LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 010
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, сега говорих с на4алник склад международни пратки
Бойка Цветкова
каза 4е нямало ве4е 4ували от ноември , иска номера на колетите за да провери
Ако искате да дам тел да звънне всяка от вас поотделно с номер на колет, аз все още нямам от ларедут такъв даден
Лошо  Sick
А аз вече 3 пъти пиша на Ларедут и никой не ми отговаря, на вас поне ви пращат дежурното, че писмото ви е заведено под някакъв номер. Не знам какво да правя, чакам от 22.11.  и от 06.12.  newsm78
 Peace

# 346
  • София, Хаджи Димитър
Днес получих тези обувки

По сладки са отколкото се надявах- препоръчвам ви ги. Изкуствена кожа са (ама за тия пари...)
Отговарят си на номера - нося 38 и са ми точно.
[/quote]
Ох и аз ги чакам в поръчката от 07,01 и вече нямам търпение.Дано дойдат тази седмица.

# 347
  • София
Може ли някоя от вас, която има готов текст на френски за неполучена пратка да го постне  Praynig
Уж го бях запазила, но не го намирам
Благодаря  предварително  bouquet
 Peace

# 348
  • София
Може ли някоя от вас, която има готов текст на френски за неполучена пратка да го постне  Praynig
Уж го бях запазила, но не го намирам
Благодаря  предварително  bouquet
 Peace
Cher service clientele,      

Le .........2007 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:122454556. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?      

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr ......      

и на български
На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :.....902382491824. Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?      

Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....      
 Този текс е от Не тази вечер Жозефина, за което съм и много благодарна   bouquet

# 349
Здравейте, моля ви, тези които са купували маратонки на адидас да ми кажат дали си отговарят на номерата, става въпрос за дамски и мъжки модели?

п.п. Може и за детските  Simple Smile
Един номер по-голямо трябва да се взима от Адидас, това за мъжките и женските, за детските не знам.

Извинявай, че пак питам, но като взимаме да бъдат един номер по-големи от обувките по принцип или от маратонките?

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 09:32 от Toni4ka

# 350
Днес получих тези обувки

По сладки са отколкото се надявах- препоръчвам ви ги. Изкуствена кожа са (ама за тия пари...)
Ох и аз ги чакам в поръчката от 07,01 и вече нямам търпение.Дано дойдат тази седмица.
[/quote]

Може ли линк към тези обувки!
Ако може и за масичката за игра и преди известно време тук се пущаше линк на една дънкова пола Simple Smile

# 351
  • София
Ако може и за масичката за игра и преди известно време тук се пущаше линк на една дънкова пола Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … e&pagesize=16 масата.

# 352
Днес получих тези обувки

[/quote]

Ех бе хорааааа...
Към обувките линкът е самата снимка..
А за масичката за игра - е само на предната страница
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … e&pagesize=16

Ми пък Sad То хубаво да не пишем едно и също постоянно, ама как да стане  Rolling Eyes

# 353
  • София
Снимката е линк. Като минеш над снимката и стане ръчичка значи е линк.  Peace

# 354
...
сандалите
масичката

# 355
Мацки,от три дни се ровя и не мога да открия едни пътни чанти. Като куфари бяха по-скоро, за около 2-3Е. Ако някоя от вас попадне на тях да свирка. Кошницата ми е пълна и само за тях чакам да пусна поръчка.

# 356
Ми тези чанти...само раничката беше 2-3 евро, иначе като кликнеш на куфара, той беше по-скъп значително. Апропо, има ли някой ,който да си го е поръчал и получил ?

# 357
Мацки,от три дни се ровя и не мога да открия едни пътни чанти. Като куфари бяха по-скоро, за около 2-3Е. Ако някоя от вас попадне на тях да свирка. Кошницата ми е пълна и само за тях чакам да пусна поръчка.
Да не са тези?

# 358

sèche cheveux- продукти за суха коса
HIVER

Мерси за обощението, само да поправя, че sèche cheveux = сешоар!

# 359

Пробвайте пак да отворите линка - при мен работи и масата е налична - 25,79 евро Hug

Общи условия

Активация на акаунт