LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 853
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 75
Искам да питам ако някои има панталонче 94 размер ако може да измери крачола колко сант е.

панталонче за момче размер 94 - цяла дължина 54см, крачол от вътрешната страна - 34см

# 76
  • София
Здравейте, в петък си взех първата самостоятелна поръчка от 5.01
http://laredoute.fr/vente-bermuda-etroit-enfant-okaou.aspx?produ … e&pagesize=16 страхотни  бермуди
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-okaou-bebe.aspx?pro … e&pagesize=16 ризката и блузата също са много хубави
получих и от трите блузки за 3 евро но не са нищо особено, двете стават що годе, но сивата е като парцал, за тези пари толкова.
Поръчката я пуснах с кода, който намаля 15 евро+безплатна доставка+подарък.Всичко ми излезе 26лв за което съм още по доволна.

# 77
  • някъде там
Днес имам получена поръчка,ама чакам 2 от 09.01,та не знам дали пък не ме чакат 2 newsm78После ще докладвам Peace

# 78
опитах се да си направя трети акаунт и сега на предишните 2 имам следното съобщение, което с преводача нищо не излезе.
Sauf erreur de notre part, vous avez cree un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valide.

Le delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
Моля някой да ми го преведе, разбирам, че май са невалидни вече, но не съм сигурна.

# 79
  • До хладилника, който обичам
Ахахаха, английският на французите е жИсток! Mr. Green

Хайде... няма ли повече неща, които да не ви стават, за предпочитане дрехите 38 номер, а обувките - 39...  hahaha

# 80
Обади се веднага на онзи тел , където са самите колети
аз 4акам от 05 и 06.12 и нямам отговор оюе кой е номера на колета ми
Успех
И кой е оня телефон? и това на митницата ли е? Не може ли мъжа ми като отиде да пита по този номер? И това действително ли е номера на колета по който може да се търси?
И един дилетантски въпрос - само по един код ли може да се ползва на поръчка или по няколко?
само по един  Peace

сега да потърся, номера в централната поща където са самите колети , там един любезен мъж беше обяснил на някоя мама , не на мен, 4е само по номер на колета може да се търси, или с писмено нареждане по име
сега ще го потърся, виж и ти в онбази стара тема поста на мамата

# 81
опитах се да си направя трети акаунт и сега на предишните 2 имам следното съобщение, което с преводача нищо не излезе.
Sauf erreur de notre part, vous avez cree un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valide.

Le delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !
Моля някой да ми го преведе, разбирам, че май са невалидни вече, но не съм сигурна.
Виж дали са ти прехвърлили всичко от първите два акаунта в третият - аз така си направих втори акаунт на едно и също име и всичко от първият / статус поръчка , любими и т.н./ ми прехвърлиха във втория. Попитах тук и момичетата ми обясниха , че понеже съм използвала едно и също име просто съм сменила мейла за кореспонденция . Дано да ме разбра , че не го написах много ясно !

# 82
9496566 цент поща
8922611 межд пратки Стоева
...........27
...........12

# 83
# 84

Прехвърлени са ми да ,но само от единия, другия е на името на мъжа ми. Благодаря за отговора.

Alors n'attendez plus !
Виж дали са ти прехвърлили всичко от първите два акаунта в третият - аз така си направих втори акаунт на едно и също име и всичко от първият / статус поръчка , любими и т.н./ ми прехвърлиха във втория. Попитах тук и момичетата ми обясниха , че понеже съм използвала едно и също име просто съм сменила мейла за кореспонденция . Дано да ме разбра , че не го написах много ясно !

# 85
Може ли да ми дадете майл на който да пратя писмо към Ла редут ! Тоя на пръва страница само за проблемни поръчки ли е, ако искам нещо друго да им пиша на кой майл да пратя ! ?

# 86

Alors n'attendez plus !
Благодаря за отговора. Прехвърлили са ми от единия акаунт нещата, другия е на името на мъжа ми, нищо не са прехвърляли.Значи си е валиден, така ли?

# 87
  • Враца
просто не си излязла от единия акаунт а имената са същите затова си мислиш че са ги прехвърлили...аз имам 3 акаунта с три различни кошници...всяка според случая и няма проблем...а също само мейла ми е различен всичко друго и 1 към 1

# 88
Искам да питам ако някои има панталонче 94 размер ако може да измери крачола колко сант е.

панталонче за момче размер 94 - цяла дължина 54см, крачол от вътрешната страна - 34см

Много благодаря  bouquet

# 89
Дойде ми поръчката от 07.01.  Hug Даже нашата разносвачка на писма ми я донесе вкъщи.  Flutter Ама тя беше малка де.Тая от 10.01 кой знае кога ще дойде...

Общи условия

Активация на акаунт