LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 005
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Може ли линка за мъжкия пуловер за 6 е.Не го намирам.Мисля,че Els го беше поръчвала.
Има ли неполучени от 2.01., 5.01 и 9.01 или само аз останах.Разделих си поръчката на 9.01. на 2, за да съм за поща, но още я няма.

Betty aз получих от 03.01 на пощата, но чакам и от 07 и 10.01 също за пощата.
Мъжки пуловер за 6Е и аз не намирам...

# 766
Здравейте ! Току що направих втората си поръчка - притеснява ме това , че вече е прехвърлена в suivi de kommande , изтеглиха ми парите от картата , но артикулите продължават да си стоят и в кошницата . Благодаря предварително за отговорите !  bouquet

# 767
  • София
и аз получих от 03.01 преди седмица. сега чакам от 09.01. и двете са за поща.

# 768
Здравейте ! Току що направих втората си поръчка - притеснява ме това , че вече е прехвърлена в suivi de kommande , изтеглиха ми парите от картата , но артикулите продължават да си стоят и в кошницата . Благодаря предварително за отговорите !  bouquet

Е, само това не го бях виждала. Има в Суиви, парите - изтеглени. И артикулите - в кошницата?
Да не би да натискаш Back, за да си влизаш в кошницата?
Я си излез от акаунта и влез отново.

# 769
Не става с този. Някакви други кодове за безплатна доставка? Embarassed

39195
25372
60208
41661
64084
64092
64106
60143
40355
57444

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet С първия стана   bouquet  bouquet  bouquet

# 770

На мен ми се е случвало също.
Изпратиха ли ти потвърдителен мейл?

# 771

нещо се ошашка и при мен ....може да му е натоварено на сайта
изтрих половината кошница....при презареждането пак всичко в нея.....
след повторното влизане всичко си е ОК

# 772
  • София
Момичета забелязахте ли че има много нови, доста намалени неща  newsm78

Лошото е че сайта не върви... явно е доста натоварен  Mr. Green

# 773

Е, само това не го бях виждала. Има в Суиви, парите - изтеглени. И артикулите - в кошницата?
Да не би да натискаш Back, за да си влизаш в кошницата?
Я си излез от акаунта и влез отново.
Влязох  наново в акаунта , отново си седят и в кошницата и в Суиви , получих смс , че парите са ми изтеглени , нямам мейл за потвърждение .  Sad Дано да е от претоварването на сайта . Sad

# 774
Момичета забелязахте ли че има много нови, доста намалени неща  newsm78

Лошото е че сайта не върви... явно е доста натоварен  Mr. Green

Мдаааа, забелязах. Дори по този повод днес пуснах за пети път поръчка откакто почна намалението Embarassed Embarassed Embarassed

# 775
Преди малко си пуснах първата поръчка, изписа ми
Nous vous remercions de votre confiance, un e-mail de confirmation vous parviendra dans quelques minutes.

Парите са ми дръпнати, но и аз нямам потвърдителен e-mail. Къде е това suivi de kommande  newsm78

# 776
Преди малко си пуснах първата поръчка, изписа ми
Nous vous remercions de votre confiance, un e-mail de confirmation vous parviendra dans quelques minutes.

Парите са ми дръпнати, но и аз нямам потвърдителен e-mail. Къде е това suivi de kommande  newsm78

Горе в ляво на началната страница под надписа LaRedoute.  Peace

# 777
 newsm78 Намерих го. Там ми е поръчката, кошницата е празна. Всичко наред ли е?

Съжалявам за глупавите въпроси  Embarassed

# 778
newsm78 Намерих го. Там ми е поръчката, кошницата е празна. Всичко наред ли е?

Съжалявам за глупавите въпроси  Embarassed
Всичко е наред - след време срещу всеки продукт от поръчката ти трябва да стои - A domicil - което значи , че вече е обработена и пътува . Hug
Дано някой даде съвет и на мен ! Praynig

# 779
А има ли някакво значение за този код за безплатна доставка?
Т.Е колко е голяма поръчката, дали съм поръчвала до сега?

Общи условия

Активация на акаунт