Януари вече си отива , в коремчетата точка ИМА !!!! (21.01 - 27.01)

• 13 305
  • 430
  •   1
Отговори
# 105
  • Видин
Добро утро и успешен ден от мен!
Честито на новите мами   bouquet
Ето малко снимчици - утре като си вземеме ДВД на компа с интернет ще кача и още
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212379

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:11 от amanita

# 106
добро утрооо
ех че хубава булка е тази наща Аманитка.браво миличка-винаги да се уважавате,обичате и обожавате Hug  bouquet
Ком  Heart Eyes
а аз да ви кажа вчера си седя и ми е едно готино и не ми е студено-а то закакво било заради вашите  Hug
обичкам ви ама сега ви оставям че глад мори добитъка.отивам да плющя Mr. Green

# 107
Добър ден и от мен момичета, ден изпълнен с положителни емоции пожелавам  bouquet
бульовче да ти кажа аз съм много доволна от Oview последните 2 месеца съм с тях, всичко е доста отчетливо, а и миналата седмица ходих на доктор та засякъх овулацията и с тестове и с доктора , правилно са си отчели.

# 108
  • Бургас
Хриси, предполагам говориш за  Петкова Thinking Тя наистина гледа на 3Д, но не е подходящ избор за Касиди, а просто за бременни момичета, които искат да разберат пола на бебето, защото освен пола нищо друго не може да ти каже Rolling Eyes Беше наплашила сестра ми, че ще роди в 8-мия месец заради калцирана плацента и не знам още какви проблеми, а сестра ми преноси 5 дни  Laughing Както и да е, де, не е специалист за проблеми с цикъла. Божеееееее, как ми се иска да не бях ставала справочник за доктори Sad
Аманита, страхотни сте  bouquet
На всички, които ме прегръщат от сутринта, изпращам една голяяяяяяяяяяма целувка Heart Eyes

# 109
Аманита - много сте сладки!    bouquet

# 110
Голди , Петрва се казва, но аз съм си доволна от нея Rolling Eyes
От всеки доктор има и доволни и недоволни Hug
Не казва само пола, мен ме гледа доста обстойно и ми каза доста работи, тя откри че не е наред бебето и т. н.
Аз лично съм разочарована от гадните доктори в Бургас, толкова са корумпирани и цинични, че ми се  Sick от тях, два пъти раждах в Бургас и отношението беше по- зле и от колкото към циганките #Cussing out, това е друга тема но като се сетя и направо ми иде да ги  #2gunfire #2gunfire всичките Лазарова, Георгиев, Китипов, Ковачева ох и от други съм си патила но тези са  Sick #2gunfire

# 111
Имаме ли новини от Никита?
Дано при нея всичко е ОК! Praynig

Сега видях, че е на линия - пиши ни Ники!

# 112
Здравейте мацки Hug
Чак сега можах малко да се оттърся от работата и да си пиша с вас. С това годишно приключване ще се побъркам doh, ще си почина като дойде 31,03,08 newsm47 .
Пожелавам тази седмица само  EFP да виждам.

Кас, аз ако бях нямаше да търпя тази докторка. Вярно е че и като няма друга алтернатива е кофти тръпка, ама.....важното е да ти се обърне специално внимание и да ти се кажат окуражителни думи, каквито аз получих от моя доки (който утре ще посетя). Дано намериш готин и пекан лекар.

# 113
  • Бургас
Да, Хриси, Петрова беше; грешката е моя Embarassed Пак казвам - едно е да следиш бременност и съвсем друго да се занимаваш със стерилитет; двете нямат нищо общо Naughty Но през последните две години достатъчно им правих разбор.
Ники, мина ли операцията?
Момичета, пак да питам някой знае ли нещо за Франси; не съм я засичала от доста време и се тревожа Confused

# 114
  • v. turnovo
Здравейте ,момичета! При мен нещата се пооправят- вече ми спадна отока,остава и със синините да се преборя.Конците ще ми ги махат в четвъртък и тогава ще слагам хубавите зъбки и ще стана мацка BlushМъжа ми вече и той е по-добре и се надявам вече само хубави неща да ни се случват.Благодаря ви ,че ми стискахте палци и мислихте за мен Hug  :bouquet
По- късно може пак да пиша,че малко ми забива компютъра

# 115
Аманита - много сте сладки!   bouquet
И хубави и щастливи...!Бъдете винаги така,както на този хубав ден! kiss
Много се радвам за малкото Даре на SLADKA MAMA! Grinning Всичко ще се нареди полека-лека и скоро ще стане голяяма мома! Hug

# 116
Привет и от мен! Да ви хвърля малко яснота за мен! Снощи като се прибрах от работа и познайте, оползотворих купеният тест newsm45, оказа се отрицателен, незная вече какво да правя, мойта леля ме побърква, днес  е 44 ден, поставя си нови рекорди newsm45, продължавам да нямам никакви симптоми newsm45

# 117
Какво да те посъветвам,ssissi -освен да запазваш час за доктор. Thinking
И много,ама много ти стискам палци и ти желая да има точка. Praynig Praynig Praynig

# 118
Какво да те посъветвам,ssissi -освен да запазваш час за доктор. Thinking
И много,ама много ти стискам палци и ти желая да има точка. Praynig Praynig Praynig
Praynig Peace

# 119
, още малко потърпи и пак тест или доки направо, ох това е ужасно ем закъснява ем  EFP.
 Hug Hug Hug Hug

Аз се заклевам тържествено пред вас че няма да си правя тест поне до 5 ден след закъснение ако има такова Praynig Praynig Praynig вия сте ми свидетели а ако го наруша ви позволявам да ме  bash bash #Sniper  341uu newsm66 newsm66 bambam

Общи условия

Активация на акаунт