LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 915
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 945
Аз също съм с Виза Електрон на ПИБ и не съм имала проблеми
като въвеждаш номера на картата и датата на валидност вече при плащането...
не оставяй празни места между цифрите и не слагай знаци...
няма начин да не стане
отзад имаш последните 4 цифри от номера на картата и след тях още 3
въвеждаш само трите

много ти благодаря дано да стане че много се зарибих и нямам търпение да си поръчам

# 946
  • Варна
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)
hahaha Joy
И аз искам, ама тогава хич няма да излизаме от сайта.
Аз продължавам да пълня, имам от новата колекция и не мога да си намеря код newsm78

62456
Деси, не ми дава. В детайлите пише, че щото съм имала намалени и ненамалени неща, затова не мога да го ползвам. Нищо не ми сваля.

Аз имам намалени и от новата колекция, и намали от новата с 25%... да не би да е персонален, за да не става при теб  newsm78

# 947
В Русе на Митницата има само една Редутска пратка и тя е за гр.Бяла.

# 948
  • София,
Цитат
Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed[/

Цитат
Значи, че е изпратена на домашния ти адрес. Нищо повече.

това означава ли че нкаква поща никаква митница - в къщи ще ми чукнат на вратата!

П.С. сигурно разсмивам някой в момента
  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 14:06 от Beni4

# 949
Бенич,докато не са паднали всички от смях Laughing,ще ти отговоря: Ако колета ти е над 2 кг.ще го получиш от митницата след като ти пратят известие.Ако е под 2кг. в пощенската станция в квартала където живееш,но пак с известие!
Ако на теб ти чукнат на вратата....пиши да знаем и ние....ейййй,голяма си скица Hug

# 950
  • Варна
Beni4, ако ти е много малка пратката, например две детски блузки и пощальона ви не е от мързеливите, защо да не ти я донесе до вас.

# 951

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 18 janvier 2008.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Кой ще ми преведе Praynig

# 952
получих ма имейла код за намаление 57428
там пише че получавам 20 евро намаление+ безплатна доставка но трябва да имам поръчка за 55евро / или поне аз си го превеждам/
напълних кошницата сложих кода
получих само безплатна доставка, а 20 евро намаление не
защо ли се получи така

# 953
Цитат
Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed[/

Значи, че е изпратена на домашния ти адрес. Нищо повече.

това означава ли че нкаква поща никаква митница - в къщи ще ми чукнат на вратата!

П.С. сигурно разсмивам някой в момента
  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Права си разсмиваш поне мен.На вратата ще получиш известие и в зависимост от кг. на пратката ще си я получиш на митницата или пощата.Ако правилно съм разбрала какво питаш newsm78

# 954
  • София,
 Joy  Joy  Joy

Ама ви разсмях нали!!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

И аз така си мислех, ама с това
Цитат
на домашния ти адрес
се ошашавих!

Много благодаря момичета, ако звъннат ще кажа!  Wink  Wink  Wink Joy  Joy  Joy

# 955
А за Варна пратките над 2 кг къде пристигат?

# 956
получих ма имейла код за намаление 57428
там пише че получавам 20 евро намаление+ безплатна доставка но трябва да имам поръчка за 55евро / или поне аз си го превеждам/
напълних кошницата сложих кода
получих само безплатна доставка, а 20 евро намаление не
защо ли се получи така
може би нещата трябва да са от новата колекция и да не са вече намалени, ти какви артикули сложи в кошницата?

П.П. Някой от Пловдив да е получил тези дни поръчка от дата около 07,01?

# 957
А за Варна пратките над 2 кг къде пристигат?

И аз да питам тука, че май не съм срещала  Embarassed за БУРГАС къде отиват над 2 кила?

# 958
  • Germany
Може ли някой да ми каже е-мейл на ЛаРедут - иска да ги питам нещо, но не го намирам?   newsm78 Praynig

Благодаря предварително   bouquet

# 959
  • София
Над 2 кг във Варна на митницата

Общи условия

Активация на акаунт