LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 980
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 915
И на мен ми отхвьрли току що картата-ЦКБ. ooooh!

# 916
здравейте и от мен.Аз сега правя първи стъпки и ми е трудна даже регистрацията.имам карта виза електрон на първа инвестиционна банка и ми казаха че с нея може.но при регистрация най долу иска въвеждане на кода на картата и датата на валидност-въвеждам кода отпред дългия и датата на валидност но ми дава.след това прабвах като въведа наклонения код отзад и кода на валидност и пак ми пише същото нещо с червени букви

Erreur d'informations sur la carte Famille Nombreuse :
- Vérifier le nombre de caractères saisis
- La date de validité est incorrect

моля ви да ми помогнете
ова при регистрацията ли? Не ги попълвай, давай валиде. Ще попълваш данните когато вече пускаш поръчката.

много благодаря засега стана.мойта карта само че не е кредитна а дебитна ама нали трябвало да има едни накронен код отзад-е моята го има и сега незнам дали става защото повечето неща където чета се говори за кредитна.някой пазарувал ли е с нея

# 917
забравих да спомена че картата е виза електрон на пиб дебитна

# 918
Аз също съм с Виза Електрон на ПИБ и не съм имала проблеми
като въвеждаш номера на картата и датата на валидност вече при плащането...
не оставяй празни места между цифрите и не слагай знаци...
няма начин да не стане
отзад имаш последните 4 цифри от номера на картата и след тях още 3
въвеждаш само трите

# 919
  • София-Лагера
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)
hahaha Joy
И аз искам, ама тогава хич няма да излизаме от сайта.
Аз продължавам да пълня, имам от новата колекция и не мога да си намеря код newsm78
[/quote

62456

# 920
  • София
Аз пазарувам с дебитни. Като си направиш кошницата, на 5-а стъпка ще те пита за данните на картата. Отпред 16 цифрения, следва дата на валидност /пр:1010/ без чертички и точки, най-долу, 3-цифрения код от задната страна, който е с различен шрифт.

# 921
  • София
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)
hahaha Joy
Аз продължавам да пълня, имам от новата колекция и не мога да си намеря код newsm78
[/quote

62456
Деси, не ми дава. В детайлите пише, че щото съм имала намалени и ненамалени неща, затова не мога да го ползвам. Нищо не ми сваля.

# 922
  • София
Моля някой който е пазарувал с  ваучер от лаердута да ми пише, та да ми разясни какво да правя  Praynig
450, на мен, когато ми бяха изпратили чек за неполучена поръчка ми казаха,че мога с него да поръчам по факс, но ми се видя сложна процедурата и реших да си го осребря в банката. Бяха ми обяснили, че трябва като си напълня кошницата да принтирам поръчката (т.е. каквото имам в кошницата)без да я пускам и да им я изпратя по факс, заедно с чека.

Ето това ми бяха пратили на мейла:
Hi,
Online you could not deduct a refund cheque. So, you place your order online. Once your basket is filled in, you print it and click on "supprimer" just under the basket in order that your order is not debited the totality by credit card. You fax it at fax n° 33 3 20 24 73 94. You indicate on the basket : your client n° 531 489 160, to deduct the refund cheque with the amount, the date you placed your order online in order we apply the discounts of the day, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the balance.

Best regards.

Cordialement.
Sabine,

Аз се притеснявам, че когато поръчвам преди да принтирам още ми се блокира сумата по картата, после дали трябва пък да се разправяме да ми я освободят?

# 923
Да споделя с вас едно вчерашно мое "откритие" http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-imprimees-active-wear. … e&pagesize=16
Въпреки, че са при момченцата, има и момичешки десени, та даже и аз си поръчах Simple Smile
А ето и висок вариант: http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets-hautes-imprimees-activ … e&pagesize=16

# 924
  • Пловдив
Еййй какво става с ЦКБ-то ?!?!?
имам да пуска 2 поръчки с такава карта, да не ми се прецака нещо

# 925
Ми и аз пробвах, пробвах и не ме пуска.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 16:05 от kremena

# 926
Моля някой който е пазарувал с  ваучер от лаердута да ми пише, та да ми разясни какво да правя  Praynig
450, на мен, когато ми бяха изпратили чек за неполучена поръчка ми казаха,че мога с него да поръчам по факс, но ми се видя сложна процедурата и реших да си го осребря в банката. Бяха ми обяснили, че трябва като си напълня кошницата да принтирам поръчката (т.е. каквото имам в кошницата)без да я пускам и да им я изпратя по факс, заедно с чека.

Ето това ми бяха пратили на мейла:
Hi,
Online you could not deduct a refund cheque. So, you place your order online. Once your basket is filled in, you print it and click on "supprimer" just under the basket in order that your order is not debited the totality by credit card. You fax it at fax n° 33 3 20 24 73 94. You indicate on the basket : your client n° 531 489 160, to deduct the refund cheque with the amount, the date you placed your order online in order we apply the discounts of the day, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the balance.

Best regards.

Cordialement.
Sabine,

Аз се притеснявам, че когато поръчвам преди да принтирам още ми се блокира сумата по картата, после дали трябва пък да се разправяме да ми я освободят?

Може би принтираш МОН ПАНИЕР
И НЕ СТИГАШ ВЪОБЩЕ ДО СЛЕДВАШИ СТЪПКИ

# 927
  • София,
Добро утро момичета Simple Smile

Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed

На всяка страница има отговор на този въпрос.
Значи, че поръчката ти е готова.
значи, че е доставка до адрес, а не до някоя пункт/поща във Франция

нещо не разбирам, какво значи във Франция? нали стоката е за тук?

# 928
  • София-Лагера
hahaha Joy
[/quote

62456
Деси, не ми дава. В детайлите пише, че щото съм имала намалени и ненамалени неща, затова не мога да го ползвам. Нищо не ми сваля.

Aми пусни 2 поръ4ки.Извади намалените .Този код дава 25 %.Мен ме пуска.
А другите ги пусни с безплатна доставка.

# 929
Бихте ли ми казали тези къси ли са или дълги?  Praynig Ако ги е поръчвал някой да каже мнение.  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-les-pantacourts-larges-cocoon.aspx … e&pagesize=16

http://www.laredoute.fr/vente-les-2-pantacourts-edeis.aspx?produ … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт