LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 054
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 360
Мацки,от три дни се ровя и не мога да открия едни пътни чанти. Като куфари бяха по-скоро, за около 2-3Е. Ако някоя от вас попадне на тях да свирка. Кошницата ми е пълна и само за тях чакам да пусна поръчка.
Аз си мисля, че е това : http://www.laredoute.fr/vente-voyagez-leger.aspx?productid=32408 … e&pagesize=16

# 361
  • Sofia
Това е цената за раничката

# 362
Ейй,ама с тия кодове с тия подаръци как ме изкушавате да направя пак поръчка.  Mr. Green То аз нали съм начинаеща и още не съм пускала за подарък,но стават ли изобщо за нещо тия подаръци?  newsm78 Аз харесах гримовете,формите за кекс,ношничката и халата...Абе доста неща...И сега се колебая...  ooooh!

# 363
аууууууууууу,много сте бързи  bouquet
Точно това търсех,но мислех, че цената от 2.49 е и за двете  Embarassed

# 364
  • Варна
Там си е масата. Неработещият линк е за офертата за 15 евро. Как се бяха излъгали да я пуснат по толкова, а сега е 25 и нещо.

# 365
аууууууууууу,много сте бързи  bouquet
Точно това търсех,но мислех, че цената от 2.49 е и за двете  Embarassed
Плюс това сега се сещам, че куфара все дава, че ще го има след 12 седмици.....тъй че можеш да се откажеш.

# 366
jufy, а в Suivi De Commande какво ти е състоянието на поръчките.

Ами точно това е, че ги няма!!!!
Вчера направих нови три поръчки. Имам три мейла. Два от тях са точно, както на предните ми поръчки. Копирам ги тук с огромна молба, ако може някой да ми преведе какво точно пише.
Третия мейл е с описание на поръчката и в "Suivi De Commande" фигурира също тази поръчка, а другите две отново липсват!
Ето мейла :
LA REDOUTE
Roubaix, le 21/01/2008

Votre commande du 21/01/2008

Bonjour MME Shumareva YANA,        

Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 21/01/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services.                                                                                                                                                Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pour en savoir plus sur la livraison de vos colis, йtape par йtape, consultez le suivi de commande sur laredoute.fr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merci de votre confiance.

Julie Areski, Responsable relation client du site http://www.laredoute.fr .

# 367
Щом ги няма, значи не си ги поръчала..
Нещо да не си объркала в стъпките? Прие ли ти картата накрая? Някакъв особен (червен) надпис, докато поръчваше?
В кошницата стоят ли?
Общо взето нищо не казват с този мейл  Rolling Eyes

# 368
На някой да му се случвало да забравят да му изпратят потвърдителен мейл франсетата newsm78
Вчера направих поръчка и досега ни мейл ни кост. А статуса на поръчката е En preparation.

Извинявам се, че си побутвам  въпроса! Дали трябва да им пиша нещо?

# 369
Има ли a domicile?
Ако има, значи няма страшно, че нямаш мейл.

# 370
  • София
На някой да му се случвало да забравят да му изпратят потвърдителен мейл франсетата newsm78
Вчера направих поръчка и досега ни мейл ни кост. А статуса на поръчката е En preparation.

Извинявам се, че си побутвам  въпроса! Дали трябва да им пиша нещо?
Аз последните 4-5 поръчки въобще не получавам мейл. Едната вече я получих от 20.12. Статуса ми е En preparation и получавам смс от банката за изтеглена сума, така че предполагам нямаш проблем с поръчката  Sunglasses
 Peace

# 371
Да има. Ох, благодаря! Отдъхнах си! Доскоро се борих с Ягодката и направо ми се изправи косата,.

# 372
Здравейте, сега говорих с на4алник склад международни пратки
Бойка Цветкова
каза 4е нямало ве4е 4ували от ноември , иска номера на колетите за да провери
Ако искате да дам тел да звънне всяка от вас поотделно с номер на колет, аз все още нямам от ларедут такъв даден

Ох, пак имам надежда, все пак ако са тръгнали края на ноември от Франция + стачката, най-вероятно са пристигнали декември. Та всъщност чувалите да са декемврийски... Praynig

# 373
Zdraveite momi4eta !6te puska li nqkoq ot vas pora4ka skoro da si vklu4q i az?

# 374
Zdraveite momi4eta !6te puska li nqkoq ot vas pora4ka skoro da si vklu4q i az?

В Ларедут се пускат индивидуални поръчки. Прочети първа страница Peace

Общи условия

Активация на акаунт