Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво споделя един от участниците във форума за процеса на осиновяване на дете?
Какви са мненията на участниците относно изискванията за произход на осиновителите?
Какви са препоръките за осиновителите, които чакат дълго време за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво споделя един от участниците във форума за процеса на осиновяване на дете?
-
Какви са мненията на участниците относно изискванията за произход на осиновителите?
-
Какви са препоръките за осиновителите, които чакат дълго време за дете?
-
Какво е основното съдържание на дискусията във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
но страхотно симпатични !!! Дори и бели и синеоки или с лек мургав тен и красиви черни очи и т.н. Но самата истина разбери че е в самото невероятно чувство много по силно от влюбването от пръв поглед между тебе и самото дете. Ето поради точно това чувство осиновихме моята скъпа сестричка която вчера навърши 9 години а аз самата съм на 27, но нашата душевна връзка е направо безгранична !!! Още в самото начало когато сестра ми беше преместена в групата на Дом майка и дете в който работех и разбрах че тя е по специална от останалите деца, които също ми бяха много мили. Костваше ми малко време да разбера че няма да мога да преживея раздяла с нея и когато един ден дойде директорката и каза да я преоблека защото се очакват кандидат осиновители и ми презля, изпитах ужас при мисълта че скоро може да си иде, то бяха сълзи, страх, претиснения, но за наш късмет така и не дойдоха. И защото майка ми споделяше чувствата ми (тя също работи и до ден днешен в Дом майка и дете) и така се решихме на следващата стъпка................... и така ние си се радваме вече 8 години на нашето малко слънчице и тя е моя гордост и радост и подкрепа на майка.