LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 861
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, искам да ви попитам за размерите на някои дрехи - предимно жилетки, но и при някои блузи ги забелязвам.
Таблицата е доста детайлна когато става дума за конкретен номер - 34 или 36 или който и да е друг, но не знам къде да се вместя при тази номерация: 34/36 последвана от 38/40 и т.н. По принцип съм доста слаба нагоре (гр.об. 86см) и с ханш 92см. От всички блузи поръчвам 36-ти номер, но с тези "двойни номерации" би трябвало да съм 36/38, а такъв няма...
Има ли някой с подобни размери да ми каже какво поръчва - ориентировъчно, а когато направя такава поръчка и дай-боже скоро след това пристигне Simple Smile ще съм наясно.
Благодаря ви предварително!

Аз съм с твоите размери. Ханш - 90 см, талия - 67 см. гръдната ми е по-голяма само /не бее, не се хваля  Mr. Green/. За панталони взимам твърдо р-р 36. Блузите - ако са пуловери, потници или от разтегателни материи 34-36 ми е идеално. За ризи и сака - твърдо 38.

# 331
Много ти благодаря, Алекс1!

Значи смело да поръчвам 34/36 Simple Smile И аз така предположих, защото следващата номерация 38/40 ми се видя огромна за моите "скромни" размери. Чуденката ми идваше заради това, че специално жилетките (дългите като манто) се обличат като връхни и май трябва да са малко по-големички, но без проба няма да мине.
Мерси отново!!!!!!!!!!!!!!!!

# 332
Много ти благодаря, Алекс1!

Значи смело да поръчвам 34/36 Simple Smile И аз така предположих, защото следващата номерация 38/40 ми се видя огромна за моите "скромни" размери. Чуденката ми идваше заради това, че специално жилетките (дългите като манто) се обличат като връхни и май трябва да са малко по-големички, но без проба няма да мине.
Мерси отново!!!!!!!!!!!!!!!!

Утре мога да ти премеря жилетка 34/36 и 38/40. Но има предвид, че се разтягат доста и много зависи от това, как искаш да ти стои.

# 333
  • В една Дупка.
...
Votre message vient d'etre envoye  a notre Service Relation client, nous traiterons celui - ci dans les plus brefs details.
Un numero de  dossier relatif a cette demande vous a ete attribue :\=========\
Gardet  - le precieusement , il nous permettra d'en assurer le suivi=
Notre reponse vous parviendra a l'adresse suivante: \имеила ми)

Моля, ако може някой да ми го преведе? Praynig
В общи линии: препращат съобщението ти към 'Връзки с клиенти', дали са ти номер (пази го), с който при тях ще се идентифицира ситуацията и ще ти изпратят отговор на мейла...
Благодаря ти  bouquet

# 334
Привет. Попаднах на един френски сайт с доставка до БГ - http://www.t-a-o.com. Някой знае ли колко е доставката и въобще поръчвали ли сте от там? Има доста симпатични дрешки и на перфектни цени.  Пускам питането тук за да не отварям нова тема.

# 335
  • В света на мечтите
Привет. Попаднах на един френски сайт с доставка до БГ - http://www.t-a-o.com. Някой знае ли колко е доставката и въобще поръчвали ли сте от там? Има доста симпатични дрешки и на перфектни цени.  Пускам питането тук за да не отварям нова тема.

след като почнах да се регистрирах /не стигнах до край, просто за проба/ ми излезе това

La Poste livre aussi à l'étranger
 Délai de livraison : 3 jours ouvrés
 Frais de livraison :  18 ?

