LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 817
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Бургас
мерси, Алекс1    bouquet

само че се оказа друго. като кликнах на този сайт и ми излезна заглавната страница на ларедут с някакъв код -20 евро  за 60 евро покупка, -40 за 120 евро и аз си помислих,че това е лиснка,ама не можех да добавям в кошницата и затворих страницата като НЕ записах кода 59... Rolling Eyes нещо си ... та май се прецаках. мога ли някъде да го видя отново?

пробвай да се върнеш назад с   BACK  бутона  Peace

# 1 156
Back не важи - затворен прозорец, освен в history-то да пробвам  Rolling Eyes
и така не става - КАРЪК на деня/за сега, освен ако някой няма решение на проблема ми/

лека

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 01:43 от ilb

# 1 157
  • Пловдив
как мислите , дали и другата сряда ще има пак по-големи намаления ?  newsm78
и да има ,то почти нищо неостана  Twisted Evil
много харчливи  мами има Embarassed Hug  bouquet

# 1 158
Ако някоя мама от Стара Загора, живееща на ул.Иван Вазов чака поръчка - в централна поща в има една непотърсена още (информацията е от вчера следобед)  Simple Smile

# 1 159
Ако някоя мама от Стара Загора, живееща на ул.Иван Вазов чака поръчка - в централна поща в има една непотърсена още (информацията е от вчера следобед)  Simple Smile
Аз имам 3 поръчки, ама съм на друга улица  #Cussing out

# 1 160
Някой полу4ил ли е нещо старо от декември и на4алото на януари
МАЙ ПАК НЕЩ #2gunfireО НИ ОТСВИРИХА

# 1 161
  • In transit
Някой полу4ил ли е нещо старо от декември и на4алото на януари
МАЙ ПАК НЕЩ #2gunfireО НИ ОТСВИРИХА

дала съм им срок до 01.02 да ги намерят. След това минаваме към втора фаза медиите и Меглена Кунева. Моля ви ако някой получи колет през това време да съобщи своевременно, може и на лични да ми пише.

# 1 162
  • София
дала съм им срок до 01.02 да ги намерят. След това минаваме към втора фаза медиите и Меглена Кунева. Моля ви ако някой получи колет през това време да съобщи своевременно, може и на лични да ми пише.
Жалбата тогава ли ще пускаш или вече си я пуснала?

# 1 163
Здравейте момичета,

за първи път пуснах поръчка на 18.01, но има един проблем при подаване на адреса си съм забравила да запиша номера на апартамента, иначе всичко друго е точно... Дали може да има проблем при доставката? Извинявайте, ако въпроса е задаван вече и благодаря предварително за помощта

# 1 164
  • София
Здравейте момичета,

за първи път пуснах поръчка на 18.01, но има един проблем при подаване на адреса си съм забравила да запиша номера на апартамента, иначе всичко друго е точно... Дали може да има проблем при доставката? Извинявайте, ако въпроса е задаван вече и благодаря предварително за помощта
Според мен проблем може да има при известието да го оставят във входа и да се загуби, иначе предполагам, че няма да има проблеми ако отидеш в пощата или митница да си го търсиш и е там де  Laughing

# 1 165
  • In transit
Жалбата тогава ли ще пускаш или вече си я пуснала?

вчера я пуснах и им дадох срок до една седмица да си размърдат трътките и да изровят колетите.

# 1 166
как мислите , дали и другата сряда ще има пак по-големи намаления ?  newsm78
и да има ,то почти нищо неостана  Twisted Evil
много харчливи  мами има Embarassed Hug  bouquet

Така както нищо не остана, така всяка седмица при ново намаление пускат едни такива супер евтинки нещица дето те гложди да си поръчаш (вчера съм пуснала, уж пак за последно!, три жилетки за по две евро бройката) Laughing и понеже не можеш да пуснеш само тях почваш да пълниш ли пълниш и докато се усетиш си заформяш една кошничка за 50 евро Mr. Green и така до следващия път  Mr. Green 

# 1 167
  • София
Здравейте   bouquet
Интересува ме от дали си отговарят на номерата, ако на някой са пристигнали ??
евтините кецове - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5509521& … ue&ksource=-1
евтините сандалки - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6613373& … ue&ksource=-1
 Peace

# 1 168
Stefoni, напълно съгласна съм с теб, даже смятам че това си е болестно състояние, вид наркомания, не знам дали има лекарствени препарати срещу него, луда работа еййййй, хем страшни суми профукахме, хем не се спираме  Joy

# 1 169
  • Sofia
Незнам дали е болестно състояние,но като направих рекапитулация намаленията само в Редута са ми коствали -600лв.Мъж ми каза,че или ще ме набие,или ще ме изгони Confused

Общи условия

Активация на акаунт