug

Стискам палци за всички болнички бързо да оздравяват! Hug
Мики,ама ваш'то наистина на нищо не прилича ooooh!,милата,дано бързо се оправите Heart Eyes
Туити,много се радвам,че се появи Hug,айде пиши по-често!Бобата много е пораснал,голямо сладурче!
Ивка и тя е станала едно русо ангелче! Hug
Калаза и Ники е много готин Hug,и как помага на дядо си на село Mr. Green,а зимните снимки от Щастливеца ли са?
Кали,много е размазващо наистина,когато казват "обичам те!" И Дани от време на време ми стопля душата.Като го попитам "Обичаш ли мама?" -мълчи,а когато най-неочаквам, изведнъж го изстрелва.И вече съвсем ми разпали любопитството с тези снимки на океански вълни Grinning,нямам търпение да ги пуснеш!
Айде лекичка,милички!Цунки на всички!

# 97
много е гот, а? от най-обичания мъж да го чуеш...

Иначе аз на бебетата съм им хванала цаката... отивам на работа да си почина, таткото е супер активен във всичко, бавачката е строй се преброй се...
Проблемът е, че бременността няма кой да ми я изкара.... раждането все ще го преживея,и 3 пъти ако трябва, но тия 9 месеца са .......

# 98
  • София
Ей за първи път не мога да ви изчета ooooh! како пък се разписахте  Laughing

мики ти пък ме разби Shocked Я се спрете с тия болести. Радвам се че Алексчо се оправя, хайде и вие със Симонка Heart Eyes

kalina na kayo   Joy и аз не съм фен на бременноста. Всъщност не виждам нищо хубаво  в нея Thinking Но исках второ детенце и по-бъро да мине.

Зоуй Heart Eyes Мерси, че питаш. Ами не знам дали е добре, защото днес имах малко слуз с кървави нишки но превръзката Confused сега имам белезникаво течение. Много ми е притеснено. По принцип съм в петък на лекар, но ще отида утре Rolling Eyes стискайте палци. Сигурно утре ще се разбере и дали има нужда от серклаж Cry

# 99
кети!!! милата! дано не се наложи серклаж и да е наред всичко. сестра ми и при двете си бременности все я плашеха, и тя имаше кървене, но си износи добре и роди прекрасни дечица, нямаше серклажи и проблеми.
голямо гуш

# 100
Кетито, успех утре. Дано не се наложи серклаж.
Джеси, има едни хапчета за хрема - Клариназе се казват - открих ги преди 10 години от тогава не знам какво е запушен нос или гадните капки. Много приятно. Пият се на 12 часа и са 10 броя. Тоест една хрема си изкарват без проблем. Не се пият ако получаваш лесно кървене от носа и страничния ефект е, че пресушавайки всички лигавици и съответно ти пресъхва и устата, но за мен това е  плюс, защото мога с дни да не сетя да пия вода, което е доста зле за бъбреците... иначе аз капки не понасям и това решение ми е супер.

# 101
Привет ,

Аз незнам защо днес се заблудих , че ще е топло и се облякох като за първа пролет  и като излязох от входа coldНа работа е топло , но лед малко ще пристигнат колегите ми пушачи ( пушачките да извиняват , и аз съм БИВШ пушач , което ме прави по-върл непушач)и започва едно къдене и отваряне на прозореца и накрая нито топло , нито е проветрено.
Тази нощ бабето и Ели спаха по-спокойно , но вчера ги натъпках със всевъзможни витамини , колдрекси ( за бабата) и осцилококцинуми (за Ели). Кой кого гледа у дома не е ясно , но се оправят. Само дето тази сутрин Ели се събуди със едни гадни гурели  , но и за тях имам капки от предишния вирус , който беше съпроводен със сълзене , преминаващо в гурели.

