LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 533
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 270
  • София
е сега наистина понякога е трудничко да се чете всичко..но все пак не е и невъзможно...аз съм ярък пример...

Явно имаш повече време, аз нямам. Но все пак мисля, че всеки има право да пита каквото си поиска, без значение за кой път се задава въпроса. А който не иска просто да не отговаря. Направо и мен ме хвана страх да питам.

чак пък страх...всеки който знае помага...от близо месец и повече съм постоянното присъствие и не помня на някого да не е обяснено каквото и да било...но има основни неща които са перфектно обяснени (за което много благодаря и аз на постаралите се девойки)   bouquet ...иначе то е ясно никой не е роден научен...

geri_kkoleva и при мен не се отваря
Не искам да се заяждам или нещо такова. Просто питах за няколко конкретни артикула и много момичета много бързо и точно ми отговориха, за което им благодаря. Но имам няколко въпроса относно превода , а не мога да чета 45 теми по 60-70 страници назад. Всички, които сега започват да поръчват повече или по-малко се сблъскват с разни дребни проблемчета. Та за това исках да ви помоля - бъдете по-толерантни към нас, дори да зададем въпрос , на който някъде е отговорено, който има нерви  - да ни отговори, който не, нека не се дразни. И ние ще се научим! Hug

# 271
  • Sofia
Момичета, попадали ли сте на мъжки памучни спортни комплекти, т.е. анцузи?
Нещо само горнища намирам, а търся комплект. И да не е шушляк.  Thinking

# 272
Още един ужасно тъп и дразнещ може би въпрос
ако си направя нов акаунт на друга поща ...а си напиша името и презимето
вместо фамилията....дали на митница или в пощата ще направят проблем  newsm78

# 273
Хайде стига разправии! Темичката е супер, тук сме шопинг-маниачки, да не си разваляме кефа от пазаруването с разправии като от махленска зарзаватчийница.  Laughing
Всички тук сме достатъчно толерантни и винаги отговаряме на въпросите. Никой на никого не е отказал. Да, имам момент, в който се дразниш, но разберете и тези, които висят в темата по цял ден /като мен например  Mr. Green/. Никоя от вас не е виновна, но когато на всеки две страници четеш едно и също, а два поста преди питането е отговорено....
Аз лично бих помолила, да прочетете първия пост, Сайтът на Финти и поне няколко страници от настоящата тема, преди да попитате какво значи това, или онова, или кое как се превежда. Аз не знам и дума френски, никога не съм знаела. Не съм пазарувала по интернет. И по описанието от страницата на Финти, с четене на няколко теми успях да събера първия пост. Не смятам, че съм гениална, така че, всеки, който има малко повече желание и свободен час, докато детето спи, би могъл да си направи труда, или удоволствието да се запознае с подробностите на онлайн-шопинга.

# 274
  • София
Права си Алекс1!  Hug
И сега да се похваля - току-що пуснах първата си поръчка, смятам, че всичко мина гладко, остава да дойде и бързо. Но, искам да питам нещо, защото не си спомням да съм срещала нещо по този въпрос.  Grinning В потвърдителния мейл от франсетата, защо не ми е отбелязан подаръкът, който ще получавам? Надявам се това не означава, че са ме лишили от него, защото в suivi de commande фигурира.  Hug

# 275
Не са те лишили. Ще дойде, щом го има в Суиви.

# 276
  • Бургас
и моята поръчка от 09.01 дойде, да похваля тези балеринки
http://www.laredoute.fr/vente-les-ballerines-fille.aspx?producti … e&pagesize=16
по принцип нося 35-36 от тези си взех 36 и са ми точно.За тесен крак са.

Ти какъв цвят си взе?

# 277
Днес в пощата много`любезно` се опитаха да ми обяснят как изглежда известието и да не им губя времето,че те работели...
Кога най-после ще разберат тези хорица,че благодарение на нашите колети и писма имат какво да работят...
Запис  Peace

# 278
  • София
Не са те лишили. Ще дойде, щом го има в Суиви.
благодаря!   bouquet

# 279
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Тази риза някой я имаше, как е номерацията, 36 дали е много малко?
Аз имам 38-ми номер - в раменете и гърдите ми е добре, но ми е малко длъжка - около 65 см /висока съм165 см/.

# 280
Мерси, ще се откажа от тази риза, нещо не мога да схвана кой номер съм.

# 281
  • В сърцето на ММ
Момичета,имам въпрос.Нямам спомен дали сте го обсъждали.Когато натисна бутона за да ми предложи офертата ми изписва,че офертата за мен вече важи в цени из сайта.Как мога да разбера кое е намалено "специално" за мен.Вчера си запазих едни маратонки,които днес са намалени в кошницата с 30 %,но не знам дали по принцип не са намалени или са намалени само в моята поръчка.Малко оплетено стана.Ще ме извините.

# 282
Някой виждал ли е тези "пуми" на живо, утре ще поръчвам и исках да зная дали са ок?

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-v5-06-tt-de-pu … e&pagesize=16

# 283
  • София
Ди, явно просто от днес са намалени, едва ли е само за теб... newsm78. Защо трябва да има намалени специално за теб?

# 284
Момичета,имам въпрос.Нямам спомен дали сте го обсъждали.Когато натисна бутона за да ми предложи офертата ми изписва,че офертата за мен вече важи в цени из сайта.Как мога да разбера кое е намалено "специално" за мен.Вчера си запазих едни маратонки,които днес са намалени в кошницата с 30 %,но не знам дали по принцип не са намалени или са намалени само в моята поръчка.Малко оплетено стана.Ще ме извините.

Влизаш в сайта отново и намираш маратонките. Виждаш каква им е цената и преценяваш дали са намалени от офертата или просто са намалени.

Ди, явно просто от днес са намалени, едва ли е само за теб... newsm78. Защо трябва да има намалени специално за теб?

Защото може офертата да ги е намалила.

Общи условия

Активация на акаунт