LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 582
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 120
  • In transit
450, телефона, който ти трябва е 892-26-87, това е склада във Враждебна.
Благодаря ти! Ти обаждала ли си се? Защото на тези номера който ми прати мама Бобо твърдят, че номера трябвало да е букви и цифри, а на мен са ми пратили parcel n° 344 7029277

ами звънях ама ми искаха номер а аз нямах  Mr. Green Я виж по някоя стара фактура дали наистина има и букви в номера, че съм на работа сега и не мога да проверя. Предполагам си проверила дали този номер ти е различен от номера с който ти завеждат поръчката?

Момичета, ще поръчвам епилатор, но дали тези неща се бавят повече от дрехите, защото ще бъде за подарък.

Ехо, моля Ви, никой ли не е поръчвал техника?
аз не точно техника, игри за плейстейшън поръчвах и пристигнаха за около седмица и нещо, отделно от другите неща.

# 121
  • Варна
илонитка, намалението се вижда в цените. Задрасква ти първоначалната цена и ти пише отдолу намалената. А също и в общата сума се отразява.
pepena, благодаря.
За това с въвеждането на кода и изтриването на кошницата - след първия такъв фал вече преди да пробвам кодове си записвам страницата с кошницата на компютъра и после не се налага да си търся нещата отново.

# 122
И аз да се похваля с получена доставка.Донесоха ми я направо в нас, тъй като беше под 2 кг.Пощальонката ме изненада доста приятно.

# 123
и аз да попитам нещо....някой от вас да е поръчвал карнавален костюм???

# 124
  • София
ами звънях ама ми искаха номер а аз нямах  Mr. Green Я виж по някоя стара фактура дали наистина има и букви в номера, че съм на работа сега и не мога да проверя. Предполагам си проверила дали този номер ти е различен от номера с който ти завеждат поръчката?
Ами такъв тип са номерата като този който са ми пратили от Франция. Сега помолих мъжа ми да звъни на тоя телефон във Враждебна, дано пък те се смилят над него.  Peace
Много ти благодаря за телефона.

# 125
Не съм поръчвала, но и аз ги разглеждах. Има страхотни костюми  Grinning

# 126
# 127
  • на село
Не съм поръчвала, но и аз ги разглеждах. Има страхотни костюми  Grinning

А бихте ли дали един линк към тези костюми, че не ми се рови.
Благодаря предварително  Hug!

Намерих ги, може да не пускате линк Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:04 от НелиСА

# 128
  • В една Дупка.
Момичета, тъй като имам направена поръчка чак на 21.11.2007 и още я няма днес направих поредното запитване към сайта на адреса , който е изписан на първа страница от форума. Пратиха ми следният отговор веднага, но не на мейла а на на стр на сайта . Може ли някой да ми помогне с превода?

C'est note!
Votre message vient d'etre  envoye a notre Service client. Nous vous adresserons une reponse dans les plus brefs d'elais
Merci

# 129
моля, някой да даде отзиви за тези обувки - удобни ли са, за какъв крак са и дали си отговарят на номера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5060699& … ue&ksource=-1

# 130
Здравейте момичета. Чета  Ви отдавна и вече съм се "насъскала" и аз да поръчам. Притесняват ме малко размерите. На места чета, че ако тук купувам /не ми се смейте  Embarassed / р-р 48 , то трябва да поръчам 2 р-ра по-надолу. Ама разчитайки някък таблиците с размерите май пак съм си за 48 размер.  Може ли да Ви помоля за помощ - гръдна 107, талия 86, ханш 107. Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 131
  • До хладилника, който обичам
C'est note!
Votre message vient d'etre  envoye a notre Service client. Nous vous adresserons une reponse dans les plus brefs d'elais
Merci
Автоматичен отговор е това. Получили са ти съобщението в центъра за обслужване, ще ти отговорят възможно най-скоро, мерси.

# 132
  • София
А сега да ви кажа, колко безсмислено е всичко. Обадих се на телефона, които Mikkey®™  беше така добра да ми даде. Оказа се, че точно това е номера, но понеже още не е бил на митница този колет, то това означавало, че не е обработен и не могат да го намерят  hahaha То направо смешно бе. Нямаме никакви права. Ама утре като отида и като спретна една жалба, свят ще им се извие направо  #Cussing out

# 133
А сега да ви кажа, колко безсмислено е всичко. Обадих се на телефона, които Mikkey®™  беше така добра да ми даде. Оказа се, че точно това е номера, но понеже още не е бил на митница този колет, то това означавало, че не е обработен и не могат да го намерят  hahaha То направо смешно бе. Нямаме никакви права. Ама утре като отида и като спретна една жалба, свят ще им се извие направо  #Cussing out

#Crazy

# 134
Здравейте, в петък си взех първата самостоятелна поръчка от 5.01

http://laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-okaou-bebe.aspx?pro … e&pagesize=16 ризката и блузата също са много хубави
.

Кой номер поръча и би ли  ги измерила.Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт