LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 097
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, сега пробвах да си направя още един акаунт и не става ... пише ми, че вече имам един направен :/ ... това какво значи ... че, ако искам още един, трябва да го направя от друг комютър ли ?  Thinking

# 541
Момичета, сега пробвах да си направя още един акаунт и не става ... пише ми, че вече имам един направен :/ ... това какво значи ... че, ако искам още един, трябва да го направя от друг комютър ли ?  Thinking

Трябва да е от друг e-mail, аз лично си промених и една буква в името, защото при първия опит (само с различен мейл) ми прехвърли всичко от първия акаунт на втория  Peace

# 542
  • София,
Здравейте момичета, някой може ли да разясни въпросът с тези кодове, защото се оказва, че съм доста пристрастена от това пазаруване имам 6 поръчки които чакам! Нямам идея как се ползват кодовете!!!!
Чак днес влезнах в темата, хич не се бях сещала до сега!!!!!! А е толкова полезна!
То си личи де, вече 100 неща питах днес!

Като дойде нещо ще се похваля - надявам се скоро!

Hug  Hug  Hug

# 543
А някой дали е срещал подобна пола, че от тази няма номера като за мен -заради горната част ми хареса, че корема още не ми се е прибрал на 100 %.

link - http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-un-look-en-plus.aspx?produ … e&pagesize=16

# 544
А някой дали е срещал подобна пола, че от тази няма номера като за мен -заради горната част ми хареса, че корема още не ми се е прибрал на 100 %.

Аз я поръчах за щерката на 13.01. като дойде мога да ти пиша, но кога е въпросът, на който бг митници трябва да дадат отговор

# 545
  • под шипковия храст
ORHIDEA аз я имам. носих я точно след раждането. коланът е еластичен и може да се коригира талията като се разкопчават копчетата.

# 546
# 547
Имам и аз един въпрос за първата си поръчка. Уж мина успешно снощи, вече пратката е със статус "en préparation", стоките са с фактурирани цени, обаче се оказа, че никакви пари не са изтеглени от картата. Четох за някакви блокирани плащания из последните теми, но не знам къде да прочета по-подробно за това и дали изобщо моят случай би могъл да е такъв. Някаква насока да ми дадете?
Имало е случаи парите да бъдат изтеглени доста по-късно, веднъж даже почти при пристигането ,ако не се лъжа Rolling Eyes
Това звучи добре, мерси Simple Smile! А ако става въпрос за блокирано плащане, аз как ще разбера? Мейл ли ми праща някой или аз трябва да питам в банката?

# 548

Трябва да е от друг e-mail, аз лично си промених и една буква в името, защото при първия опит (само с различен мейл) ми прехвърли всичко от първия акаунт на втория  Peace

От различен e-mail е и точно за това и аз се чудя защо не става ... много странна работа  Thinking
Аз обаче се сетих нещо друго ... може ли от този акаунт, който си имам, утре да си пусна поръчка с половината неща, а след това ... на другия ден примерно, друга поръчка с другата половина от нещата ? Simple Smile Simple Smile

# 549

Това звучи добре, мерси Simple Smile! А ако става въпрос за блокирано плащане, аз как ще разбера? Мейл ли ми праща някой или аз трябва да питам в банката?

Ако имаш интернет банкиране, там се вижда, че сумата е блокирана  Peace Иначе, доколкото знам, на банкомат ти показва, че сумата е налична, но не можеш да я ползваш  Peace

От различен e-mail е и точно за това и аз се чудя защо не става ... много странна работа  Thinking
Аз обаче се сетих нещо друго ... може ли от този акаунт, който си имам, утре да си пусна поръчка с половината неща, а след това ... на другия ден примерно, друга поръчка с другата половина от нещата ? Simple Smile Simple Smile[/b][/color]

Можеш  Peace

# 550
Имам и аз един въпрос за първата си поръчка. Уж мина успешно снощи, вече пратката е със статус "en préparation", стоките са с фактурирани цени, обаче се оказа, че никакви пари не са изтеглени от картата. Четох за някакви блокирани плащания из последните теми, но не знам къде да прочета по-подробно за това и дали изобщо моят случай би могъл да е такъв. Някаква насока да ми дадете?
Имало е случаи парите да бъдат изтеглени доста по-късно, веднъж даже почти при пристигането ,ако не се лъжа Rolling Eyes
Следи си сметката и ще разбереш. На мен винаги на момента са ми дърпали парите, но  има и различни случаи.

# 551
  • Варна
моля някой да ми покаже поне един пример за prix verts (без значение от коя категория)  Praynig поне от любопитство, защото уловката за това намаление от 20 евро +безплатна доставка
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4830e3756c65736432  
не включва вече намалени стоки, prix mini и. т.н., а само въпросните prix verts
т.е. иначе дава само безплатна доставка, без -20 евро
мисля, че съм срещала такива, но явно са по-малко от prix mini и определено много по-малко от вече намалените! Simple Smile предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 23:19 от Teia_zah

# 552
ORHIDEA аз я имам. носих я точно след раждането. коланът е еластичен и може да се коригира талията като се разкопчават копчетата.

Ох, ама като съм висока 180-яд ме е, че чак сега я видях! Banghead А дали има надежда пак да пуснат пълна номерация-дори и на по-висока цена?

# 553
Здравейте  bouquet
И аз за първи път поръчах и сега чакам поръчка от 10.01. Дано да дойде скоро  Praynig

А има ли някъде където може да се види само новата колекция без намалените стоки. Питам по специално за бебешкото  newsm78

# 554
ВечеПетя   bouquet  bouquet  bouquet

така ще направя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт