LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 041
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 570
  • София
момичета дебитната ми карта е без дата на валидност, какво трябва да напиша в полето за датата, когато поръчвам?

А каква ти е дебитната карта?
Маестро, ОББ, до сега съм пазарувала само с кредитна и сега малко не ми е ясно как става с дебитна

с Маестро не става!!!

Мамицата им  Mr. Green Пак ше трябва кредитната  #2gunfire

# 571
Мамицата им  Mr. Green Пак ше трябва кредитната  #2gunfire

От дебитните става само Виза Електрон, но да не е на ОББ, те имат забрана за онлайн пазаруване.

# 572
  • София
Мерси red shoe

# 573
  • Бургас
момичета дебитната ми карта е без дата на валидност, какво трябва да напиша в полето за датата, когато поръчвам?

А каква ти е дебитната карта?
Маестро, ОББ, до сега съм пазарувала само с кредитна и сега малко не ми е ясно как става с дебитна

Не може да няма дата на валидност! Отпред на картата не пише ли?

Редактирам се: Сега видях, че картата ти е Маестро. С тях не става, да!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 00:14 от Мимита

# 574
  • Враца
момичета видяхте ли евтините бански с цветята ...за съжаление са само 34-38 до 40 максимум ...за пухчовците нищо  Crossing Arms

# 575
  • под шипковия храст
ORHIDEA аз я имам. носих я точно след раждането. коланът е еластичен и може да се коригира талията като се разкопчават копчетата.

mit*bul, ти кой размер имаш, ако 162 може ли да измериш колко е широка точно под ластичния колан и къде на тялото идва тази част.
да, 162 е. полуобиколка под колана - 48см, няма фиксирана талия. дължината на частта под колана е 45 см, а самия колан е с дължина 21см.

# 576
  • Бургас
ORHIDEA аз я имам. носих я точно след раждането. коланът е еластичен и може да се коригира талията като се разкопчават копчетата.

mit*bul, ти кой размер имаш, ако 162 може ли да измериш колко е широка точно под ластичния колан и къде на тялото идва тази част.
да, 162 е. полуобиколка под колана - 48см, няма фиксирана талия. дължината на частта под колана е 45 см, а самия колан е с дължина 21см.

Хммм, че тя би трябвало да ми стане, а аз съм 170см. Ще я поръчвам и аз май!
А коланът е на ластик, нали? Много ли се разтяга или е по-стегнат?

# 577

Mersi mnogo  Peace
А ти кой размер обикновено си взимаш от дамската номерация?

# 578
  • под шипковия храст

Mersi mnogo  Peace
А ти кой размер обикновено си взимаш от дамската номерация?
когато я купувах бях 38. сега съм твърдо 36. висока съм 164.  ЕГН-то няма да го казвам  Joy
под колана има набор. мерих го разтегнат. мисля, че полата е доста универсална...

# 579

когато я купувах бях 38. сега съм твърдо 36. висока съм 164.  ЕГН-то няма да го казвам  Joy
под колана има набор. мерих го разтегнат. мисля, че полата е доста универсална...

Значи може и аз да се пробвам, така или иначе не губя кой знае колко много  Laughing

# 580
  • някъде в България
Да ви се похваля и аз с моите покупки. Взех си колета от 09.01 - от пощата.
тези три бодита ги взех за малката, много са хубави и мекички. С 3 копчета отзад и 3 отдолу.
Тези са коментирани. Също са много хубави. Цветовете са малко по-бледи и зелената е по скоро сиво зелена. Розовата е с бродерия, а другата е с щампа. Отново с три копчета отзад.
Тази играчка много си я харесах. Прожектира три морски картинки на тавана, има три различни мелодии (една мелодия, морски звуци и бълбукане на вода). Картинката с мишката свети и има три режима на работа. Само звук, звук и светлина и звук, светлина и прожектор. Има само един малък недостатък. Коланчето с което се закача за кошарата е 8см (сгънато на две), а при мен тази част от легълцето е доста по-широка. Но ще намеря начин и ще поставя играчката.
Тази риза - за баща ми. Много приятна материя в цвят бордо.
  И накрая тази тениска на Адидас за мъжа ми. Взех в зелено 112/119 - XXL. Отговаря си на номера и е много хубава. Само цвета е по-убит от този на картинката. Иначе мъжа ми много си я хареса.
Имам и код за намаление от 20 евро при покупка за 55 евро + безплатна доставка - 57444
Хайде, пък дано изпълним темата с успешни покупки  Hug.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 05:06 от kangel

# 581
  • Варна
Mikkey®™, евала. Ти позна има трети етап на намалението.  Пише 75%. Само дето не откривам промяна поне при детските неща.

# 582
Има, има разлика. Току що видях няколко блузи, които вече съм поръчала и чакам, точно в моя размер да са намалени с още по 1-1,50евро.

# 583
ВечеПетя   bouquet  bouquet  bouquet

така ще направя  Wink

Извинявай за тъпия въпрос, ама защо ще си разделяш поръчката на две? Какво като е повече от 2 килограма? Няма да ти вземат мито, нито ще те бият на митницата... Да, ще платиш 4 лв, но ходенето и разправията е само една. 
Регистрирай още един акаунт, за да можеш да ползваш кодовете. И ако направиш два акаунта и разделяш така поръчките и на двата, ще ползваш кодовете за безплатна доставка точно месец.

Алекс1, здравей Wink
Първо искам да кажа, че се оказа, че съм успяла снощи да си създам и втория акаунт, мислех, че не е станало  Grinning

Иначе идеята ми е да ги разделя, за да може да са под 2 кг и да отивам в митницата, тъй като аз съм Ботевград и съм ангажирала приятеля ми да се занимава с това, а никак не ми се иска да го разкарвам по митници и т.н. ... (имам лоши спомени от преди месец, когато си бях направила поръчка от Victoria's Secret, там е доста по-различно от тук, но с 2 думи, понеже поръчката беше над 100$, трябваше да се вземе от митницата и тогава му бях изгубила буквално цял ден и хиляди нерви да се занимава с тези там ... Sad

Така ... сега регистрирах втория си акаунт с мойте данни, дадох моя адрес в Ботевград и т.н., но иначе ще използвам пак неговата карта. Искам да попитам нали това, че съм от Ботевград не е проблем, нали не ги доставят само в големите градове или нещо от сорта ... а примерно ще трябва да си търся поръчката тук в пощата ? Simple Smile

Ако няма проблем за Ботевград, мисля да разделя нещата на две части, едната да поръчам чрез 1вия акаунт, който е регистрирам за София, а другата да си я пусна от другия акаунт и да си ми дойде направо в Ботевград, за да не занимавам приятеля ми излишно 2ри път, пък и ще си е доста по-добре, ако си дойде направо при мен Stuck Out Tongue (макар че той никога не би ми отказал)

Благодаря ви още веднъж за вниманието, всички сте страхотни ! Simple Smile
Сега ще чакам да ме светнете по въпроса за Ботевград ... за да знам дали мога днес смело да си пусна половината неща от този акаунт ... и, ако може ... дали като цяло всичко това е добра идея Simple Smile

# 584
  • на пистата
някой получи ли ги вече

Общи условия

Активация на акаунт