МИКИ ,  КАЛИ , наистина е много сладко да чуеш от малкото същество такива мили думи, аз всяка вечер казвах на Ели че я обичкам , и тя от известно време  на заспиване си повтаря: " Мама бичка Ели , Ели  .бичка мама , мама бичка тати ... тати бичка Ели..... и така докато заспи.Сутрин ни целува по бузките (това е най - нежната целувка на света)  love001.... доста е любвеобилна  и дори малко ми става тъжно , когато понякога откаже да ни прегърне или целуне Cry , но то детето си има своите настроения и е напълно нормално понякога да не и е до мен.
Офффффф , пак ви напълних главите , но гледам да напиша всичко на един път , че после нямам време да влизам във форума
чао и целувки от мен  love001

# 102
Добро утро, милички!!!

Вчера дребния за първи път спа в яслите, не мога да ви опиша колко притеснено ми беше, като се има в предвид че все на цица заспива, как успя възпитателката да го приспи незнам. Аз като пощурял кон кръстосвах коридора и го слушах как жално плачка "мамааааааааааа, мамоооооооооооо" ужас ви казвам...бях на косъм да нахълтам вътре и да си го взема...ей затова ми казаха днес по обед да не ходя, а направо да си го взема в 4. Вчера като си го взех не можех да си го нагушкам!!!

Мойто диваненце хич не говори, от време на време повтаря след мен някоя думичка, но изречения - не...караме си го на жестове с "ЪЪъъъъъъъъъъ"

ketito стискам палци всичко да е наред!!!

всички болнички да оздравяват бързичко!!!

цунки

# 103
  • Sofia
Уфффффффффф, пак болни ...  Cry Мики, на вас пък много вече ви дойде ...  Sick
ketito, дано всичко е наред с бебето, ама защо пък чак серклаж? Не е ли много крайна мярка това?
Аз бремеността ще я преживея, раждането също бих го преглътнала, периодът след това обаче  Sick Sick Sick . Не знам как ще се навия за второ, а мъжа ми вече иска, ама аз се ослушвам  Embarassed . Все си казвам, че просто Вико е бил/е трудно бебе/дете и се надявам, че този път, живот и здраве, може пък и на мен да ми се падне някоя спяща и ядяща девойка  Mr. Green
Мацки, от снощи реших да отказваме бибата  ooooh! . Казах му на Вико, че Кумчо Вълчо (или Муньо Туньо както той му казва  Joy Joy Joy) я е взел, за да я даде на едно бебе, понеже той вече е голям. Не беше толкова страшна тази нощ - заспа без бибата, обаче се събуди към 4.30 и пак започна да си я иска - устисках де, не му я дадох и той се пули в тъмнината около час и накрая заспа. Ама аз сега съм на работааааааааааааа  Tired .... Ще видим днес баба му как ще го приспива на обяд  newsm78 .
Мила нещо се губи, дано всичко да е наред и с тях  Praynig
Ger4o, ти в колко ставаш сутрин  Mr. Green?

# 104
Привет мацки!

Оффф толкова е гаден този период - само грипове, болести и студове, незнам как ще издържиме още 2 месеца. А този грип Соломоновите острови много ме плаши. Бързо вси4ки да се оправят!  Praynig

Нели  Hug стикаме палци вси4ко да ОК!!!  Praynig Аз съм сигурна  Simple Smile!

Е Мики  Cry оф много кофти, много гаден тоя вирус, но слава богу 4е минава за 2 дни !! Измъ4ихте се значи Sad

Разгледах всички снимки - Ивак е като ангел4е а Никола е страхотен с палав поглед

Туити  Hug радвам се писа, многоооооооо е сладък Боби и колко е пораснал!!! Страхотни о4и има  Heart Eyes Пускай снимки от екскурзията Simple Smile А за пътуването с деца съм абсолютно съгласна с теб! Първо 4е ве4е са големи и разбират вси4ко , второ 4е се разноообразяват. Но може би само на близки разстояния с кола или самолет. Не си представям как ще издържат 7-8 часов полет. Аз сега нещо много се за4удих дали да взимаме Анна-Мария в Ню Йорк, все пак полета най ме стряска как ще го издържи  newsm78

Кали  Hug пускай снимки на океана, аз също съм фен на океана - такава мощ и сила притежава! Особено ако има големи вълни е невероятно просто, но само да му се наслаждаваш гледайки го  Wink 4е мен така ме обръщала една вълна....

Мен пък бременноста не ме плаши, бих я издържала, но раждането и възстановителния период......

Общи условия

Активация на акаунт