от тук съда че доставката до БГ е 18 Е, но меже и да греша

# 336
madnez , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162993.480;topicseen виж в тази тема, сайта го има в анкетата, така че предполагам е обсъждан и в темата

# 337
  • varna
досега май никой не е писал за тоя сайт Thinking обаче май го имаше на една варненска съфорумка в подписа нещо такова се сещам,мисля че няма да е много доставката Peace

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 01:59 от tina77

# 338
  • varna
днеска бях на варненската митница-колети имаше пристигнали ама ларедутски не забелязах,освен 3 ама те си стоят от няколко дни-около по 5-6 килограмови са,та който чака да тича Peace
аз чакам една поръчка от 23.12 и май почва,м да се притеснявам вече-че и е бая обемна Rolling Eyes
а за януарската с намалените неща незнам кога да е чакам, нея сигорно февруари-дано да  й стигне месеца че е малко къс Laughing

# 339
Още кодове:

boite de maquillage- кутия за грим
75906

Une nappe VENIZEO 180 x 140 avec serviettes assorties- Покривка за маса VENIZEO 180 x 140 със салфетки
40797
40800
41114

TRENCH NOIR:
43982 38/40
43664 42/44
43737 46/48
43745 50/52
43753 54/56

plaid café
39985
39977

PARKA noir
taille 42/44 : 69973
taille 46/48 : 69981
taille 50/52 : 70203
taille 54/56 : 70211

безплатна доставка
64084
39195
64092
39195

lampe noire- Черна лампа
39950
39969

sac à main esprit seventies
44024

NAPPE SECRET DE STYLE
74403

ensemble détente gris
28258

sèche cheveux- сешоар  Simple Smile
HIVER

NAPPE- покривка
74411

Une veste couleur beige
68853

Un ensemble sac et foulard gratuit
39691

plat à cake + 2 ramequins à partir de 40 euros d'achat- форма за кекс + 2 формички

43109

Сакове
sac marron en croute de cuir et le foulard assorti
sac en croûte de cuir de couleur marron foncé
dimensions : 32 cm x 9,5 cm x 18 cm
foulard satiné en 100 % polyester de couleur beige/blanc et marron
dimensions : 50 cm x 50 cm
39691

Повечето кодове след време няма да са валидни.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:10 от Анонимен

# 340
Момичета, искам да ви попитам за размерите на някои дрехи - предимно жилетки, но и при някои блузи ги забелязвам.
Таблицата е доста детайлна когато става дума за конкретен номер - 34 или 36 или който и да е друг, но не знам къде да се вместя при тази номерация: 34/36 последвана от 38/40 и т.н. По принцип съм доста слаба нагоре (гр.об. 86см) и с ханш 92см. От всички блузи поръчвам 36-ти номер, но с тези "двойни номерации" би трябвало да съм 36/38, а такъв няма...
Има ли някой с подобни размери да ми каже какво поръчва - ориентировъчно, а когато направя такава поръчка и дай-боже скоро след това пристигне Simple Smile ще съм наясно.
Благодаря ви предварително!

И аз да потвърдя вместо запис, че с подобни размери досега винаги съм поръчвала 34/36.

# 341
  • на пистата
дайте някой код за безплатна  Praynig
п.с намерих си

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 08:08 от nameika

# 342
Супер сте момичета! Благодаря и на Алекс1 и на Тони!
Ето за този бонбон ми беше питането:
И ако снощи в 2 през ноща имаше малки номера, то тази сутрин вече са свършили. Абе, тези хора не спят ли  Mr. Green

Между другото - темичката не просто е супер, ами е дъ бест:) Поздравления за всички положили толкова труд да опишат позването на сайта на Ла Редут - нещата са описани перфектно! Всичко е ясно, подробно и полезно!!!!!!! А момичетата от форума са страшно отзивчиви и съдействащи!!!!
Но все ми се струва, че на първа страница трябва да се постави и една голяма червена удивителна, която предупреждава:
Внимание! Влизате в място, което е пазароактивно и заразява от раз!
Пазете се! Падащи цени и жени с пълни кошници без спирачки  Laughing
Успешен нов ден на всички!

# 343
Аз да споделя, че успях да си поръчам прословутата масичка, явно вече ги имат в наличност.

# 344
Здравейте, сега говорих с на4алник склад международни пратки
Бойка Цветкова
каза 4е нямало ве4е 4ували от ноември , иска номера на колетите за да провери
Ако искате да дам тел да звънне всяка от вас поотделно с номер на колет, аз все още нямам от ларедут такъв даден

Общи условия

Активация на акаунт