LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 619
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, още едно питане за балеринки...

Чудех се дали за тесен крак 37-ми номер да не поръчам 36-ти (свършил се е 37-ми)? Или да не рискувам с по-малък номер изобщо. Някой има ли такива?
Мерси предварително!

# 106
Запис и от мен.Аз пък 2 дни се счупих от ровене да намаля нещичко с тоя код за 15те Е и нищо.Слагам,махам артикули-нова,стара колекция и не ще и не ще.  Crossing Arms Ама нов акаунт не ми се занимава да си правя.И може ли с една и съща карта да пазаруваш от 2 акаунта?

# 107
http://www.laredoute.fr/vente-tongs-pvc.aspx?productid=324116013 … e&pagesize=16
Поредната неулучена поръчка Embarassed
номера е 30,ако някой ги иска или да ги сменя за 28
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?pr … e&pagesize=16
и подобните на тези в черно с тока отпреде за 5 евро,че немога да ги намеря те са много обсъждани и поръчвани,номера им е 38,а на мен ми трябват 37,ако някой ги иска да ми пише или за 37номер смяна

# 108
  • Попово
Здравейте дами,
днес си взех поръчката от 9.01
обувките дерби за 12е си отговарят на номера
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … f=&SecIntRef=
и едни мъжки маратонки найк за мъжо, взехме номер 43 също си отговарят Peace но нещо не ги намирам сега из сайта newsm78

# 109
  • sofia
A domicile  Laughing

# 110
Ох, помагайте ... докато пробвах различните кодове ми се изпразни кошничката  Confused Какво ли направих???  Embarassed

# 111
  • София
Ох, помагайте ... докато пробвах различните кодове ми се изпразни кошничката  Confused Какво ли направих???  Embarassed
Натиснала си ентер след като си написала кода. Следващия път работи с мишката  Peace

# 112
  • sofia
Бързо дай back бутона, не затваряй страницата и би трябвало да се върнат...

# 113
  • Варна
pepena, ти кой номер си взе от тези обувки от 12 евро? За тесен или за широк крак са?

# 114
Момичета, ще поръчвам епилатор, но дали тези неща се бавят повече от дрехите, защото ще бъде за подарък.

Ехо, моля Ви, никой ли не е поръчвал техника?

# 115
Запис и от мен.Аз пък 2 дни се счупих от ровене да намаля нещичко с тоя код за 15те Е и нищо.Слагам,махам артикули-нова,стара колекция и не ще и не ще.  Crossing Arms Ама нов акаунт не ми се занимава да си правя.И може ли с една и съща карта да пазаруваш от 2 акаунта?
И при мен така,на трите ми акаунта не работи нито един от кодовете за -15Е Cry.

# 116
Натиснала си ентер след като си написала кода. Следващия път работи с мишката  Peace

М.............а му ..................... и сега всичко наново ли ?!?!?!?!?!?

# 117
  • DE
Момичета, направих много поръчки и много от тях получих, но спирам да поръчвам
заради тъпата банка. Толкова не можаха да ми покажат движението на парите и да ми отговорят на въпроса къде са ми
180 лв., които се губят от картата.
Просто вече ми убиха желанието и нова карта на друга банка да си вадя.
Ще следя вас и ако има нещо за продаване, ще си купувам!

# 118
  • Попово
pepena, ти кой номер си взе от тези обувки от 12 евро? За тесен или за широк крак са?
аз взех 38. крака ми е широк и стоят не лошо, ширината се регулира от връзчицата отстрани, производител- Румъния Peace

# 119
  • някъде там
И при мен така,на трите ми акаунта не работи нито един от кодовете за -15Е Cry.
На мен 57428 ми дава безплатна доставка,но не ми намаля.... newsm78 Къде трябва да се вижда намалението?

Общи условия

Активация на акаунт