LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 498
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 255
Полу4их първия колет от 09.01 а от старите няма никаква вест
450 какво стана

# 256
  • Враца
аз принципно говорех  не специално за теб ...на всички не ни достига времето нормално е (доста от нас се и трудят по цял ден) Peace още повече че когато тръгнеш да поръчва човек винаги действа бързичко и не му се иска да чете много много - всички сме така

да попитам врачанки до къде стигнаха (до коя дата) с поръчките...утре ще е ден за тормоз на пощите  Mr. Green  много ме бива...интересното е че се наблюдава една тенденция на любезно отношение...само на мен ли така ми се струва

# 257
Ето снимки на панталона, за който някои се интересуваха
http://storage1.album.bg/6cb/picture_086_674cf_1704382.jpg
http://storage1.album.bg/e9e/picture_089_476ba_1704387.jpg
P.S. Докато разяснявате кой спами и кой не, изписахте нови две страници

# 258
laredoute е паролата, как така не става  newsm78

И при мен не става  newsm78

# 259
# 260
  • София
450 какво стана
Колета се оказа от 18.12. Малко преди да му мине срока от 6 седмици, но предишните ги няма и това си е. Нито този от 21.11, нито от 06.12 и 14.12. За януари пък изобщо не ми се мисли  Crossing Arms

# 261
  • Варна
laredoute е паролата, как така не става  newsm78

И при мен не става  newsm78

Точна тази е паролата , при мен стана Peace

# 262
някой дали си е поръчвал от детските неща ,че съм си харесала детска пухенка 174 а аз съм 175

Аз съм 164 ....162 ми лепват....имам предвид летните туники и пухенката

ПУХ ... ръкав+рамо мерен от качулката 75 ....това за якето

# 263
  • В света на мечтите
...............
да попитам врачанки до къде стигнаха (до коя дата) с поръчките...утре ще е ден за тормоз на пощите  Mr. Green  много ме бива...интересното е че се наблюдава една тенденция на любезно отношение...само на мен ли така ми се струва

Ми не! и аз имам такова наблюдение ама за пловдив. като изключим тъпата шега на един чичко по адрес на една съфорумка съм очарована от това, че слад като преровиха всичко по тетрдката и не ме намериха и вече си бях излезла една жена ме настигна и ме викаше по име, за да ми каже, че ме е открола в списъка с  необработените колети и да не се претиснявам, че колета ми е загубен,а да ида утре да си го взема.
Само дето наще в пощата не са се научили още да бъдат нормалани като ида там и си мислят че трябва равна със земята да ме направят, но откакто писах една жалба за загубен малък пакет и ми го изнамариха - да не казвам в какво състояние и са малко по любезни

# 264
Аз чакам една част от поръчката си от 13.12. За съжаление с мен никак не са любезни, така че утре мисля да не им се явявам изобщо. Ако ти се престрашиш, после да докладваш.

# 265
 Shocked  колко страници са изписани само.

# 266
Shocked  колко страници са изписани само.

А е едва понеделник  Crazy

# 267
  • Враца
Аз чакам една част от поръчката си от 13.12. За съжаление с мен никак не са любезни, така че утре мисля да не им се явявам изобщо. Ако ти се престрашиш, после да докладваш.

току що си записах утре в обедната почивка да ги тормозя  Mr. Green аз до НГ всичко взех даже 1 малка от 3...сега от 7 чакам но незнам рано ли е или не

# 268
много бързо пишете, май има професионални машинописки тук  Laughing
коя е последната дата, от която е получен колет - 9.01.2008 ли?
много ми е хубаво тук Hug затвърдих си мнението какво е любимото ми хоби  hahaha

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 20:09 от m_a_y_a

# 269
450 какво стана
Колета се оказа от 18.12. Малко преди да му мине срока от 6 седмици, но предишните ги няма и това си е. Нито този от 21.11, нито от 06.12 и 14.12. За януари пък изобщо не ми се мисли  Crossing Arms
НЕ ЗНАМ ВЕ4Е ИМАМ 4 КОЛЕТА ПОНЕ ПРЕДИ ТОЗИ
И НИЩО

Общи условия

Активация на акаунт