LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 062
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Аз обаче се сетих нещо друго ... може ли от този акаунт, който си имам, утре да си пусна поръчка с половината неща, а след това ... на другия ден примерно, друга поръчка с другата половина от нещата ? Simple Smile Simple Smile[/b][/color]

Не е нужно да чакаш в един ден съм пускала 2 поръчки и няма проблеми! Peace

# 556
# 557
  • Sofia
моля някой да ми покаже поне един пример за prix verts (без значение от коя категория)  Praynig поне от любопитство, защото уловката за това намаление от 20 евро +безплатна доставка
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4830e3756c65736432  
не включва вече намалени стоки, prix mini и. т.н., а само въпросните prix verts
т.е. иначе дава само безплатна доставка, без -20 евро
мисля, че съм срещала такива, но явно са по-малко от prix mini и определено много по-малко от вече намалените! Simple Smile предварително благодаря   bouquet
Това са зелени цени.Вчера мернах такава, но не помня какво беше.Цената е написана със зелено и си пише prix verts .

# 558
ето един код и от мен - 59935 - за безплатна доставка

# 559

Еееее, браво-и сега ако не ме изгонят от къщи!!!! Освен да си направим клуб на изгонените ларедутки!!! Joy

# 560
  • София,
Момичета не знам дали знаете, но някои банкомати дават следната справка:
ПОСЛЕДНИ ПЕТ ТРАНЗАКЦИИ- от там можете да си видите кога са ви изтеглени парите и дали всичко е ОК!

На УниКредит Булбанк са такива банкоматите!
Други услуги - ПОСЛЕДНИ ПЕТ ТРАНЗАКЦИИ
Доста е полезно, според моите бележки, парите са изтеглени от картата почти мигновенно след като съм направила поръчката!

Лека Нощ

# 561
Можеш да пускаш и по няколко поръчки на ден
само пари да има  Joy

# 562
ORHIDEA аз я имам. носих я точно след раждането. коланът е еластичен и може да се коригира талията като се разкопчават копчетата.

mit*bul, ти кой размер имаш, ако 162 може ли да измериш колко е широка точно под ластичния колан и къде на тялото идва тази част.

# 563
http://www.laredoute.fr/achat-sport-chaussures-homme-urbain.aspx … tegoryid=22927568Ей тука тези ненамалените са "prix vert",обаче го изписва като го туриш в кошницата,че е "прикс верт".Аз с този 57983 пуснах една поръчка,даде ми всичките екстри,а безплатната доставка към него била,защото имах 3 продукта.Пробвах с два не дава безплатна доставка.А по-интересното е,че на другия ми акаунт също ми дава да ползвам този код,което ще рече,че не мога да си поз воля лукса да пропусна прИмоцията Mr. Green

# 564
  • София
момичета дебитната ми карта е без дата на валидност, какво трябва да напиша в полето за датата, когато поръчвам?

# 565
момичета дебитната ми карта е без дата на валидност, какво трябва да напиша в полето за датата, когато поръчвам?

А каква ти е дебитната карта?

# 566
  • София

Маестро, ОББ, до сега съм пазарувала само с кредитна и сега малко не ми е ясно как става с дебитна

# 567
ВечеПетя   bouquet  bouquet  bouquet

така ще направя  Wink

Извинявай за тъпия въпрос, ама защо ще си разделяш поръчката на две? Какво като е повече от 2 килограма? Няма да ти вземат мито, нито ще те бият на митницата... Да, ще платиш 4 лв, но ходенето и разправията е само една.  
Регистрирай още един акаунт, за да можеш да ползваш кодовете. И ако направиш два акаунта и разделяш така поръчките и на двата, ще ползваш кодовете за безплатна доставка точно месец.

# 568
  • София

Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative  това не означава ли че само с кредитни карти се плаща....защото имам човка на него и не мога да я махна

# 569

Маестро, ОББ, до сега съм пазарувала само с кредитна и сега малко не ми е ясно как става с дебитна

с Маестро не става!!!

Общи условия

Активация на акаунт