LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 064
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 375
  • Попово
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5043549& … ue&ksource=-1
дами дайте отзив, стават ли тези балеринки за по-широк крак или са плитки... отговарят ли на номер, аз нося точно 38

# 376
На някой да му се случвало да забравят да му изпратят потвърдителен мейл франсетата newsm78
Вчера направих поръчка и досега ни мейл ни кост. А статуса на поръчката е En preparation.

Извинявам се, че си побутвам  въпроса! Дали трябва да им пиша нещо?
Аз последните 4-5 поръчки въобще не получавам мейл. Едната вече я получих от 20.12. Статуса ми е En preparation и получавам смс от банката за изтеглена сума, така че предполагам нямаш проблем с поръчката  Sunglasses
 Peace

iga,
Моля те кажи ми, като не получаваш мейл, поръчките ти седят ли в "Suivi de commande"?

# 377
  • In transit
 До всички, които чакат пратки от ноември и декември!

Смятам да напиша мейл до Български пощи във връзка с пълната анархия която цари там и пълното безхаберие на служителите му. За целта моля всички, които не са си получили колетите от ноември и декември да ми пратят на лични имената си ( имената, с които са регистрирали акаунта от който чакат пратка) и адрес за да започна един здрав тормоз, като смятам и до Еврокомисара по защита интересите на потребителите да стигна, ако не си размърдат задните части да издирят и изпратят колетите ни.

# 378
Здравейте!
Моля,някоя от вас ,ако е поръчвала долен чаршаф с ластик да сподели впечатления и изобщо какво ви е мнението за спалното бельо!
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-en-flanelle-uni.aspx?p … e&pagesize=16
Не ме интересува специално този,а по принцип дали сте доволни!Благодаря ви

# 379
Zdraveite momi4eta !6te puska li nqkoq ot vas pora4ka skoro da si vklu4q i az?

В Ларедут се пускат индивидуални поръчки. Прочети първа страница Peace

Мога ли да помоля някоя мама от Варна ако пуска да ми пише на лични да се включа и аз  Praynig
Благодаря!   bouquet

# 380
  • София
Много моля, ако някой е минаваш през процедурата с поръчката през факса, да ми пише на лични и да ми помогне, че май това ми предстой  Praynig

# 381
  • София
На някой да му се случвало да забравят да му изпратят потвърдителен мейл франсетата newsm78
Вчера направих поръчка и досега ни мейл ни кост. А статуса на поръчката е En preparation.

Извинявам се, че си побутвам  въпроса! Дали трябва да им пиша нещо?
Аз последните 4-5 поръчки въобще не получавам мейл. Едната вече я получих от 20.12. Статуса ми е En preparation и получавам смс от банката за изтеглена сума, така че предполагам нямаш проблем с поръчката  Sunglasses
 Peace

iga,
Моля те кажи ми, като не получаваш мейл, поръчките ти седят ли в "Suivi de commande"?
Да, седят в "Suivi de commande". Пише  En preparation и A domicile
 Peace

# 382
Здравейте,
На мейла ми с който имам потвърждение на поръчката, но нямам списък на нещата, дадох "replay" и ги попитах дали всъщност съм поръчала и защо нямам списък?
Ето отговора, но на френски. Много моля за превод. Аз им писах на английски, но ......
Най ме е страх, че съм поръчала нещата няколко пъти ....

Cher Client,

L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.

Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

Merci de votre confiance.

A bientôt ...

P.S : Si votre demande concerne un dossier déjà en cours, merci de nous rappeler dans votre message tous les éléments concernant ce dossier.    
     Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr    

# 383
До всички, които чакат пратки от ноември и декември!

Смятам да напиша мейл до Български пощи във връзка с пълната анархия която цари там и пълното безхаберие на служителите му. За целта моля всички, които не са си получили колетите от ноември и декември да ми пратят на лични имената си ( имената, с които са регистрирали акаунта от който чакат пратка) и адрес за да започна един здрав тормоз, като смятам и до Еврокомисара по защита интересите на потребителите да стигна, ако не си размърдат задните части да издирят и изпратят колетите ни.

АЗ СЪМ ЗА
СЛЕД ОБЕД ЩЕ ТИ ПИША СЕГА ИМАМ РАБОТА

# 384
jufy, доколкото разбирам нямаш поръчка, защо обаче не разбрах.

# 385
  • Пловдив
Ми тези чанти...само раничката беше 2-3 евро, иначе като кликнеш на куфара, той беше по-скъп значително. Апропо, има ли някой ,който да си го е поръчал и получил ?
аз поръчах само раничката.за 5 лева е разкошна.

# 386
  • София
Здравейте, днес направих за първи път поръчка. Някой може ли да ми каже дали върху сумата от 159 евро ще ми сложат някакво мито и колко ще е то?

# 387
Нямаш мито в ЕС.  Peace

# 388
# 389
  • София
Здравейте, днес направих за първи път поръчка. Някой може ли да ми каже дали върху сумата от 159 евро ще ми сложат някакво мито и колко ще е то?

Няма да ти начисляват мито, нали сме в ЕС вече. Даже до скоро (поне до септември със сигурност) французите не се бяха усетили и връщаха ДДС.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт