Телетъбис

• 41 900
  • 263
  •   1
Отговори
# 90
 в какъв смисъл не се отварят?
линковете, които SASH е дала или след като свалиш филмчетата, не се отварят?

# 91
И аз имах подобен проблемОтварям и пускам да се теглят.Като се изтеглят не мога да намеря къде са се запаметили.Пусках ги и трите наведнъж,обаче.
Сега ги дърам едно по едно и няма проблем Peace

# 92
Ami izob6to ne mogat da mi se otvoriat i da tragnat da se svaliat... Cry

# 93
Огромни благодарности за сериите на бг!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
виждаш ли скрипта с числата, които трябва да въведеш преди да те допусне до сваляне?
ако ги пишеш и те пуска, но не тръгва да се сваля, може да имаш ограничения някакви на комп-а или интернета
нямам идея защо не става при теб
аз ги свалих и наистина едно по едно, защото първия път пуснах двете на веднъж и второто така и не се записа никъде на комп-а
...
все още не съм ги подкарала заради кодеците, друг има ли същия проблем?

# 95
виждаш ли скрипта с числата, които трябва да въведеш преди да те допусне до сваляне?
ако ги пишеш и те пуска, но не тръгва да се сваля, може да имаш ограничения някакви на комп-а или интернета
нямам идея защо не става при теб
аз ги свалих и наистина едно по едно, защото първия път пуснах двете на веднъж и второто така и не се записа никъде на комп-а
...
все още не съм ги подкарала заради кодеците, друг има ли същия проблем?
Аз онзи ден си инсталирах кодеците,иначе и на мен не ми се запаметиха първият път.

# 96

за втория линк ми пише , че файла не е намерен  Confused
Първия тегля в момента - Много благодаря !
Ще качиш ли пак втория , сигурно му е изтекло времето... Hug

# 97
Ето,тя го даде пак второто!

# 98
  • София
Аз имам сигурно 4 или 5 видеокасети, които съм записвала за дъщеря ми, когато беше малка. Беше полудяла по тях. Даже когато заминавахме на море, пак оставяхме на запис. В началото записвах само по един път филмче, което излъчва едно от Тъбитата за да пестя място на касетите, но после забелязах, че малката почна да проявява интерес повече към самите филмчета, а не към Тъбитата и пак почнах всичко да записвам, че ме караше да ги пускам пак и пак. Касетите са в окаяно състояние, защото ги изгледаха към 6-7 деца и не по веднъж, както се сещате Wink Но все нещо може да се гледа. Аз, обаче, въобще не разбирам, как се качват сериите. И ми хрумна идея да дам касетите да ми ги запишат на DVD, а после мога да дам на някого касетите да качи филмчетата Peace
Сега видях темата, затова не писах по-рано Simple Smile Пишете, ако искате, да се разберем за касетите. Само да ги запиша първо.

# 99
SASH   bouquet   bouquet

veshti4ka и аз и Ванко ще чакаме с нетърпение  Peace

# 100
veshti4ka,да,ще чакаме с нетърпеие!
Може да ползваш същият сайт на който и SASH качва  Peace

# 101
  • София
Вие намерете някого на кого да дам касетите, след като ги запиша, че не умея да качвам  Wink

# 102
Вие намерете някого на кого да дам касетите, след като ги запиша, че не умея да качвам  Wink
Утре ще поразпитам тук-там.

# 103
Ех, че хубава тема. Ще сваля тези, и ще чакам с нетърпение следващите!  Peace

# 104
Огромни благодарности на SASH за сериите на български!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт