LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 527
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 195
Благодарности, ГериНико! Simple Smile

# 196
Абе, хора, спрете се, вЕрно на чат заприлича тази тема! Абсурд е човек да попадне на нещо интересно като информация за продуктите или кодове. Първите 5-6 страници са само със "запис"...

Peace

# 197
  • Пловдив
Илиана мерси за отговора, а какво ще рече с един номер назад?

Тези сандалки WB си ги беше поръчвала - вземи си 1 номер по-големи, отколкото носиш - така каза тя  Peace

# 198
Илиана мерси за отговора, а какво ще рече с един номер назад?

Някой ги беше получил  каза, че трябва да се взмат едн номер по-големи.
Май wb беше, питай  нея  Peace

# 199
Ето страничка с кодове на английски. дано помогнат: http://www.myvouchercodes.co.uk/discounts/laredoute.co.uk

Кодовете от английския ла редут (laredute.co.uk) дали важат за френския? Не би трябвало според мен.

Здравейте получих си поръчката от 4.01, но съм се надценила, взела съм 42, а ми трябвха 40, така че ако някой ги хареса...
Продавам ги за 25 лв, не са носени, номер 42.
http://www.laredoute.fr/vente-corsaire-femme-on-n-est-pas-des-an … e&pagesize=16

Кажи повече за тези дънки. Аз ще ги поръчвам довечера. Но се колебая между 36 и 38. Аз иначе нося дънки 28-29 номер по нашата номерация, не ми е ясно каква е връзката точно. Цветът отговаря ли на показания? Еластични ли са? Ако може снимка да пуснеш и отзад? Благодаря!  Hug

Според мен си вземи 36, но са доста твърди.

Поръчах и вече продадох един чифт 40ти р-р, бяха ми огромни.. В продавалника съм сложила размерите и реални снимки. Сега чакам с нова поръчка 36ти. Дънки нося 28ми р-р. Лично на мен ми харесват, плътни са, естествено че са твърди, платът е дънков.

# 200
  • In transit
Някой да има наблюдения за тези блузки лот 3 броя са

Много им се чудя, малко се притеснявам да не ми теснеят в бюста, щото са от детската номерация.
Ето линк към тях: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7416768& … ue&ksource=-1

# 201
Здравейте,тъй като досега не съм се включвала тук..как бих могла да се присъединя и аз? Grinning.Харесах си някои неща,виждам че тук си поръчвате заедно...ще бъда благодарна ако ме въведете в нещата!Благодаря предварително!  bouquet

Добре дошла Hug

Първа страница на темата е предназначена за "новодошлите" - прочети, преди да питаш Peace

# 202
...

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 18:05 от ryan

# 203

А имаш ли възможност да пуснеш реални снимки?  Praynig

# 204
  • Враца

За тези става въпрос. Нося 36 номер, кой да си поръчам?

37 Peace

# 205
  • София
Тези дали си отговарят на номера?  newsm78 Знам, че доста хора ги поръчаха...

# 206
  • Варна

А има ли някой поръчвал и получил този сутиен? Интересува ме отговаря ли си на номера. Знам че като цяло ги поръчвате плюс 15 за обиколката, но може за този да не е така. Embarassed

# 207
Тези дали си отговарят на номера?  newsm78 Знам, че доста хора ги поръчаха...

Моми4ета , моля ви 4етете темите назад, щом имате инфо  зна4и има отговори темата наистина е една боза от записи и въпроси, които имат отдавна отговори
Истина е 4е е трудно да се 4ете назад , но след като ве4е имате инфо 4е нещото е обсъждано хубаво е да си направите трудът и вие
Това ве4е не е тема, а е спамо 4ат тема

# 208
  • София

37 Peace

Наистина по-добре си вземи 37 за да не ти стърчат пръстите отпред.....аз нося 37, но ги поръчах 38 и са ми кажи-речи добре /едната нещо ми е леко по-широка от другата.....съмнява ме да не е пробвана  Thinking /

# 209
  • Враца

37 Peace

и аз това се чудех но се сетих за това че лява ръка и дясна, както ляв и десен крак не са едни и същи  newsm78 не помнех каква беше причината  но учителя по биология това обясняваше  Joy Joy Joy

иначе пръстите трудничко ще ти стърчат..или поне моите само малко се показват(само педикюра)..но все пак крака ми е и по - широк и ми се струва че при по - малък размер изобщо няма да ги обуя

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 17:03 от wb

Общи условия

Активация на акаунт