LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 102
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 930
  • Бг-мама
Успях да платя ,но сега пък в силви де команде  ми стои този надпис
EN COURS D'ENREGISTREMENT
някой ще ми каже ли какво е ? Знам че трябваше друго да пише .
п.с
дойде ми и потвърдителен мейл

# 931
Здравейте, задължително ли трябва дасе принтира поръчката? И сумата за доставка случвало ли се е да надвишава 6 евро?

# 932
Бихте ли ми казали тези къси ли са или дълги?  Praynig Ако ги е поръчвал някой да каже мнение.  Hug

Къси са.ПАнтакорт означава кьси.

# 933
Алекс1, като пускаш новата темичка в неделя, можеш ли да сложиш и това на първата страничка, за да спестим малко въпроси на по-новите момичета   bouquet

A domicile - поръчката ще пристигне на адреса, който е даден при регистрацията
EN COURS DE EN'REGISTREMENT - в процес на регистрация /при току-що пусната поръчка, след няколко часа надписа се сменя с EN COURS DE PREPARATION/
EN COURS DE PREPARATION - в процес на подготовка /надписа си стои такъв, дори след като е пристигнала вече поръчката, не го махат/

На началната страница под надписа ЛаРедут има , там можеш да видиш история на поръчките си, т.е. на коя дата какво е поръчано, като се натисне върху датата на поръчката могат да се видят цените на поръчаните артикули.

# 934
И АЗ НЕ МОЖАХ ДА ПЛАТЯ
ДАДОХ СТЪПКА НАЗАД И ПОСЛЕ ПАК ВАЛИДЕР И ПРИЕ
САЙТА СЕ Е БЪГНАЛ ТОВА Е

# 935
Успях да платя ,но сега пък в силви де команде  ми стои този надпис
EN COURS D'ENREGISTREMENT
някой ще ми каже ли какво е ? Знам че трябваше друго да пише .
п.с
дойде ми и потвърдителен мейл

Значи поръчката ти още не е фактурирана. Това ще стане съвсем скоро, да не се шашнеш.

Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed[/b][/color]

Значи, че е изпратена на домашния ти адрес. Нищо повече.

Здравейте, задължително ли трябва дасе принтира поръчката? И сумата за доставка случвало ли се е да надвишава 6 евро?

Принтира се, ако я правиш с чек, който те са ти изпратили. Сумата за доставката е 6 евро винаги. Има допълнителна такса за обработка, която е 5% от стойността на поръчката.

# 936
Моля някой който е пазарувал с  ваучер от лаердута да ми пише, та да ми разясни какво да правя  Praynig
450, на мен, когато ми бяха изпратили чек за неполучена поръчка ми казаха,че мога с него да поръчам по факс, но ми се видя сложна процедурата и реших да си го осребря в банката. Бяха ми обяснили, че трябва като си напълня кошницата да принтирам поръчката (т.е. каквото имам в кошницата)без да я пускам и да им я изпратя по факс, заедно с чека.

Ето това ми бяха пратили на мейла:
Hi,
Online you could not deduct a refund cheque. So, you place your order online. Once your basket is filled in, you print it and click on "supprimer" just under the basket in order that your order is not debited the totality by credit card. You fax it at fax n° 33 3 20 24 73 94. You indicate on the basket : your client n° 531 489 160, to deduct the refund cheque with the amount, the date you placed your order online in order we apply the discounts of the day, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the balance.

Best regards.

Cordialement.
Sabine,

Аз се притеснявам, че когато поръчвам преди да принтирам още ми се блокира сумата по картата, после дали трябва пък да се разправяме да ми я освободят?

Може би принтираш МОН ПАНИЕР
И НЕ СТИГАШ ВЪОБЩЕ ДО СЛЕДВАШИ СТЪПКИ
и аз така мисля, но така и не го пробвах този начин, а си осребрих чека в банката

# 937
  • София
Аз лично не си принтирам поръчката, по простата причина, че нямам принтер. Нямам проблеми до сега.
Колкото до доставката, тя струва 5 или 6 евро + 5% от стойността на стоката (таксата е на Ларедута и я водят като такса обработка). Ако искаш може да поръчаш при мен или някое от другите момичета написани в първия пост, за по-малки разходи по доставката  Peace

# 938
  • София
Тъй, поръчах си аз вчера, днес отново - мъжо ще ме бие вече  Mr. Green
Картата ми е ЦКБ виза елекрон - нямах проблеми с поръчките, дори нещо странно стана - имам блокирана сума за Борика, а май от другите пари няма да ми стигнат за днешната поръчка, обаче пък ми я прие  newsm78 - дали ще си дръпнат от бориката или кво - получих си и потвърдителен имейл, а от вчерашната поръчка сумата не ми е отразена още.
Ето два кода за безплатна доставка които стават при мен:
39195 и COLIS
П.п. Поръчах си и аз от тези евтините кецове пък да видим. Simple Smile

# 939
Бихте ли ми казали тези къси ли са или дълги?  Praynig Ако ги е поръчвал някой да каже мнение.  Hug

Къси са.ПАнтакорт означава кьси.

Благодаря!   bouquet

# 940
Благодаря Алекс1 Hug

# 941
  • Бг-мама
Благодаря Алекс и Дасекс  Hug

# 942
  • Бг-мама
ето това поръчах р-р 162 и 174 ,мисля че не е за изпускане  Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-la-doudoune-matelassee.aspx?produc … e&pagesize=16

# 943
  • София
Коад за безплатна доставка COLIS действа и при мен, благодаря ти много  Simple Smile

# 944
  • Варна
Аз плащам с дебитна виза електрон и кредитна на ЦКБ. С кредитната никакви проблеми. С дебитната понякога не минава от първия път, но при повторно валидиране/както някой по напред беше писал/ става.

Общи условия

Активация на акаунт